Ztracená Anička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Michaelakkk
26.10.10 00:34
markyt653 píše:
přesně tak :) hlavně ať to ví oni my můžeme jen sledovat co kde se ukáže a je na každém jestli tomu ude nebo nebude věřit.myslím že teď je nejhlavnější aby se anička našla živá a zdravá a vrátila se k rodičům domu protože tam každé dítě patří

hodně optimistické, kéž by to byla pravda…

• Citovat
  • Upravit
186
26.10.10 00:39

já vím s každým dnem je naděje menší a menší ale trošku optimismu to potřebuje…i když můj osobní názor je že by to bylo obrovské štěstí najít jí po 14ti dnech v pořádku… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
26.10.10 00:40

(proč nedoufat....... Kampusch… po 8 letech…)Zázrak?? ale stal se. Má následky, ale žije. 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
26.10.10 00:51

jjjj souhlasím :) snad se anička najde dřív než za 8let :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
26.10.10 02:56

Pokud ten, co to udělal má přístup k internetu, ví co je Google a zajímá ho, co se kde o něm píše, tak už si zcela jsitě našel i tuto diskusi. Když jsem si ji vygooglil já, zvládne to on taky (pokud není absolvent zvláštní školy). Takže v přeneseném slova smyslu tu všichni diskutující vlastně přemýšlí za něj. Takže bych volil slova velice opatrně, i tak mně přijdou některé příspěvky dost na hraně, pokud mám trochu představu o práci pořádkových složek (asi tušíte, proč tak opatrně volím slova pro změnu já).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
26.10.10 08:30

A ty nepřemýšlíš za něj, Juro, když přemýšlíš, zdali si vygůglí tuto diskusi?
A pokud je natolik inteligentní, aby si diskusi „vygůglil“, tak potom nepotřebuje, aby za něj někdo přemýšlel.

A já tedy nepřemýšlím jako zločinec. A nesdílím s tebou názor, že internetová diskuze na emiminu ovlivní uvažování a jednání pachatele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
26.10.10 08:31

Jinak, Juro, pokud se týká Tebe, tak „tuším“, že Tebe se asi týká úplně všechno.

Ale to by bylo asi na jinou diskusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
26.10.10 08:48

No i kdyby si vygůůglil, já myslím že přání Aničce i ostatním dětem, ať jsou v pořádku a že jim posíláme energii, aby to zvládli a brzo se dostali k rodičům celý a zdraví, není nic proti ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
26.10.10 09:02

Já se divim že ty co v diskuzi o Sandře psali jak se to zde má zamknout že jsme senzacechtivé se zde objevují nejčastěji :mavam:

Juro prosim tě ty tvoje uvahy :lol:.Fakt občas myslim že ty si ze všech děláš jen prd… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
26.10.10 09:49

nooo za chvilku budeme ty co maří aničky hledání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
26.10.10 10:53

S vašimi názory se nedá nesouhlasit… :-D Ale srandu si nedělám. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
26.10.10 12:32
Zlatuska píše:
Jinak, Juro, pokud se týká Tebe, tak „tuším“, že Tebe se asi týká úplně všechno.Ale to by bylo asi na jinou diskusi.
:palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
26.10.10 12:46
mertinka píše:
Zlatuska píše:
Jinak, Juro, pokud se týká Tebe, tak „tuším“, že Tebe se asi týká úplně všechno.Ale to by bylo asi na jinou diskusi.
:palec: :potlesk:

Všechno určitě ne, zase nepřehánějte :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6421
26.10.10 12:56

Blesk dnes mimo jiné píše i toto:
„Jak se Blesk přesvědčil, policisté v civilu, kteří se potloukali okolo, ženu stále hlídají. Ti, kteří postávali kolem, rozhodně nenápadní nebyli. Působilo to trochu až komicky! „Vyšla osoba sto šedesát centimetrů vysoká, tmavé vlasy,“ mluvil do klopy jeden z nich poblíž a nešlo si ho nevšimnout. Asi po půlhodině s dvěma dalšími místo opustil.“
Jako dodržování embarga mi to zrovna nepřijde.

Jinak co se týče diskutování tady na emiminu, rozhodně to není jediná diskuze na toto téma, běží prakticky na všech diskuzních serverech i v diskuzích na serverech deníků, takže je to fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
26.10.10 13:14
ZuzaM píše:
Blesk dnes mimo jiné píše i toto:
„Jak se Blesk přesvědčil, policisté v civilu, kteří se potloukali okolo, ženu stále hlídají. Ti, kteří postávali kolem, rozhodně nenápadní nebyli. Působilo to trochu až komicky! „Vyšla osoba sto šedesát centimetrů vysoká, tmavé vlasy,“ mluvil do klopy jeden z nich poblíž a nešlo si ho nevšimnout. Asi po půlhodině s dvěma dalšími místo opustil.“
Jako dodržování embarga mi to zrovna nepřijde.Jinak co se týče diskutování tady na emiminu, rozhodně to není jediná diskuze na toto téma, běží prakticky na všech diskuzních serverech i v diskuzích na serverech deníků, takže je to fuk.

Jakou ženu hlídají? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová