Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak třeba já si už po 3 dnech myslela že už to má malá chudák za sebou…proč by někdo unášel takhle stare ditě…to mi příjde jako blbost…
podle mě už to má chudák za sebou…je to hrozné co se tu děje…a nedokážu si představit kdybych byla na jejich místě…
musí to být pro ně hrozné kež by se našla…
14:27 Policii se přihlásil člověk, který v lokalitě Draháň našel dětskou plyšovou hračku, kterou kriminalisté ihned zajistili. Muž ukazuje na velitelském stanovišti, ve kterých místech hračku objevil. Zatím není jasné, zda se to vztahuje k ostře mediálně sledovanému případu zmizení Aničky.
Našlo se Honzíkovo tělíčko. Utonul v řece
.
http://www.rozhlas.cz/…rece--801230
Příspěvek upraven 22.10.10 v 15:05
Anduli píše:
Kde jsi to četla, já to nikde nevidím..
přidala jsem odkaz
To je tragédie taky jsem četla že našli jeho tělíčko v korytě řeky.. Takle malej klouček, je to strašné..
to bylo od zacatku jasne…bohuzel tady za to muze nezodpovednost rodicu ![]()
mertinka píše:
to bylo od zacatku jasne…bohuzel tady za to muze nezodpovednost rodicu
Taky si myslím, že Honzíka měli lépe hlídat, byly mu přeci teprve tři
![]()
kde si citala o tom, ze niekto videl luxusne auto? na internete o tom nie je ani zmienka..to je urciet zas nejaka kachna…
Je to strašné
ale popravdě jak sem včera slyšela o té řece tak sem to bohužel čekala ![]()
LadyRebeka píše:
12:51 Policie opět prověřuje osoby bez přístřeší v Draháňské rokli s tím, že se objevily údajně nové informace, že někteří z těchto lidí spatřili 13. října luxusní auto, do kterého nastupovala holčička.Ježiši kriste!!!Snad to nebude nějaká msta rodičům, tatínek vypadal že ty prachy má, takže asi nebudou chudí.
jestli se nepletu, drahan je udoli z chaber, je to o nekolik kilometru jinde, divne
Bože můj. Sedím tady a bulim, co se to děje. Koukám jak mi tady Davidek spinká a bulim jak želva! Do háje proč!!!!!
![]()
Šema píše:
Bože můj. Sedím tady a bulim, co se to děje. Koukám jak mi tady Davidek spinká a bulim jak želva! Do háje proč!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ŠEMI je to hrozné ![]()
lucija3 píše:
kde si citala o tom, ze niekto videl luxusne auto? na internete o tom nie je ani zmienka..to je urciet zas nejaka kachna…
Je to na tn.cz, v „pátrání on-line“. ![]()