Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak prý našli Aničiny ostatky
já pořád doufala,že ji najdou…
Je to dost zvláštní ,že je našli až ted.Bud je tam někdo donesl až v teto době ,nebo špatně hledali .Je mě z toho smutno .Přeji rodičum aby to nebyla ona ale šance je v tomto případě malinká .Ale nevím co je horší ,jestli vědět ,že už není mezi náma nebo žít v nevědomosti co s ní je.
Na idnesu pisou ze ostatky vyhrabala zver a byli v nestandartni hloubce takze je psi najit nemohli uz predtim.
![]()
taky jsem to četla,jen mě udivuje ,že psi vycvyčení na vyhrabávání lidí to necítili.ale tak mě napadá,že oni vyhrabou asi jen živého člověka .Ach jo,pořád jsem si myslela,že to má něco společného s podnikáním jejího tatínka , a že děvčátko někde je.tuhle variantu jsem brala jako nejhorší.
Koukala jsem na to v odpol.zprávách na nově.Je mi to strašně líto,do poslední chvíle jsem doufala,že ji najdou živou,že jí třeba jen někdo unes,ale asi jí někdo zneužil a pak …
Co to je za zrůdu?Taková krásná holčička
Vůbec si nedovedu tu hrůzu představit,je mi strašně líto těch rodičů,přijít takhle tragicky o dítě
Nějak mě to vzalo
Doufám,že ten hajzl dostane aspon doživotí!!!!!!
![]()
já bych ho postavila ke zdi a nechala jednat všechny rodiče ,co tak přišli o dítě .ti by ho potrestali uplně nejlíp.
sthan píše:
taky jsem to četla,jen mě udivuje ,že psi vycvyčení na vyhrabávání lidí to necítili.ale tak mě napadá,že oni vyhrabou asi jen živého člověka .Ach jo,pořád jsem si myslela,že to má něco společného s podnikáním jejího tatínka , a že děvčátko někde je.tuhle variantu jsem brala jako nejhorší.
Na ČT1 říkali, že byla zahrabaná několik metrů pod zemí, proto jí tak hluboko psi cítit ani nemohli. Každopádně je to hrozné, ale tohle jsem čekala.
Když jsem se dívala na zprávy tak to místo nebylo tak hluboké.Tak či onak ,je to hruza.Snad už bude mít její dušička klid.
sthan píše:
já bych ho postavila ke zdi a nechala jednat všechny rodiče ,co tak přišli o dítě .ti by ho potrestali uplně nejlíp.