Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
zuzikku píše:
Jééé, nerozsévej drby, prostě ta situace, a že to odneslo nevinné dítě, je naprosto děsivá a nemám k ní slov- ať se stalo cokoliv.
Rikam fakta,uz se k tomu vyjadrovat nebudu,nikdo nechape ze jsem vam to chtela jen objasnit je mi taky hodne lito ty holcicky ale to uz je jedni odpovidat uz nebudu
kacerval píše:
Holky jeji tata byl podnikatel,buh vi s kym techle mechtle,no a umyslne si vybrali anicku,no aspon podle me a mych znammych,stejne buh vi co byl jeji tata taky za cloveka,zapaluju si taky svicku
Její táta je „rentiér“ kdysi vymyslel systém na karty CCS, rozjeli to a dodnes mu z toho asi chodí slušný peníze. Pochybuju, že se musí špinit s nějakým nekalým podnikáním. Tenhle způsob obživy mu docela závidím, prostě měl dobrý nápad a uměl ho prodat.
Spíš to, že si ten úchyl vybral Aničku byla náhoda, prostě hezká blonďatá holčička, mu bylo úplně jedno, jestli je z bohaté rodiny nebo ne.
Podle aktuálně.cz psali, že ten Otakar T. přiznal, že už předtím koukal dalekoholedem na jejich dům a vyhlížel si lup, podle policie je možné, že chtěl aničku jen okrást o klíče, které se našly v místě nálezu těla a při boji o ně jí zabil.
Myslím, že to nejhorší rodiče zažili včera, kdy byli na identifikaci těla, to muselo být strašné, říkali, že jí poznali podle oblečení a vlásků, protože obličej už neměla
![]()
No, nám asi nepřísluší se v tom pitvat, ale mně to prostě nedá.Přečetla jsem si vše co o tom psali a já prostě nechápu, jak toho chlapa mohl soudce pustit. Doufám, že ten soudce za to bude tvrdě potrestaný, pokud se prokáže, že je opravdu vinný.
Tohle by se jinde stát nemohlo. Jen u nás podezřelého z takového hrozného činu pustí zase na svobodu
Pro ty rodiče musí být nehorší, že co kdyby ho nepustili. Žila by ANička?
A na druhou stranu nechápu, jak mohli tak malou holčičku pouštět v takovém prostředí samotnou. To nepochopim. Nikoho neobviňuji, ale nepochopím to.
My jsme chodili vždy aspoň ve dvou nebo ve třech a školu měli za rohem. Navíc to ale bylo všude mezi lidma, nechodila sem tam, kde nikdo nechodil. ![]()
Spíš by mě zajímalo, kde jsou ty doby, kdy se děti pouštěli bezstarostně ven… Dneska aby je měli rodiče přivázané na vodítku… Celé je to tady smutné, té zrůdě, co to Aničce udělala bych uřízla hlavu!!!!
Dneska je to fakt hrozný. Praha je hezké město, plné lesů a přírody, oni se vesničani dost diví, že v Praze člověk potká srnky, veverky nebo zajíce, ale chodit do těch lesů je dost o hubu. Všude samý stany co si stavěj bezdomáči, já se bála chodit na procházky i sama do takových končin, přestože les miluju. Jenže samotní bezdéčka se jen tak vyhubit nedaj, policajti jsou na ně krátký a nikdo neví, co se z nich vyklube. ![]()
No a právě proto jsem ráda, že jsem z velkého města Prahy a Bratislavy vypadla. Jsem na vesnici a vcelku vklidu. Policajty tu vidím každou chvilku a kriminalita tady rozhodně není jako v praze. Ikdyž samozřejmě kdo ví, ale rozhodně se tady nebojím jít do lesa nebo někam sama na procházku.
Caty, já se bojím i tady co jsme přestěhovaní na vesnici, občas se tu a tam nějaký vágus taky objeví. Ovšem těžko říct, jestli je to můj subjektivní strach nebo je to všude stejné
A policajti tu po lesích rozhodně neběhají, ono i ve vsi se objeví hlídka tak jednou za týden
to v Praze občas v lesíkách i policajti hlídkovali, ale co je to platné ![]()
Člověk aby u sebe nosil paralyzér, pepřák nebo rovnou bouchačku.
Nejhorší je představa ,že ti rodiče ji museli identifikovat.
Caty píše:A na druhou stranu nechápu, jak mohli tak malou holčičku pouštět v takovém prostředí samotnou. To nepochopim. Nikoho neobviňuji, ale nepochopím to.
My jsme chodili vždy aspoň ve dvou nebo ve třech a školu měli za rohem. Navíc to ale bylo všude mezi lidma, nechodila sem tam, kde nikdo nechodil.
Tak ja bych nebyla tak ostra, podle mapky v dnesni MF tu skolu mela „za rohem“ a s kamaradkama se rozesla kousek od domu.
Taky 9 let je sice jeste mala, ale uz ne zas tak mala, aby nedosla ze skoly domu, tohle nemuzes hodit na rodice.
To, ze devitilete dite chodi samo do a ze skoly neni nic spatneho a nepochopitelneho. Ono to vetsinou ani jinak nejde, kdyz rodice pracuji.
Uplne me z toho mrazi ![]()
Ona byla bobeneček i znásilněná
. Doufám, že to ten hajzl udělal až potom, až ji zabil
. Bože můj…
![]()
Já si myslím, že to má souvislost s rozbitím sítě pedofilů v praze z minulého týdne… přijde mi opravdu divný, že policajti tam předtím nic nenašli, nepoznali čerstvě rozkopanou zem, psi nic neusítili… ![]()