Ztracená Anička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43032
24.10.10 21:04

bezdomovci jsou z valne vetsiny alkoholici nebo schizofrenici. Obe skupiny mohou byt puvodne inteligentni, ale nemoc je dosti devastuje- je otazkou, jak moc dokazi logicky uvazovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
24.10.10 22:26

Dneska jsme o tom opět mluvili s mamkou. Pořád na berušku musím myslet, ale nechce se mi už ani věřit, že by jí našli živou. Živou či ne, ať už jí proboha najdou. Pro rodiče to musí být neskutečné peklo, když nemají žádnou jistotu…pořád určitě doufají, že se jim vrátí, o tom nepochybuju, ale na druhou stranu…určitě jim lítá hlavou, co všechno s jejich dcerou můžou dělat. Už je to taková doba, nechápu jak takový nápor dokážou zvládnout, unést to všechno, co se teď děje. Přeji jim hodně síly a společně s nimi budu stále doufat v zázrak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6421
24.10.10 23:17

Dnes psali, že v okolí, kde se Anička ztratila, jsou desítky studní. Některé už prozkoumali, ale většinu ne.
Už je to moc dlouho, bojím se, že to nedopadne dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
25.10.10 13:37
Kakika píše:
Dneska jsme o tom opět mluvili s mamkou. Pořád na berušku musím myslet, ale nechce se mi už ani věřit, že by jí našli živou. Živou či ne, ať už jí proboha najdou. Pro rodiče to musí být neskutečné peklo, když nemají žádnou jistotu…pořád určitě doufají, že se jim vrátí, o tom nepochybuju, ale na druhou stranu…určitě jim lítá hlavou, co všechno s jejich dcerou můžou dělat. Už je to taková doba, nechápu jak takový nápor dokážou zvládnout, unést to všechno, co se teď děje. Přeji jim hodně síly a společně s nimi budu stále doufat v zázrak
:cry: :cry: taky doufám.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
25.10.10 14:02

http://www.novinky.cz/…kracuje.html

ted jsem zase koukala :cry:

Chudáček Anička, kde je jí asi konec :cry: :cry: . Pořád na ní myslim a tak moc se modlim aby ji našli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.10.10 16:01

POZOR! Na
případ Aničky je vyhlášeno informační embargo: Policie již nebude
podávat konkrétní informace o činnosti v pátrání po Aničce."Děkuji
médiím za zprostředkované poznatky a pomoc v začátcích, ale v současné době nám každá zveřejněná informace narušuje a ohrožuje vyšetřování a poškozuje jeho průběh. Navíc nahrává… pachateli,a to se týká i informacím o klíčích,“ konstatoval šéf vyšetřovacího týmu Josef Mareš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
25.10.10 16:03
Kamča.dalmatinka píše:
POZOR! Na
případ Aničky je vyhlášeno informační embargo:

To měli udělat už dávno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
25.10.10 16:06
hkac píše:
Kamča.dalmatinka píše:
POZOR! Na
To měli udělat už dávno.
:palec: :palec: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
6744
25.10.10 16:15

Tak hlavně aby to pomohlo a dovedlo je to ke zdárnému konci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.10.10 16:30
Taky doufám
mamule píše:
Tak hlavně aby to pomohlo a dovedlo je to ke zdárnému konci :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
25.10.10 16:43
Kamča.dalmatinka píše:
POZOR! Na
případ Aničky je vyhlášeno informační embargo: Policie již nebude
podávat konkrétní informace o činnosti v pátrání po Aničce."Děkuji
médiím za zprostředkované poznatky a pomoc v začátcích, ale v současné době nám každá zveřejněná informace narušuje a ohrožuje vyšetřování a poškozuje jeho průběh. Navíc nahrává… pachateli,a to se týká i informacím o klíčích,“ konstatoval šéf vyšetřovacího týmu Josef Mareš.

Snad se to teď hne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
25.10.10 18:31

Už aby jí našli, je to hrozně dlouhá doba, moc tomu nevěřím, že jí najdou živou, ale moc bych si to přála. Chudák holčička…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
25.10.10 19:17
hkac píše:
Kamča.dalmatinka píše:
POZOR! Na
To měli udělat už dávno.

souhlasim … Tak snad ji co nejdříve najdou a strašně moc se modlim aby ji našli živou i když už přestávám doufat, už je to tak hrozně dlouho :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
25.10.10 21:51

… vypadá to jako signál, že „jde do tuhého“ aneb něco snad už zjistili…

Říkala jsem si, že taková medializace může vyšetřování škodit.
(ačkoli nepopírám, že jsem na nové zprávy vždycky čekala v naději, že Aninku našli…)

Dneska mi jedna studentka něco říkala. Snad to byla fáma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.10.10 21:54
Zlatuska píše: … vypadá to jako signál, že „jde do tuhého“ aneb něco snad už zjistili…

Říkala jsem si, že taková medializace může vyšetřování škodit.
(ačkoli nepopírám, že jsem na nové zprávy vždycky čekala v naději, že Aninku našli…)

Dneska mi jedna studentka něco říkala. Snad to byla fáma.

zLATUŠKO A CO ŘÍKALA?
Já taky každý den otevírám seznam se strachem a s nadějí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová