Ztracená Anička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3432
22.10.10 13:40
Jura007 píše:
Lady Rebeka, Anduli: Vzpomeňte si na ten případ z Hodonínska, tak 6-7 let zpátky… Tam to byl bývalý zaměstnanec a řešil si takto svoje problémy s bývalým šéfem… Akorát že byl úplný amatér, tak ho brzo měli.

Tak na to si taky nepamatuju, a to už jsem v pubertě dávno nebyla.. Jakože býv. zaměstnanec unesl svému šéfovi dítě..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
22.10.10 13:45

Anduli, přesně tak, ten otec mu prý dlužil pár set tisíc, aspoň tak to ten únosce vypovídal na policii… a pak to bylo v novinách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
22.10.10 13:48

Holky já když si přestavím, že by se tohle stalo mě…takové zoufalství se snad nedá unést…hlavně když rodiče nevědí co s ní je, jestli jí někdo někde neubližuje. To bych prostě nezvládla …složila bych se. Taky stále doufám, že ji najdou. Naděje přeci jen umírá poslední! Akorát mě přišel divný ten projev jejího otce.....s tím výkupným…nevím něco mi na něm nesedělo nechápu proč, ale prostě mnou projel takovej divnej pocit…ale třeba je to nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
22.10.10 13:49

Myslím, že tělo nenašli, hemží se to tam novináři, určitě by jim to neušlo. V případě, že tahle stopa s tím podezřelým (nebo už obviněným) je správná, nevěřím, že je živá, bohužel. Na druhou stranu na něj nic jinýho kromě DNA na batohu, což dokazuje jen že byl u batohu, nemají. Myslím, že kdyby měli cokoliv, že by soudce tu vazbu podepsal.
Ale myslím, že pořád existuje určitá pravděpodobnost, že ji opravdu někdo unesl a že ji někde schovává ať už za jakkoliv odsouzeníhodným účelem. A že je živá.
Taky pevně doufám, že novináři neotravujou rodiče otázkami typu: Jak se cítíte? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
22.10.10 13:53

Sobilko, já nevím, pokud ti přišel divný projev otce, ale nevíš proč, něco ti nesedělo, ale říkáš, že je asi nesmysl - tak proč to píšeš? Takovouhle hysterii nemám ráda, podsouvání něčeho, co nemá absolutně žádné opodstatnění kromě toho, že tebou projel divnej pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
22.10.10 14:00

Emanko, promin, ale tahle diskuze je taky o pocitech, tak nechápu, proč by Sobilka nemohla o těch svých napsat.. :nevim: Nic nám nepodsouvala, jen prostě konstatovala, že jí na tom otci Aničky něco nesedělo. Je fakt, že ten proslov nebo žádost otce o vydání Aničky zněla zvláštně, ale to je logické, že to nebyl jeho přirozený projev, musel být ve strašném stresu, nervozní…neumím si ani představit, jak se při tom pohledu do kamery cítil. :-? Při představě, že mě možná sleduje člověk, který drží nebo ubližuje mému dítěti…brrrrr… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
22.10.10 14:06

Jéžiš, vy byste se dokázali v takovým stresu chovat přirozeně a normálně??? Já teda ani náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
22.10.10 14:07
Anduli píše:
Emanko, promin, ale tahle diskuze je taky o pocitech, tak nechápu, proč by Sobilka nemohla o těch svých napsat.. :nevim: Nic nám nepodsouvala, jen prostě konstatovala, že jí na tom otci Aničky něco nesedělo. Je fakt, že ten proslov nebo žádost otce o vydání Aničky zněla zvláštně, ale to je logické, že to nebyl jeho přirozený projev, musel být ve strašném stresu, nervozní…neumím si ani představit, jak se při tom pohledu do kamery cítil. :-? Při představě, že mě možná sleduje člověk, který drží nebo ubližuje mému dítěti…brrrrr… :-(

Tak s tím souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
22.10.10 14:24

a kde je ten projev otce Anicky? nikde to nemůžu najít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
22.10.10 14:27

A hlavně jsou oba rodiče pod těžkými sedativy. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
22.10.10 14:28
LadyRebeka píše:
A hlavně jsou oba rodiče pod těžkými sedativy. :pocitac:

Podle mě to bez nich ani nejde zvládnout :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
22.10.10 14:32

No určitě nejde, spíš jsem to myslela k tomu že tatínek vypadal divně,já bych se tam rozbrečela na tu kameru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
22.10.10 14:33

To je právě ono, teď si to bubulina pustí a bude hledat, co je na tom divnýho. Mám ráda diskuze o faktech a názorech, ne o domněnkách, i když v téhle emoce se samozřejmě dají očekávat. Ale sama ze sebe už nemám dobrý pocit - blesk nenávidím a přitom na něj dneska pořád čumím. A takhle blesk právě dělá zprávy - z domněnky vytvoří příběh. Sobilka tady nenapsala nic zásadního - spíš to pro mě byla poslední kapka. Jura se tady MÁLEM nazýval pedofilem, projev tatínka Aničky je DIVNEJ. Takže já se stahuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
22.10.10 14:33
bubulina píše:
a kde je ten projev otce Anicky? nikde to nemůžu najít..

http://tn.nova.cz/…osledni.html

třeba tady..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
22.10.10 14:46

tak na batohu našli prý pot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek