Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě se zdá divné, že tam tu oblast tolikrát prohledávali a našli ji až teď. Chudák ona i rodiče.
sthan píše:
Nejhorší je představa ,že ti rodiče ji museli identifikovat.
Kosterní ostatky se neidentifikují
na těch už není co identifikovat ![]()
Dělá se analýza DNA, pak různé rozbory a pak se zkoumá příčina úmrtí a případně jiný genetický materiál možného pachatele!
Tak moje soukroma spekulace je ta, ze se tam nekdo vratil az pozdeji, az to misto prestali sledovat a prohledavat. Protoze mi prijde hodne neskutecny aby se kolem jedne rozloucila s kamaradkama, pak ji nekdo zavrazdil a hned stihl vykopat a zasypat tak hlubokej hrob, ze to psi nevycuchaji a jeste to udupat tak, ze to neni vecer poznat, a jeste to zvladnout za svetla a aby ho nikdo nevidel. Vzdyt prvni patraci vyrazili uz ten vecer ne?
Vite nekdo jak hluboko je treba aby to psi neucitili?
No pockam jak to bude dal…
Svatka píše:
Mě se zdá divné, že tam tu oblast tolikrát prohledávali a našli ji až teď. Chudák ona i rodiče.
Taky tam nemusela být celou dobu ![]()
Už se těším na to až zase v novinách najdu palcové titulky - Policie neudělala vše pro nalezení Aničky, Policie pochybila .....
![]()
doriang píše:
Vite nekdo jak hluboko je treba aby to psi neucitili?
Podle mě (ale to je jen můj názor!!!) pokud ji cítily ty ostatní zvířata tak by ji našli i vycvičení psi
![]()
Asi ji tam někdo schoval až teď ![]()
VERONIKA píše:sthan píše:Kosterní ostatky se neidentifikují
Nejhorší je představa ,že ti rodiče ji museli identifikovat.na těch už není co identifikovat
Dělá se analýza DNA, pak různé rozbory a pak se zkoumá příčina úmrtí a případně jiný genetický materiál možného pachatele!
Ale oni ji byli identifikovat podle obleceni a vlasu
Takze tam stejne museli prijit, a rict, ano, tohle je ona, tohle mela na sobe ![]()
VERONIKA píše:Svatka píše:
Mě se zdá divné, že tam tu oblast tolikrát prohledávali a našli ji až teď. Chudák ona i rodiče.Taky tam nemusela být celou dobu
Už se těším na to až zase v novinách najdu palcové titulky - Policie neudělala vše pro nalezení Aničky, Policie pochybila .....![]()
![]()
VERONIKA píše:doriang píše:Podle mě (ale to je jen můj názor!!!) pokud ji cítily ty ostatní zvířata tak by ji našli i vycvičení psi
Vite nekdo jak hluboko je treba aby to psi neucitili?![]()
Asi ji tam někdo schoval až teď
Nebo tam ti policajti se psy poprvé vůbec nezavítali. Taky mi to přijde divné, nejdřív vypustí zprávu, že byla zakopaná děsně hluboko a pak že jí vyhrabaly zvířata. A soukromá úvaha - že ji zabil hned a nikde ji živou neukrýval, že i kdyby se policajti na hlavu stavěli, stejně by ji nezachránili.
VERONIKA píše:doriang píše:Podle mě (ale to je jen můj názor!!!) pokud ji cítily ty ostatní zvířata tak by ji našli i vycvičení psi
V dnesni MF je, ze divocaci, co hrob odkryli maji citlivejsi cich nez cviceni hledaci psi… tomu klidne verim. A taky mi prijde, ze tam nebyla celou tu dobu.
makina píše:VERONIKA píše:http://zpravy.idnes.cz/…g-/krimi.asp?…Svatka píše:
Mě se zdá divné, že tam tu oblast tolikrát prohledávali a našli ji až teď. Chudák ona i rodiče.Taky tam nemusela být celou dobu
Už se těším na to až zase v novinách najdu palcové titulky - Policie neudělala vše pro nalezení Aničky, Policie pochybila .....![]()
![]()
No vidíte, jako bych to neříkala ![]()
Já jsem dnešní „tisk“ ještě nepročítala a jak vidím tak jsem dobře udělala ![]()
doriang píše:VERONIKA píše:Ale oni ji byli identifikovat podle obleceni a vlasusthan píše:Kosterní ostatky se neidentifikují
Nejhorší je představa ,že ti rodiče ji museli identifikovat.na těch už není co identifikovat
Dělá se analýza DNA, pak různé rozbory a pak se zkoumá příčina úmrtí a případně jiný genetický materiál možného pachatele!Takze tam stejne museli prijit, a rict, ano, tohle je ona, tohle mela na sobe
PŘESNĚ TOHLE JSEM MĚLA NA MYSLI
doriang píše:VERONIKA píše:V dnesni MF je, ze divocaci, co hrob odkryli maji citlivejsi cich nez cviceni hledaci psi… tomu klidne verim. A taky mi prijde, ze tam nebyla celou tu dobu.doriang píše:Podle mě (ale to je jen můj názor!!!) pokud ji cítily ty ostatní zvířata tak by ji našli i vycvičení psi
Někde na letišti mají na vyhledávání drog vycvičená prasata… Takže něco na tom asi bude…
Nesouhlasim ,že policie pochybila.Vždyt tam byla celé dny .I hasiči a psovodi ze Slovenska.Myslím ,že ten kdo to udělal,to měl promyslené velmi dobře.Bude to asi velmi inteligentní člověk .Vždy ,když se něco takového stane,tak se háže vina na policii.proč jim vnitro nedalo ten vrtulník dříve? A vždyt psali ,že na tom místě našli ty klíče.Takže by si určitš všimli,nerovnosti terénu a čerstvě vyhrabané hlíny.
sthan píše:
Nesouhlasim ,že policie pochybila.Vždyt tam byla celé dny .I hasiči a psovodi ze Slovenska.Myslím ,že ten kdo to udělal,to měl promyslené velmi dobře.Bude to asi velmi inteligentní člověk .Vždy ,když se něco takového stane,tak se háže vina na policii.proč jim vnitro nedalo ten vrtulník dříve? A vždyt psali ,že na tom místě našli ty klíče.Takže by si určitš všimli,nerovnosti terénu a čerstvě vyhrabané hlíny.
Sthan na seznamu pisou ze ten muz je nadprumerne inteligentni.