Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zlatuska píše:
myslím, že soudce jedná „podle regulí“ - nebo se pletu?Ale nelíbí se mi moc ty regule.
Anonymní, tvůj soused asi nebyl člověk několikrát trestaný.
Nebo jo? Docela by mě zajímalo, co za průkazný materiál našli na tvého souseda, že ho drželi 3/4 roku ve vazbě.A zkoušim věřit, že je normální h…t si v zahrádkářské kolonii tenononc na dětském batohu. Čímž nechci říct, že by mělo být trestné ho…it si tentononc na batohu.
Moc náhod najednou - zanedbatelná souhra náhod pro náš právní řád? MŮŽE to být souhra náhod. ale kde bere náš soudní aparát tu jistotu?
ale kdyby bohužel ten kdo si h…il tentononc nebyl několikrát trestaný a ten batoh zrovna nepatřil pohřešované dívce, a nebyl tak důkladně schovaný. Chtěla bych vědět, KDE tedy ten pán ten batoh našel. Jestli ho nejdřív použil pro své ukájení, a pak schoval, nebo našel už schovaný a pak ho použil pro ten účel.
Pro mě nepochopitelné.
PUDLO, proč si připadáš jako tajnej pedofil?? Máš pro to nějaký důvod? Nechápu.
JInak si taky myslím, že je to možný, co píšeš - že doopravdy nezmizel…
A to jde, říct do médií, že zmizel, když nezmizel? Sorry já fakt jen prostě nevim - kdyby to bylo ve filmu, tak bych si řekla „á oni pustili do televize, že zmizel, aby ho líp sledovali“ - ale potom zase Veronika psala, že pro sledování je nutný souhlas soudu.
Jen by mě zajímalo, jak to doopravdy je. Jestli policie smí říct do médií, že zmizel, když nezmizel, a jestli soud musí odsouhlasit sledování…
Ten chlap každopádně si nevyzvedl svoje věci, a MUSÍ počítat s tím (jestli byl už trestaný, tak kór), že ho BUDOU sledovat, nebo se budou snažit ho sledovat.
BOŽE TO JE STRAŠNÝ, kéž by se to už vyřešilo. Začíná to přecházet do takový agonie, rodiče už musí být naprosto rozložení.
My se tady můžeme dohadovat, ale pravdu vědí jen ti, co jsou do případu zapojení.
Pořád ale doufám, že ve skutečnosti ví, co dělají, a zprávy, které pouštějí do médií, nám připadajíc nesmyslné a rozporoplné, jsou správně dávkované a správně postavené tak, aby vedly k nalezení Aničky a dopadení a postrestání toho, kdo tu hrůzu způsobil.
zlatus doufam, ze se to smi - jinak to tady neni policejni stat, ale medialni stat
a moc bych byla rada, kdyby tomu tak bylo a kdyby se alespon trosku ukazalo takhle verejne, ze to co rikaji media, neni vzdycky pravda
ohledne policie - furt sama kriutika, kazdej vi, jak se to melo delat - holky nejste nadesny z toho, ze policie dokazal na batohu najit cizi pot????? a ze dokazal tak rychle v nem najit DNA a identifikovat ji s clovekem? me to prijde uplne super, ze tyhle metody nejsou jen ve filmech a ze jsou i u nas k dispozici.
a nemyslim si, ze by policie byla blba
a nemyslim si, ze by policie mela nejaky zajem na tom, aby ten chlap unikl
podle me delaj co mohou a zaslouzi si od nas podporu a vdecnost a ne furt jen samou kritiku
desne me tahle ceska povaha sere (teda nevim, jestli je jen ceska)
Zlatuska píše:
myslím, že soudce jedná „podle regulí“ - nebo se pletu?Ale nelíbí se mi moc ty regule.
Nebo jo? Docela by mě zajímalo, co za průkazný materiál našli na tvého souseda, že ho drželi 3/4 roku ve vazbě.A zkoušim věřit, že je normální h…t si v zahrádkářské kolonii tenononc na dětském batohu. Čímž nechci říct, že by mělo být trestné ho…it si tentononc na batohu.
Moc náhod najednou - zanedbatelná souhra náhod pro náš právní řád? MŮŽE to být souhra náhod. ale kde bere náš soudní aparát tu jistotu?
ale kdyby bohužel ten kdo si h…il tentononc nebyl několikrát trestaný a ten batoh zrovna nepatřil pohřešované dívce, a nebyl tak důkladně schovaný. Chtěla bych vědět, KDE tedy ten pán ten batoh našel. Jestli ho nejdřív použil pro své ukájení, a pak schoval, nebo našel už schovaný a pak ho použil pro ten účel.
Pro mě nepochopitelné.
přesně tak
![]()
Zlatuska píše:
Pro mě nepochopitelné.
přesně tak
![]()
Táké si myslím že nemužou říct novinářum celou pravdu podle mě ho sledují jen řekli že jim utekl už jen proto že po něm pátrá i media,a tím by jim pokazili všechny plány.Kriminálka není hloupá a ví co dělat.Jen si řekněte kolik lidí jim do toho zasahuje,televize,noviny a určitě i lidi kteří chtějí pomoct.A ve včerejších večerních zprávách říkali že ho mužou sledovat.
Jedno je jistý… policie je v opravdu hodně nezáviděníhodné situaci…
Jak může jeden osudový okamžik zgruntu překopat a převrátit naruby život tolika lidí.
Pudloslava píše:
hm, bezdomka mel v mobilu eroticke video - ja uz fakt jen cekam, kdy budou mit zebraci ctecku na kreditky, kdyz darce nebude mit hotovost.......... ja nemam ani barevnej display u mobilu
a podle čeho usuzuješ, že byl bezdomovec?? vždyť má byt v Mostě a v Praze pracuje. A proč by nemohl mít mobil s barevným displayem? vždyť ho dnes má téměř každý ![]()
Taky by mě zajímalo jak jste přišli na to že je to bezdomovec?
Myslím si to samé, co Pudla. Že hodili do médií zprávu o jeho zmizení, aby v něm vzbudili falešný pocit bezpečí. Řekla bych, že i soudce hraje tuto hru a že to mají dopředu domluvené i s tím následným sledováním jakoby uprchlého. Přeci nebudou veřejně vykřikovat…jo, pustili jsme ho, protože si myslíme, že by to třeba mohl udělat. Pak ho necháme jakoby zmizet aby nás dovedl přímo k Aničce, ale nikomu to neříkejte ![]()
nečetla jsem to celý, ale taky si myslím, že řekli, že je jako fuč a přitom čekají jestli si pro tu aničku někde nepůjde aby ji třeba nepřemístil, každopádně už nevěřím, že by ji měl někde živou ![]()
trošku odbočím… v rámci tématu…
myslím často i na ty stovky policistů a ostatních, kteří jsou povoláváni.
Jak řekla policejní mluvčí, „jsou to taky tátové a mámy od rodin“, musí být už hrozně unavení, to všechno - kromě hrůzy, kterou prožívá rodina, způsobila osoba (skupina osob?), která teď bůhvíco dělá…
Každopádně je to asi o tom, že PČR potřebuje klid a moc nerozšiřovat informace, zatímco média potřebujou neustále další a další indicie. Snad je Anička živa a zdráva ![]()
Je mi z toho tak smutno že nemužu myslet na nic jiného jak na tu malou,pořád dokola si říkám co se mohlo stát.Odešla snad sama,unesl jí někdo nebo je mrtvá tím chlápkem.A ty rodiče hruza pořád nic nevědí jestli plakat že už se nevráti,nebo pořád doufat?Pořád koukám na záznamy je mi tak povědomá ale to jen díky tomu že už z toho asi blbnu
Kéž by se našla někde zavřená ale živá ![]()