Ztracená Anička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43031
21.10.10 21:03
Jura007 píše:
Víš Pudli, já si myslím (a nemám to ze své hlavy) že ten nejhorší Satan (ďábel, Leviathan… ať je jméno jaké chce) sedí uvnitřkaždého z nás a nesmíme mu dát šanci. Na místě Hitlera mohl být kdokoli jiný z jiného národa.

pod tohle se podepisuji 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
21.10.10 21:14

Koukala jsem na Jedwabne - nikdy jsem o tom neslyšela, hrůza. Děly se strašný věci, stačí to, co těsně po válce prováděly Češi v pohraničí. To myslím potvrzuje Jurova slova, že je to v každém, asi stačí nějaký impulz, pocit vlastní pravdy. Můj děda byl komunista a měl spoustu knížek o válce a i o kontrácích, Osvětimi apod., s fotkama, některé jsem četla ještě jako puberťák a doteď si to pamatuju. Chci vzít Barču do Lidic a Terezína, zatím se úspěně brání :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
21.10.10 21:19

Emanko, prosil bych, nenuť jí to. Jako takový první impuls kup třeba DVD s filmem „Atentát“ a nech ho doma ležet. Až přijde ten správný čas, pustí si ho sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
21.10.10 21:21

v Lidicich je celkem kulovy
na me nejvic pusobila socha tech 88 deti (nova vec)
jinak prej tam se stal zazrak, ze sla decka na selekci 2× a z deti uz vytridenych do plynu jeste 6 vybrali na ponemceni.
ja dycky chtela jet se sebedrasat do osvetimi

jinak v Belorusku pry takhle vypalili 7000 vesnic. to uz je statistika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
21.10.10 21:23

No dyť řikám, že se brání úspěšně :lol: Chtěla jsem, abysme se podívaly spolu na film Musíme si pomáhat, taky nechtěla. Lidice jsem jí nabízela, když o nich nedávno psala referát do školy. Ale je fakt, že o tom člověk začíná přemýšlet starší, v jejím věku bych to asi taky brala jako „povinnost“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
21.10.10 21:31

teda opravuji, ruzovej sad je naaaaaadhernej a uplne neuveritelne to tam voni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
21.10.10 21:37

musím se přiznat že já tu odvahu nemám do ted tato místa navštívit…nějak při pomyšlení co tam zemřelo lidí a hlavně těch dětí mě z toho mrazí…přiznávám jsem zbabělec :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
21.10.10 21:40

Tohle jsem teď našla:
Televize Prima uvedla, že podezřelý muž v minulosti byl v kriminále za vraždu. Ve čtvrtek ho v zelené oktávii policie dovezla do pražské Troje. Podle televize se přiznal k tomu, že manipuloval s věcmi, které měla u sebe v osudný den Anička. Podíl na jejím zmizení ale odmítá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
21.10.10 21:55

… manipuloval s věcmi… by mě zajímalo proč… leda by tam jen náhodou hrabal… zkoušim přesvědčit sama sebe, že člověk trestaný za vraždu zrovna šel jen tak okolo a hrabal ve věcech zmizelé holčičky…

Trýzeň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
21.10.10 22:06

a nema to bejt nejakej bezdomka? ti hrabou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
21.10.10 22:07

možná…
řekli něco v tom smyslu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
21.10.10 22:23

ja to nekde zachytila
jenze tedka jsou vsechno ve zpravach jen spekulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
21.10.10 22:24

docela si lámu hlavu, co ta policie je opravdu ochotná pustit a co ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
22.10.10 08:00

já někde četla, že to DNA našly na její láhvi s pitím, takže je fakt možný, že bezdomka našel batoh, prošácnul ho a napil se z flašky. Jenže proč by ten batoh potom ukrýval pod nějaký poklop, který dítě neuzvedne? Ale tohle jsou už fakt spekulace, už mi připadá, že nám trochu hrabe :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
22.10.10 08:02

tak koukam zas nic noveho ,na blesku pisou ze byl na detektoru lzi a co se tyka Anicky ve vsem lhal. :cry: tak vazne nevim…a toho chlapecka taky jeste nenasli :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová