Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No podle těch pohřebních výrazů policistů na konferenci, bych té informaci i klidně věřila…fakt tam nebylo ani za mák nějakýho výrazu malinkaté naděje…naopak byli přímo zděšeni
12:51 Policie opět prověřuje osoby bez přístřeší v Draháňské rokli s tím, že se objevily údajně nové informace, že někteří z těchto lidí spatřili 13. října luxusní auto, do kterého nastupovala holčička.
Ježiši kriste!!!
Snad to nebude nějaká msta rodičům, tatínek vypadal že ty prachy má, takže asi nebudou chudí.
No z těch výpovědí je celkem jasné že s tím něco má a proto bych ho zmáčkla víc aby se přiznal a né ho pustit ![]()
Nejhorší na tom je že se policajti musí chytit úplně všeho i kdyby se následně ukázalo že to byl nějaký výmysl
a jen je to zdžuje od hledání ![]()
Nevěřím, že jí už našli. A rojnici tam jako dělají proč? Aby nás zmátli, ne?
Prala bych rodicum aby ji nasli zivou.Kez by ji nekde ukryval,ale zivou sakra.
Taky mi těch policajtů bylo až líto, vypadali hrozně zničeně..
Upřímně - už nevěřím, že Anička ještě žije.
Ale pokud se pletu, tak opravdu začnu věřit na zázraky…
No moment, luxusní auto??
Tak to by zase znamenalo něco úplně jiného, že ji třeba fakt odvezli za hranice… ![]()
Já nevím, ale přece, kdyby tam někde v té Troji byla zavřená, at už živá nebo…, tak by ji přece ti psi už museli najít, ne..?
Viděla jsem film Výměna, kde se ztratil malý kluk, mámu hrála Angelina Jolie. Jsem si na to vzpomněla, když jsem si četla ten seznam 11 dětí …
Jen mi to nesedí, luxusní auto jí odveze a nechají tam věci a pak ještě udělají někde zastávku a schovají batoh s pitím pod desku uprostřed kolonie? Nějaká kravina ne?
Lady Rebeka, Anduli: Vzpomeňte si na ten případ z Hodonínska, tak 6-7 let zpátky… Tam to byl bývalý zaměstnanec a řešil si takto svoje problémy s bývalým šéfem… Akorát že byl úplný amatér, tak ho brzo měli.
Jura007 píše:
Lady Rebeka, Anduli: Vzpomeňte si na ten případ z Hodonínska, tak 6-7 let zpátky… Tam to byl bývalý zaměstnanec a řešil si takto svoje problémy s bývalým šéfem… Akorát že byl úplný amatér, tak ho brzo měli.
Juro to jsem byla v pubertě to jsem nějak nesledovala
Ale taky než unos za hranice mi to zní jako vyřizování účtů s rodiči, no uvidíme, ja pořád věřím, že to dobře dopadne.
Když to je všechno tak spekulativní
Těm policistům volá stovky lidí denně, že něco viděli - samozdřejmě ve snaze pomoci se lidé možná snaží cokoliv, co se v den zmizení odehrálo, spojit s holčičkou. A policie to musí prověřit.Ať už je to na první pohled věrohodné nebo ne.
Já jsem zase včera na netu četla, že se spekulovalo, že kolem poledne bylo nalezeno její tělo, ale policie to vyvrátila. Taky jsem přemýšlela, jestli to třeba nemůže být pravda, jen není v zájmu veřejnosti, aby ta informace byla potvrzena. Třebaže by to ztížilo další vyšetřování ![]()
Je to smutné ![]()