Ztracená Anička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1837
23.10.10 09:07

a vyšetřovatelé musí být ve strašně složité pozici. Na jednu stranu potřebují maximální pomoc veřejnosti při hledání pohřešované holčičky, na druhou stranu pořebujou něco zjistit a vystopovat a najít…
přičemž některé věci se třeba nemohou na veřejnost dostat, aby to nezkomplikovalo vyšetřování.
Musí to být tedy síla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
23.10.10 09:16

No jo, jenže sledování musí povolit soud a jak to tak vidím tak soudce neshledal vazební důvody tak proč by ho chudáka měli hlídat, když přece nic neudělal :cert: :cert: :cert:

Toto jsem psala včera ohledně vazby a byla jsem za špatnou a už je to tady :pocitac: https://www.emimino.cz/…rankovani/2/

• Citovat
  • Upravit
1837
23.10.10 10:09

… do práv moc nedělám, ale říkám si, jestli to není u nás nějak „mírně“ nastavené… na batohu zmizelé holčičky se najde DNA trestaného, a ono to nestačí…
Taky tohle moc nechápu.
taky nevím, do jaké míry se ta kritéria pro vazbu mění v průběhu let, ale pamatuju, jak občas vzali do vazby lidi a drželi je pěkně dlouho kvůli podezření z finančních podvodů, které se třeba nakonec neprokázaly.
DNA na batohu není průkazný materiál…
Nechci do toho brousit, protože těmhle věcem nerozumím, ale připadá mi to neuvěřitelný asi jako spoustě ostatních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
23.10.10 10:13

Ačkoli pamatuju případ tady u nás ve městě, kdy podezřelý z vraždy chodil pěkně dlouho na svobodě, než ho mohli vzít do vazby.
A nakonec to udělal a zavřeli ho. Ale pěkně dlouho s ním ještě sousedi museli pobýt v domě. Věděli, že ho vyšetřovali, ale do vazby vzali až za dýl. Ti sousedi byli všichni pod zámkem a báli se vyjít na chodbu. (bylo to tady u nás asi před 17 lety…)

Stejně je to strašný. Ten chlap už je venku, protože dostal 15. Teď ho občas vídáme, chodí si tady po městě, a paní je mrtvá. Když toho člověka vidím, stejně se s tím nedokážu smířit, že si „odpykal trest“, chodí si tady, a paní je a bude prostě navždy už mrtvá. Jeho rukou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
23.10.10 10:17

a ještě vím, že než ho začali vůbec vyslýchat, tak ti sousedi se ho ptali „vy jste s tou paní dělal v práci, to je hrozný žejo“ a on na to odpovídal s hraným údivem „no je to strašný teda… kdo to mohl udělat…“ - přitom ji dva dny předtím zabil.
A chodil si - v klídku a v pohodě - po svobodě, než ho zabásli. Upozorňuju, že VŮBEC se nesnažil např. utéct… Uvažoval chladně. Útěkem by na sebe upozornil. Neuvěřitelný, jak velmi chladně uvažuje vrah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
23.10.10 10:18

jenomze predstavte si, ze by vas nekdo jen tak ze srandy udal za vrazdu a vas by soupli pod zamek na nekolik mesicu, dokud by se neukazalo, ze to byla sranda…
a za bezduvodne zadrzovani ve vazbe vam nic nedaj, ani se vam neomluvi

ono je treba si rozmyslet, nakolik chceme mit policejni stat. Kdyz hodne, tak budou trpet nevinni, kdyz malo, tak si vinici budou uzivat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
23.10.10 10:27

http://www.novinky.cz/…-zmizel.html

Muž, kterého policie v úterý zadržela v souvislosti s jejím zmizením a jehož obvinila z trestného činu zbavení osobní svobody, odešel neznámo kam poté, co soudce zamítl vazbu
:cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29321
23.10.10 10:29

Naše justice :cert: vůbec ničemu se nedivím!!!!
Jeden velký bordel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.10 10:36

k

• Citovat
  • Upravit
1837
23.10.10 10:37

Pudli…
nemyslím, že pot/sperma nebo co to teda bylo na batohu nic není…
vim že s tim nemusí mít nic společného. ALE ZMIZET JIM ZROVNA NEMUSEL!!!! Přece pokud je nevinný, je v jeho zájmu držet se v dosahu.
Chápu, že ten člověk má strach. Třeba i proto měnil nekolikrát výpověď.
No jedno je jistý - že my to tady nevyřešíme, a člověk aspoň doufá, že neudělaj kopanec tam nahoře…

nejsem si tím jistá.

Příspěvek upraven 23.10.10 v 10:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.10 10:38

Píšu tentokrát jako anonym ze zřejmých důvodů. Můj muž je státní zástupce a bavíme se o Aničce každý den. Byla jsem strašně naštvaná, že toho zmetka (je to vůbec zmetek? ) nešoupli do vazby, ale přesně jak píše Pudla, bezdůvodně držet ve vazbě je fakt průser. Jasné je, že společnost by strašně ráda měla pachatele (pachatele vlastně čeho, když Anička stále není a nemůže se tím pádem nic zjistit?). Mají na něj jen to, že tam byl a že si ho tam h…l. A za to se fakt do vazby brát nesmí. Když ho lapli, tak muž mi hned říkal - hlavně ať najdou tělo nebo živou Aničku do 48 hodin, jinak ho pustí. A samozřejmě měl pravdu. A jen mimo mísu, k Pudli příspěvku: soused byl před 2 lety obviněn za závažný trestný čin. Byl ve vazbě 3/4 roku, pak chytli toho pravého a soused? Rozpadla se mu rodina, zmizelo pár „přátel“, přišel o práci a už nikdy pro něj nebude nic jako dřív. Takže je strašně lehké nadávat na soudce, že je to pitomec a měl ho PRO JISTOTU zmáčknout.
Do téhle diskuze jsem zatím nepřispívala. Prožívám to jako my všechny, tzn. moc těžce. Achjo, tohle je moc smutné :cry: .

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.10.10 10:40

Bohužel, opravdu to nic není z právního hlediska. Nad dětským baťohem se ukájet je sice bizardní, ale ne trestné…

• Citovat
  • Upravit
43032
23.10.10 10:41
Anonymní píše:
Píšu tentokrát jako anonym ze zřejmých důvodů. Můj muž je státní zástupce a bavíme se o Aničce každý den. Byla jsem strašně naštvaná, že toho zmetka (je to vůbec zmetek? ) nešoupli do vazby, ale přesně jak píše Pudla, bezdůvodně držet ve vazbě je fakt průser. Jasné je, že společnost by strašně ráda měla pachatele (pachatele vlastně čeho, když Anička stále není a nemůže se tím pádem nic zjistit?). Mají na něj jen to, že tam byl a že si ho tam h…l. A za to se fakt do vazby brát nesmí. Když ho lapli, tak muž mi hned říkal - hlavně ať najdou tělo nebo živou Aničku do 48 hodin, jinak ho pustí. A samozřejmě měl pravdu. A jen mimo mísu, k Pudli příspěvku: soused byl před 2 lety obviněn za závažný trestný čin. Byl ve vazbě 3/4 roku, pak chytli toho pravého a soused? Rozpadla se mu rodina, zmizelo pár „přátel“, přišel o práci a už nikdy pro něj nebude nic jako dřív. Takže je strašně lehké nadávat na soudce, že je to pitomec a měl ho PRO JISTOTU zmáčknout.
Do téhle diskuze jsem zatím nepřispívala. Prožívám to jako my všechny, tzn. moc těžce. Achjo, tohle je moc smutné :cry: .

dik, fakt dik za tenhle prispevek, uz si tady pripadam jako tajnej pedofilofil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
23.10.10 10:42

hele treba jim nezmizel, treba ho sledujou a do medii pustili, ze zmizel, aby se zklidnil a dovedl je k anicce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
23.10.10 10:46

myslím, že soudce jedná „podle regulí“ - nebo se pletu?

Ale nelíbí se mi moc ty regule.
Anonymní, tvůj soused asi nebyl člověk několikrát trestaný.
Nebo jo? Docela by mě zajímalo, co za průkazný materiál našli na tvého souseda, že ho drželi 3/4 roku ve vazbě.

A zkoušim věřit, že je normální h…t si v zahrádkářské kolonii tenononc na dětském batohu. Čímž nechci říct, že by mělo být trestné ho…it si tentononc na batohu.
ale kdyby bohužel ten kdo si h…il tentononc nebyl několikrát trestaný a ten batoh zrovna nepatřil pohřešované dívce, a nebyl tak důkladně schovaný. Chtěla bych vědět, KDE tedy ten pán ten batoh našel. Jestli ho nejdřív použil pro své ukájení, a pak schoval, nebo našel už schovaný a pak ho použil pro ten účel.

Moc náhod najednou - zanedbatelná souhra náhod pro náš právní řád? MŮŽE to být souhra náhod. ale kde bere náš soudní aparát tu jistotu?
Pro mě nepochopitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová