Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jura007 píše:
Víš Pudli, já si myslím (a nemám to ze své hlavy) že ten nejhorší Satan (ďábel, Leviathan… ať je jméno jaké chce) sedí uvnitřkaždého z nás a nesmíme mu dát šanci. Na místě Hitlera mohl být kdokoli jiný z jiného národa.
pod tohle se podepisuji 100%
Koukala jsem na Jedwabne - nikdy jsem o tom neslyšela, hrůza. Děly se strašný věci, stačí to, co těsně po válce prováděly Češi v pohraničí. To myslím potvrzuje Jurova slova, že je to v každém, asi stačí nějaký impulz, pocit vlastní pravdy. Můj děda byl komunista a měl spoustu knížek o válce a i o kontrácích, Osvětimi apod., s fotkama, některé jsem četla ještě jako puberťák a doteď si to pamatuju. Chci vzít Barču do Lidic a Terezína, zatím se úspěně brání ![]()
Emanko, prosil bych, nenuť jí to. Jako takový první impuls kup třeba DVD s filmem „Atentát“ a nech ho doma ležet. Až přijde ten správný čas, pustí si ho sama.
v Lidicich je celkem kulovy
na me nejvic pusobila socha tech 88 deti (nova vec)
jinak prej tam se stal zazrak, ze sla decka na selekci 2× a z deti uz vytridenych do plynu jeste 6 vybrali na ponemceni.
ja dycky chtela jet se sebedrasat do osvetimi
jinak v Belorusku pry takhle vypalili 7000 vesnic. to uz je statistika.
No dyť řikám, že se brání úspěšně
Chtěla jsem, abysme se podívaly spolu na film Musíme si pomáhat, taky nechtěla. Lidice jsem jí nabízela, když o nich nedávno psala referát do školy. Ale je fakt, že o tom člověk začíná přemýšlet starší, v jejím věku bych to asi taky brala jako „povinnost“.
teda opravuji, ruzovej sad je naaaaaadhernej a uplne neuveritelne to tam voni
musím se přiznat že já tu odvahu nemám do ted tato místa navštívit…nějak při pomyšlení co tam zemřelo lidí a hlavně těch dětí mě z toho mrazí…přiznávám jsem zbabělec ![]()
Tohle jsem teď našla:
Televize Prima uvedla, že podezřelý muž v minulosti byl v kriminále za vraždu. Ve čtvrtek ho v zelené oktávii policie dovezla do pražské Troje. Podle televize se přiznal k tomu, že manipuloval s věcmi, které měla u sebe v osudný den Anička. Podíl na jejím zmizení ale odmítá.
… manipuloval s věcmi… by mě zajímalo proč… leda by tam jen náhodou hrabal… zkoušim přesvědčit sama sebe, že člověk trestaný za vraždu zrovna šel jen tak okolo a hrabal ve věcech zmizelé holčičky…
Trýzeň.
ja to nekde zachytila
jenze tedka jsou vsechno ve zpravach jen spekulace
docela si lámu hlavu, co ta policie je opravdu ochotná pustit a co ne…
já někde četla, že to DNA našly na její láhvi s pitím, takže je fakt možný, že bezdomka našel batoh, prošácnul ho a napil se z flašky. Jenže proč by ten batoh potom ukrýval pod nějaký poklop, který dítě neuzvedne? Ale tohle jsou už fakt spekulace, už mi připadá, že nám trochu hrabe ![]()
tak koukam zas nic noveho ,na blesku pisou ze byl na detektoru lzi a co se tyka Anicky ve vsem lhal.
tak vazne nevim…a toho chlapecka taky jeste nenasli ![]()