Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zlatuska píše:
Maki,
opravdu se omlouvám - skutečně se nechci NIKOHO dotknout. Píšu to bez emocí.
Nahlásila jsem (alespoň jsm přesvědčená, že jsem na něj klikala) příspěvek Pudly.
To smazání se objevilo u tvého…
Promazala jsem některé příspěvky - a teď neadresná prosba všem - toto je nejstrašnější noční můra všech rodičů, chápu černý humor, ale tady s ním prosím šetřete…
Admin
Abra píše:
lucko kam by se to mělo zvrtat…prostě tu diskutujeme probíráme utěšujeme a dáváme si nějakou naději že to dobře dopadne…nechápu proč by se to mělo v něco zvrtnout
presne tak ,asi bych se zblaznila kdyby jsme to tu neprobrali
A to jako začnete vyštípávat lidi, co napíší něco proti davu?
Tak na to nereagujte a bude.
mertinka píše:lucka25 píše:myslim ,ze ne jen makynu ,ale vsechny..mame o Anicku strach a diskutujeme a kdyz se ti to nelibi nechapu ze sem vubec pises
Makino a já tě tu prudím?Já tu rýpu?Já tu jen napsala svůj názor nikoho jsem tu neurážela a ani do nikoho nerýpala.
Emanko zajímalo mě kam se to tady zvrhne.
No ještě mi říkej kam můžu psát kam ne to už je trošku moc ne?
K uctě Aničky nebudu již tuto diskzi komentovat a reagovat,aby byl klid ![]()
mertinka píše:Abra píše:presne tak ,asi bych se zblaznila kdyby jsme to tu neprobrali
lucko kam by se to mělo zvrtat…prostě tu diskutujeme probíráme utěšujeme a dáváme si nějakou naději že to dobře dopadne…nechápu proč by se to mělo v něco zvrtnout
mertinko přesně člověk to má pořád v hlavě pořád se mi honí různé myšlenky neustále na to myslím jak se ta malá cítí kde je jak jí je,že je jí zima má žízen a neskutečný strach..to že se tu můžu o tom s váma vypovídat mi pomáhá…mám každý den neskutečný strach o svoje děti o moji starší dceru jsem jak na trní než dojde ze školy..prostě tak to je jsem asi hysterka ale uleví se mi že to tu tak nějak probíráme a podělíme se o informace a tak…
Já myslím, že my nikoho nevyštípáváme. Ale tohle je chat, diskuse a ta je od toho, aby se psaly příspěvky a diskutovalo se. Samozřejmě se stane, že se něco několikrát opakuje atd. Ale co se dá od diskuze nazvané ztracená Anička čekat jiného, než že se tady bude psát, co je nového. Ani nečekám, že se to zvrhne jinam. Mně osobně ani vtípek o mengelem nepřipadal hrozný, to nebyl vtípek o Aničce, ale prostě případ, jak dopadl taky jeden vrah. Já nemyslím, že ty mravokárné poučky tady byly na místě. A docela mi překvapili admini, že se toho chopili.
Emanka píše:
Já myslím, že my nikoho nevyštípáváme. Ale tohle je chat, diskuse a ta je od toho, aby se psaly příspěvky a diskutovalo se. Samozřejmě se stane, že se něco několikrát opakuje atd. Ale co se dá od diskuze nazvané ztracená Anička čekat jiného, než že se tady bude psát, co je nového. Ani nečekám, že se to zvrhne jinam. Mně osobně ani vtípek o mengelem nepřipadal hrozný, to nebyl vtípek o Aničce, ale prostě případ, jak dopadl taky jeden vrah. Já nemyslím, že ty mravokárné poučky tady byly na místě. A docela mi překvapili admini, že se toho chopili.
Souhlasím.
Pudloslava píše:ty jo, zitra jdu do Ikey s prckem, ja se normalne bojim
Aaale, ceho by ses bala … tak kdyz se Ti ztrati, budes doufat, ze s pachatelem bude vsechno humanne vyrizeno - co kdyby mel Nobelovu cenu nebo velikou rodinu …
…
Promin
kdyz ja ten Tvuj prispevek, kde jsi tohle zminila, nejak nemuzu vydychat …
Jo a jeste me ted napada - vetsinou ze svoji doktorsky pozice hodne zminujes financni stranku ruznych leceni, nakladu v nemocnicich na to ci ono, ze na vsechno nemuzou byt penize atd - a na „lecbu“ ci dokonce „prevychovu“ nekoho takoveho by se penize vydavat mely ?? V tom pripade odmitam platit dane ![]()
rhiannon píše:Emanka píše:Souhlasím.
Ja taky, Mengele me nijak neurazil ![]()
Já samozřejmě taky ráda souhlasím s tím, že diskuse je od toho, aby se diskutovalo.
nakukovatelka píše:Pudloslava píše:ty jo, zitra jdu do Ikey s prckem, ja se normalne bojimAaale, ceho by ses bala … tak kdyz se Ti ztrati, budes doufat, ze s pachatelem bude vsechno humanne vyrizeno - co kdyby mel Nobelovu cenu nebo velikou rodinu …
Jo a jeste me ted napada - vetsinou ze svoji doktorsky pozice hodne zminujes financni stranku ruznych leceni, nakladu v nemocnicich na to ci ono, ze na vsechno nemuzou byt penize atd - a na „lecbu“ ci dokonce „prevychovu“ nekoho takoveho by se penize vydavat mely ?? V tom pripade odmitam platit dane…
Prominkdyz ja ten Tvuj prispevek, kde jsi tohle zminila, nejak nemuzu vydychat …
hele to je pomerne hnusna reakce - vubec jsi me nepochopila, ale ani za mak. Uz vubec ne s tou Nobelovou cenou - to bylo mysleno presne naopak, Chapu,. ze ostatni ti logicky uniklo, kdyz jsi nepochopila ani tohle.
fuj, jsem z toho rozhozena, uz dlouho mi nikdo neco tak hnusneho nenapsal....... radej si budu myslet, ze ctes fakt povrchne a nepremejslis u toho, nez abych ti podsouvala neco zleho........
Já mám tedy taky dojem, že to Pudla myslela jinak ![]()
nakukovatelko, to teda opravdu nebylo moc hezké…
Pudloslava píše:nakukovatelka píše:hele to je pomerne hnusna reakce - vubec jsi me nepochopila, ale ani za mak. Uz vubec ne s tou Nobelovou cenou - to bylo mysleno presne naopak, Chapu,. ze ostatni ti logicky uniklo, kdyz jsi nepochopila ani tohle.Pudloslava píše:ty jo, zitra jdu do Ikey s prckem, ja se normalne bojimAaale, ceho by ses bala … tak kdyz se Ti ztrati, budes doufat, ze s pachatelem bude vsechno humanne vyrizeno - co kdyby mel Nobelovu cenu nebo velikou rodinu …
Jo a jeste me ted napada - vetsinou ze svoji doktorsky pozice hodne zminujes financni stranku ruznych leceni, nakladu v nemocnicich na to ci ono, ze na vsechno nemuzou byt penize atd - a na „lecbu“ ci dokonce „prevychovu“ nekoho takoveho by se penize vydavat mely ?? V tom pripade odmitam platit dane…
Prominkdyz ja ten Tvuj prispevek, kde jsi tohle zminila, nejak nemuzu vydychat …
fuj, jsem z toho rozhozena, uz dlouho mi nikdo neco tak hnusneho nenapsal....... radej si budu myslet, ze ctes fakt povrchne a nepremejslis u toho, nez abych ti podsouvala neco zleho........
Jo, vyhledala jsem si to, a asi jsem Te pochopila spatne, omlouvam se. Bylo to trochu hnusny ode me, ale proste mne pripadalo, ze je trochu obhajujes, ze si to nepredstavis na svem pripade, takze obecne se teoretizuje kazdymu dobre.
Tak promin, jestli muzes, ten prispevek jsem si fakt precetla v rychlosti (nebo chces-li - povrchne).
Beru to zpatky.
Ženské, prosím:
(třeba mi napište, že mé mravokárné poučky nejsou na místě, je to váš názor)
Tato diskuse byla založena proboha PROTOŽE SE ZTRATILO DÍTĚ.
Chcete se tu zhádat???
Zlatuska píše: Ženské, prosím:(třeba mi napište, že mé mravokárné poučky nejsou na místě, je to váš názor)
Tato diskuse byla založena proboha PROTOŽE SE ZTRATILO DÍTĚ.
Chcete se tu zhádat???
Ne nechceme, uz jsem se Pudle omluvila.