Ztracená Anička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16694
26.10.10 13:20

LadyRebeko, taky jsem tuhle zprávu nějak nepochopila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
26.10.10 13:23

Taky nevím o jaké ženě píše, nic podobného jsem zatím neslyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
26.10.10 13:24
Kakika píše:
LadyRebeko, taky jsem tuhle zprávu nějak nepochopila :think:

Kaki tohle: „Jak se Blesk přesvědčil, policisté v civilu, kteří se potloukali okolo, ženu stále hlídají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
26.10.10 13:25
LadyRebeka píše:
Kakika píše:
LadyRebeko, taky jsem tuhle zprávu nějak nepochopila :think:
Kaki tohle: „Jak se Blesk přesvědčil, policisté v civilu, kteří se potloukali okolo, ženu stále hlídají.

No, to je přesně to, co jsem nepochopila. Ale možná to je tím, že nehltám všechny zprávy, čtu jen nadpisy a čekám, kdy se objeví, že už Aničku našli. Tak snad někdo tu ženu vysvětlí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
26.10.10 15:15

Taky jsem to nepochopila. PRÝ někde psali, že zmizela družka obviněného :nevim: . A pak že informační embargo :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
26.10.10 15:23

Také nevim jakou ženu hlídají :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
26.10.10 15:51

Tak já si dneska asi po pěti letech Blesk koupila kvůli titulku jako kráva a přitom tam nepíšou v podstatě skoro nic důležitého. Zvýrazněný text pod nadpisem zní takto: " MOST - S Aničkou, kterou hledá celé Česko už třináctý den, má jediný obviněný (41) více do činění, než pražská policie zveřejnila. Poté, co ho soudce propustil a muž zmizel, ho totiž zase hledají. Sledují také jeho družku N.V. v Mostě, kterou Blesk o víkendu vypátral. A přávě ona promluvila. V neděli Blesku souvislost se záhadným mužem popřela, včera už ale přiznala, že jde o jejího druha."
Ta paní s ním má šestiletou dceru, ale prý s nimi nežije. V blesku píšou, že za nimi jen sporadicky dojížděl. A pak pár vět o tom, že ženu policie „nenápadně“ sleduje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
26.10.10 16:19

hm, asi ji hlídají, aby našli jeho… Ale i tohle mohl chlap tušit.

Ačkoli - Blesku od jisté doby nevěřím… Jako asi spousta lidí.

Ale - říkám si, takový chlap, který je schopný zařídit si bydleníčko v technické místnosti od výtahu, je asi schopný se ubytovat kdekoli. Bůhví, kde je mu konec.

chudáci policajti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
26.10.10 20:13

BLESK je totiž ten nejhorší a nejmín pravdiví deník :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5476
26.10.10 20:18

Prosím, kdo tady psal o tom, že soud povoluje novinářům nebo policii (nebo kdo ví komu) zveřejňování nepravdivých informací, může mě poučit podle jakého zákona? O tom jsem teda nikdy neslyšela… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
26.10.10 20:38
LadyRebeka píše:
Já vím, ale on asi moc chytrý nebdue, kdyby to měl v hlavě v pořádku tak si vymyslí nějaký příběh a ten omílá dokola jenže blbec mele pokaždé něco jiného. Jinak já byt na místě rodičů Aničky dám jim těch milionu i víc, i kdybych si měla vzít uvěr dala bych jím cokoli na světě jen aby mi vrátili mojí holčičku :cry:
:cry: ASI VŠICHNI RODIČE NEJSOU MILUJÍCÍ,JAKO TY.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
26.10.10 21:11
janika1975 píše:
LadyRebeka píše:
Já vím, ale on asi moc chytrý nebdue, kdyby to měl v hlavě v pořádku tak si vymyslí nějaký příběh a ten omílá dokola jenže blbec mele pokaždé něco jiného. Jinak já byt na místě rodičů Aničky dám jim těch milionu i víc, i kdybych si měla vzít uvěr dala bych jím cokoli na světě jen aby mi vrátili mojí holčičku :cry:
:cry: ASI VŠICHNI RODIČE NEJSOU MILUJÍCÍ,JAKO TY.

To snad nebylo mysleno vážně :nevim: .Myslíš že by každý rodič nedal vše co má?Myslim si že to co nabídl bylo z nějakého duvodu a kdyby aničku někdo měl a chtěl za ní peníze tak si určí cenu a nevěřim že by to rodiče nedali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
26.10.10 21:23

Dámy vy jste to špatně pochopily. To nebylo myšleno, že dali málo, ale že já ty peníze co oni nemám, ale dala bych cokoli aby mi jí vratili i kdybych se měla zadlužit. V životě bych neřekla že někdo dal málo, tak na to bacha. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
26.10.10 21:24

Uznám že to zřejmě tak vyznělo, ale nebylo to tak myšleno. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
26.10.10 21:42

no takže z toho nic moudrého zase není :) embargo taky asi nějak extra nefunguje :D bulvár je prostě bulvár :-/ jsem na tom také tak že první co vyhledávám v novinách i na netu jestli už aničku našli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová