Ztracená Anička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9306
22.10.10 15:37

Jednou se mi stalo že sem něco dělala na zahradě, Davídek byl se mnou doma mi zvonil mobil tak sem letěla a mluvila asi půl minuty s kámoškou. Vyjdu ven, kluka sem neviděla. Omakžite, bušení srdce, pot, třeš a on byl za zahradě za stromem a čůral. Já začala brečet, klepat se a držela ho snad dvě minuty v náručí a to mi stačilo! .(

Proč se tohle musí stát! Já když vidim vždycky fotku těch děti, je mi zle. Brečím a nemůžu se jim podívat ani do očí a otevřela sem odkaz jak tady někdo dával ze světa zmizení děti, já to hned zavřela! Já na to nemám prostě si to ani číst. Dneska bych nenechala ani kočárek před obchodem tady na vesnici, ani u pošty, nikde! Prostě dneska to nejde. Je mi z toho hrozně! Jsem z toho prostě hotová! :-( :-( :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.10 16:01

anulko, to DNA na batohu nebyl pot, ale sperma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
22.10.10 16:02
Kubik_kubikula píše:

naopak..nejdřív tvrdili, že sperma, nyní se opravili, že to byl pot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
22.10.10 16:04

To s tim DNA je taky divny..jak to mohlo byt nejdriv sperma a ted pot??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.10 16:08
RyBANA píše:
Kubik_kubikula píše:
naopak..nejdřív tvrdili, že sperma, nyní se opravili, že to byl pot

pot? a není to trochu divné? jak mohl mít zpocené ruce v té zimě? to by musel mít rukavice a pak si je sundat a nebo ruce v kapse…no nevim nevim, já pávě četla, že to bylo sperma, že prý se tam ten chlap ukájel a přitom sledoval nějaký erotický video na svém mobilu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.10 16:10

no podstatné je to, že výpovědi pořád mění a nikdo vlastně neví, co tedy už našli či nenašli, zda mají nějakou horkou stopu či nikoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
22.10.10 16:13

Holky a kde ste to četli? Já do teď četla jen, že na tom bylo jeho DNA a žádné jiné info? Až teď řekli, že je to pot. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
22.10.10 16:13

A v ty dny bylo docela teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
22.10.10 16:39

tak jsem byla s malou venku a jdu se sem kouknout co je nového a honzík je už po smrti :cry: chudáček maličkej :cry: …nepřekvapilo mne to čekala jsem to a viním rodiče…mám stejně starou holčičku a vím že u ní musím mít oči pomalu i na zadnici jak je živá natož ji nechat hrát u řeky :zed: a bez dozoru :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
22.10.10 18:16

S Honzíčkem jsem to ted také četla, už mi ukápla i slza, je to hrozné co se děje :cry: chudák maličkej ! Ale já též dávám vinu rodičům.. Nechápu, jak tak malý klouček si mohl hrát sám u řeky !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
22.10.10 19:32

docela by mě zajímalo, jak uvažuje policie v případě toho nalezeného batůžku.
Jestli člověk, který za tím stojí, jednal v takovém afektu, že ho nenapadlo batoh schovat tam, kam schoval (doufám) Aničku (nic horšího zmiňovat radši nechci).
A nebo - jestli to tam dali schválně a počítali s tím, že tohle přesně najde policejní pes.
Protože pes nezachytil pachovou stopu, která by je dovedla k Aničce, ale logicky zachytil stopu vedoucí k batohu…

Jen prostě si říkám, jestli ta zrůda jednala v afektu, a nebo velmi cíleně a promyšleně…
Ale další kriminalistické úvahy nejsem samozřejmě schopná…

Ale je to VELMI divné. Že to tam nechali? Vpodstatě na ráně, nedabyle schované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
22.10.10 19:34

a taky si říkám (což je třeba absolutní blbost), že ten zadržený člověk bůhví co s batohem prováděl, ale POKUD ty výpovědi mění, tak možná proto, že už byl trestaný a má prostě strach…

A zároveń je ale zase divné, že tolikrát trestaná osoba se objeví mýrnyx týrnyx u takového batohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.10.10 20:13

Já koukala na reportáž na nově.Je docela zvláštní že nějakej bezdomovec najde batoh a vyh---si ho jak sám řekl proto že zrovna v telefonu našel zprávu která ho vzrušila.Myslim si že je vinej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
22.10.10 20:14

no pokud treba bezdomka (dneska to ve zpravach rikali, ze to je bezdomka) ten batoh nasel rekneme lezet na ceste, je celkem logicke, ze si ho vzal a prohrabal ho. Ostatne i ja bych na nej nejspis makla, uz jen, abych se podivala, jestli tam neni jmeno a telefon na nekoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
22.10.10 20:18
Kamča.dalmatinka píše:
Já koukala na reportáž na nově.Je docela zvláštní že nějakej bezdomovec najde batoh a vyh---si ho jak sám řekl proto že zrovna v telefonu našel zprávu která ho vzrušila.Myslim si že je vinej

pockej, to rekl? bylo to teda sperma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová