Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já bych soudce dělat nemohla. Nejen, že na to nemám vzdělání, ale ani žaludek, protože mi nejde do hlavy, že:
1. ztratí se holčička v nepřehledném terénu - a shodou okolností je tam i vícekrát trestaný člověk - náhoda?
2. tento člověk najde nějaký batoh - nepodívá se dovnitř, ale pro jistotu ho ukryje pod desku - asi ho chtěl chránit před deštěm?
3. I když teď svítí sluníčko, nemůže mít někdo zpocené ruce - pokud nemá rukavice. V případě, že to byl opravdu pot.
4. Je to ale sakra náhoda, že v místech, kde se holčička ztratí, na něj zrovna přijdou choutky a musí si ho v…t. No, ale chuť je chuť.
5. na detektoru lži se prokázalo, že o Aničce lže - ale detektor je nepřímý důkaz a podezřelý se mohl jenom bát. Chudáček ustrašenej?
6. Mění výpovědi. Asi je fakt vyděšený. Nebo trpí ztrátou paměti. Nemocný?
7. Okamžitě po propuštění zdrhnul. Kam tak spěchal?
Do krámu pro rohlíky asi ne.
Rozhodnutí soudce: ubohý trestanec, který byl v nesprávnou dobu na nesprávném místě, ale vzdedmula se v něm vlna solidarity nad tím, kdo ztratil batoh, a proto ho ukryl, aby nenamokl.
Názor můj: ten chlap to na 80% udělal. A jen si hraje. A moc dobře ví, že na něho policisté a naše justice nemohou. Je to moc náhod najednou a to se prostě neděje. Vím, že nemohou zveřejnit jeho fotku, ale zase na druhou stranu, pokud je obviněný, a na útěku, tak by ji zveřejnit mohli. A to by byl pak masakr. Docela bych mu to přála.
A co kdyz tam bylo jeho DNA protoze ten batoh nasel a myslel ze tam bude nejaky ten peniz a nebo proste je uchyl a tak se chtel ukajet nad detskym batohem
![]()
nevim,je tezke nekoho obvinit z tak tezkeho zlocinu…A vetsinou bezdomovci byvaji ve finale neskodni a studovany,kultivovany clovek byva vrah casteji…
Mam dojem,ze kazdy chce potrestat pachatele…ted je to ten bezdomovec,protoze jiny neni,ale co kdyz je opravdu neviny???
Pochybuji,ze kdyby si soudce myslel,ze je pachatel,pusti ho…
taky je mi dovne,ze by Anicku nikdo nenasel,kdyby byla v Troji,proste podle me je ten chlapek nevinny…
Uneslo ji nekdo jiny,veci pohodili aby odvedli pozornost,o penize neslo a proste je pryc…A mozna i ziva a nekde v cizine
![]()
Snad nikoho nepobourim moji uvahou ![]()
samozdrejme si preji,aby byla Anicka v poradku,ale neverim tomu… ![]()
Tak já si myslím, že to ten chlap neudělal, přece by jí pak někde netáhl,to by si toho někdo všiml a v okolí ji ZATIM nikde nenašli, já si spíš myslím, že jí někdo odvezl někam autem, ale to je jen moje spekulace. Bohužel už je to tak dlouhá doba, že si myslím, že to bude jeden z nevyřešených případu v ČR
![]()
Jen tak mimochodem, u nás bezdomovci mobily mají. U krámu volali nějakýmu kamarádovi, kde ho budou čekat odpoledne. Chtěli ho teda jen prozvonit a byli naštvaný, že to stihl zvednout.
Holky opravdu nejde všechno brát za pravdu co napíšou média ( třeba to, že ten chlap zmizel). Jenom si vemte - Anička je pryč už víc jak týden, každý den je v novinách a na netu nový článek i když už nic nového není ( kromě údajného pachatele), prostě vaří z vody, takovému Blesku se určitě ohromně zvedl náklad a o to jde krmit ty emoce:-(. A policie si taky hlídá co řekne a co ne a ví proč.
A k výroku soudce - na to aby na někoho uvalil vazbu stopy DNA opravdu nestačí, potřebuje přímý důkaz - třeba že by byl svědek který by dokázal, že je viděl s Aničkou spolu a podobně. To, že má člověk kriminální minulost to taky není důvod k další vazbě. A policie to moc dobře ví, že potřebuje důkazy.
Moc ráda bych věřila, že ta holka žije a tím, že psi nenašli žádnou další stopu kromě batohu možná ji fakt někdo odvezl, ale je to spíš zbožné přání.
Kubik_kubikula píše:Pudloslava píše:a podle čeho usuzuješ, že byl bezdomovec?? vždyť má byt v Mostě a v Praze pracuje. A proč by nemohl mít mobil s barevným displayem? vždyť ho dnes má téměř každý
hm, bezdomka mel v mobilu eroticke video - ja uz fakt jen cekam, kdy budou mit zebraci ctecku na kreditky, kdyz darce nebude mit hotovost.......... ja nemam ani barevnej display u mobilu
rikali to ve zpravach na CT1
Souhlas s Pudloslavou - hlavně na tu chválu důkazů..Zrovinka jsem doma říkala - úplná kriminálna Miami ( né jako fakt
)
Ten člověk je asi vinný..Ale důležité je to ASI..
Všichni bychom si přáli, aby to byl on, ale to nestačí..
Myslím že největším přáním nás všech tady je ABY SE NAŠLA ANIČKA ŽIVÁ A ZDRAVÁ ![]()
Mluvčí Obvodního soudu Martin Slováček:
VČERA: „Neexistuje žádný další důkazní prostředek, který by spojoval obviněného s osudem Aničky,“ konstatoval Slováček. Informace, které policie v současné době má k dispozici, podle něj nestačí ani na zahájení trestního stíhání, natož na vzetí podezřelého do vazby.
MLUVČÍ SLOVÁČEK DNES:
„Chápu, že to je pro policii asi náročné, ale předpokládám, že když jde o takto závažný trestný čin, že jsou schopni ho sledovat,“ řekl Právu v pátek Martin Slováček, mluvčí Obvodního soudu pro Prahu 8, který rozhodl o propuštění obviněného.
Můj skromný komentář:
soud ho pustí, a policie ho má sledovat.
Naše úsudky o tomto se asi budou různit, já k tomu mám svůj. Psát ho ale nebudu - každý si ho má možnost udělat sám.
Zlatuško: ale třeba ho opravdu pustili z taktických důvodů, třeba věří, že pokud má(měl) aničku, opět je k ní zavede.
davmi píše:
Zlatuško: ale třeba ho opravdu pustili z taktických důvodů, třeba věří, že pokud má(měl) aničku, opět je k ní zavede.
Kdybych unesla dite (viz.on) a byla obvinena,potom pustena…rozhodne bych se za zadnou cenu pro to dite nevracela!!!To by byl blazen!Pokud dokazal naplanovat toto a do dneska nikdo nevi,co s ni je,asi blbej neni a urcite by se nikam nevracel,aby ho chytli ,protoze jasne vi,ze je mu policie v patach…
Ale zase jen moje uvaha ![]()
Nikynka86 píše:davmi píše:
Zlatuško: ale třeba ho opravdu pustili z taktických důvodů, třeba věří, že pokud má(měl) aničku, opět je k ní zavede.Kdybych unesla dite (viz.on) a byla obvinena,potom pustena…rozhodne bych se za zadnou cenu pro to dite nevracela!!!To by byl blazen!Pokud dokazal naplanovat toto a do dneska nikdo nevi,co s ni je,asi blbej neni a urcite by se nikam nevracel,aby ho chytli ,protoze jasne vi,ze je mu policie v patach…
Ale zase jen moje uvaha
hele moje taky
ale jestli je to bezdomka, nejspis moc chytrej nebude - je to urcita sance
Pudloslava píše:Nikynka86 píše:hele moje takydavmi píše:
Zlatuško: ale třeba ho opravdu pustili z taktických důvodů, třeba věří, že pokud má(měl) aničku, opět je k ní zavede.Kdybych unesla dite (viz.on) a byla obvinena,potom pustena…rozhodne bych se za zadnou cenu pro to dite nevracela!!!To by byl blazen!Pokud dokazal naplanovat toto a do dneska nikdo nevi,co s ni je,asi blbej neni a urcite by se nikam nevracel,aby ho chytli ,protoze jasne vi,ze je mu policie v patach…
Ale zase jen moje uvaha
ale jestli je to bezdomka, nejspis moc chytrej nebude - je to urcita sance
Jsem rada,ze nejsem sama v techto uvahach ![]()
Myslim,ze to nema na svedomi on…At je to bezdomac a nebo „normalni“ clovek .Kam by ji proboha dal???Nejspis je mrtva,ale kde je???Vzdyt ji tolik vsude hledaji a vysledek zadny…
Tim to na me pusobi jako unos a ona je nekde jinde,nez hledaji…
![]()
Policie se vyjádřila, že je přesvědčená, že s tím něco společného má.
(MF Dnes)
(také psali, že z batohu nevzal dívčin mobilní telefon)
no pokud ji zabil, tak musi byt telo nekde v okoli - kdyby ji tahnul nekam dal, nekdo by si vsiml. na tri strany je civilizace, ctvrta je dost neprostupna - pak je takovej jakokdyz lesopark, silnice.....
kolik muze takova holka vazit? k rece je to pres rusnou cestu a nebo jinudy moc daleko