Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Koukám na články o Aničce na Centrumu - od té doby, co je zřejmé, že je mrtvá, tam má na fotkách všude rozostřený obličej… Asi na to je zákon o dětských obětech, nebo nevím, proč to tak mají uděláno, ale působí to děsivě… Celý je to strašný. A co asi prožívají teď její rodiče? ![]()
Včera o tom mluvili ve zprávách - podle „náhubkového“ zákona by neměli zveřejňovat ani jeméno a ani fotku
ale stejně to nikdo nerespektuje a každý ví o koho jde ![]()
Mě osobně je z těch novinářů
![]()
Jako něco jiného jsou fakta, aktuální informace a něco jiného je „hon na čarodějnice“ a hnus co momentálně dělají ![]()
Pokud to ten chlápek neudělal tak by je mohl zažalovat a určitě by to u soudu vyhrál!
Jako chodit za ním do hospody a chtít aby se novinářům legitimoval … je trošku moc ![]()
Nebo „obtěžovat“ a strkat mu kameru až nevím kam, když jde k výslechu … no kde jsme ![]()
Je to celé nechutné co z toho dělají za story!
No a natáčet vilu rodičů a jak tatínek jde pro dřevo a nevím co ještě mi taky nepřipadá zrovna moc taktní ![]()
VERONIKA píše:
Mě osobně je z těch novinářů![]()
![]()
![]()
Jako něco jiného jsou fakta, aktuální informace a něco jiného je „hon na čarodějnice“ a hnus co momentálně dělají
Pokud to ten chlápek neudělal tak by je mohl zažalovat a určitě by to u soudu vyhrál!Jako chodit za ním do hospody a chtít aby se novinářům legitimoval … je trošku moc
No a natáčet vilu rodičů a jak tatínek jde pro dřevo a nevím co ještě mi taky nepřipadá zrovna moc taktní
Nebo „obtěžovat“ a strkat mu kameru až nevím kam, když jde k výslechu … no kde jsme
Je to celé nechutné co z toho dělají za story!
No vtomhle stebou souhlasím!!!!!Taky bych ztěch novinářů
jak se zatím honěj jak za bůhví jakou senzací. ![]()
Ale ještě se vrátím k tý DNA,to prý bylo sperma co nechal na tom batohu-kterýho pak dobře schová,no je to divný ![]()
Ale zase si myslím,že kdyby si policajti nebyly na stopro jistý tak ho nechaj ne??Nebo to má být obětní beránek?To mu moc nevěřím,a když by stím neměl něco společnýho tak proč snima nespolupracuje a jen mlčí a na detektor taky znovu nechce
kdyby vtomhle měl čistý svědomý tak se bude trochu bránit anebude zticha,ne?? ![]()
To máš těžko, do nikoho nevidíš a nevíš co se mu zrovna honí hlavou ![]()
Někdy nespolupracuje ani poškozený
![]()
Hmmm máš asi pravdu,no jsem zvědavá jak to dopadne…
pro ty rodiče musí být,ale taky hrozný šílený,že by vrah jejich dcery měl být nepotrestaný
![]()
christy Myslet si, ze kdyby si policajti nebyli jisti tak ho nechaji jit je dost naivni
Navic ted je momentalni atmosfera takova, ze musi byt videt, ze neco delaji, tudiz ho zasiji kvuli nejakym kradezim a na zaklade toho batohu obvini, ale rozhodne bych to nebrala, jakoze policajti a detektivove jsou si stopro jisti… cimz nerikam, ze je obetni beranek-klidne to mohl udelat, ale momentalni nalada je takova, ze policajti budou vytvaret cinnost i bez dukazu, ty se budou hledat a pridavat postupne (vzdyt ho vzali do vazby na zaklade starych dukazu a nova je pouze pitva, ktera prokazala vrazdu a znasilneni, ale nikdo jeste nerekl, zda je to ten samy clovek). A pak je tu prave soudce, aby posoudil fakta a dukazy a rekl, zda ho muzou drzet nebo ne.
já vím,že nálada je špatná a jsem asi naivní a věřím a doufám,že policajti dělaj všechno proto,aby našli toho správnýho,kterej ten hnus udělal..
Nojo záleží na soudci jak to rozhodne,a už kvůli rodičům bych si přálaa,aby to už bylo vyřešený ![]()
Nejsem si úplně jistá, zda-li jsem pro trest smrti, za mě spíš: o chlebu, o vodě, bez topení, bez kantýny, bez posilovny, bez rádia, televize, a každé přilepšení si tvrdě odmakat ![]()
Ono taky není vše jak se zdá.Policajti hodně mlží.Máme známého u policie a ten Aničku v té Tróji hledal.Říkal,že ten blud,že je v Rakousku vypustili schválně aby jim dali novináři na chvilku pokoj.
Když jsem vidělal titulek v novinách,že rodiček pohřešované Aničky hrají golf a byla tam u toho fotka tak s emi chtělo
.Co je novinářům sakra do toho??Že jim to poradil psycholog už ale nenapsali.Jsou to fakt hyeny
.
Dle „náhubkového“ zákona už se podobizna ani jméno nesmí dostat na veřejnost,protože je,byla Anička nezletilá a objektem vraždy.Dost lidí tento zákon napadá,že u pohrešovaných dětí a dále… by to být nemělo,že to nemá smysl. ![]()
Ať je vrah kdokoliv já bych mu dala minimálně křeslo!!!Vím,chápu dnešní zákony atd. Aspoň minimálně vykastrovat.
Ještě jednu věc.Novináři atd. mají aspoň jednu dobrou stránku,čím víc je případ monitorován a uveřejňován,tím mají případní pachatelé větší tresty.Ať mi nikdo netvrdí,že ne ![]()
doriang píše:
NIKOHO NEOBHAJUJU, ALEkde je napsano ze to udelal zrovna ten, kteryho maji ve vazbe??? Co kdyz ji vzal klice a pak uz ji nevidel. Ja nevim, zatim mu nic nedokazali
trest smrti V zadnym pripade, stokrat horsi trest je nechat pachatele sedet. Navic i kdyby jen jeden pripad z tisice byl justicni omyl, je to spatne a nestoji to za to. Celkem zajimavy pohled na trest smrti je zobrazen ve filmu Zivot Davida Galea (specialne pro jennyfields timto pripadem bych obhajila proc NE trest smrti, pachatel ve filmu byl take nezpochybnitelne usvedcen).
Film jsem viděla. Bylo to působivé. Přesto si myslím, že jsou rozhodně případy, kdy je na 110% jasné, že to udělal určitý člověk. Neříkám, že je to tenhle s Aničkou a tím zatčením. Umím si představit, že se dají důkazy (DNA) dobře podstrčit, když by policie chtěla.
Trest smrti mi to nevymluví. Já bych naopak věděla ještě o další využití vrahů a prznitelů dětí. Dárců orgánů je všude málo. Takže asi tak ![]()
Ale vzhledem k tomu, že se Česká republika zavázala k nepoužívání trestu smrti ratifikací Protokolu č. 6 k Úmluvě o ochraně lidských práv a základních svobod Rady Evropy v roce 1992(cit.wiki), tak žádný trest smrti nebude.
Nepřiznal, spíš bych řekla, že nezvládl ten psychický nátlak k tomu, aby se ke všemu přiznal
![]()
… měli by pokračovat nějakym způsobem ve vyšetřování - pokud to ovšem teď vůbec půjde… do toho my tady nevidíme.
každopádně ten chlap byl psychopat.
Doufam že se z něj nestane národní hrdina jako z Kajínka.
A taky mě štve jedna věc.
Do tohoto případu je (možná snad z pochopitelných důvodů) moc zatahována veřejnost - samozřejmě ovšem ovlivněná slovy novinářů.
Možná kdyby každý z nás osobně viděl do toho případu očima vyšetřovatelů, mluvil by úplně jinak.
Hra na chudáka s podstrčenými důkazy se mi ani trochu nezamlouvá!!! ![]()
Takovej palcovej titulek „policie nemá ani jeden přímý důkaz“ - ten udělá na veřejnost velkej dojem!
Od kriminalistů se kolikrát asi očekává, že budou všechny detaily vyšetřování rovnou klopit na net - aby se v tom mohl každej šťourat.
Názorně stačí to, jak je v tom případu spousta lidí chytrejch jenom z těch kusejch zpráv, který policie pustí.
Navíc to hodnotí očima a myslí normálního člověka - ale tenhle člověk teda sorry normální nebyl.
štve mě to!