Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky nevím o jaké ženě píše, nic podobného jsem zatím neslyšela.
Kakika píše:
LadyRebeko, taky jsem tuhle zprávu nějak nepochopila
Kaki tohle: „Jak se Blesk přesvědčil, policisté v civilu, kteří se potloukali okolo, ženu stále hlídají.
LadyRebeka píše:Kakika píše:Kaki tohle: „Jak se Blesk přesvědčil, policisté v civilu, kteří se potloukali okolo, ženu stále hlídají.
LadyRebeko, taky jsem tuhle zprávu nějak nepochopila
No, to je přesně to, co jsem nepochopila. Ale možná to je tím, že nehltám všechny zprávy, čtu jen nadpisy a čekám, kdy se objeví, že už Aničku našli. Tak snad někdo tu ženu vysvětlí ![]()
Taky jsem to nepochopila. PRÝ někde psali, že zmizela družka obviněného
. A pak že informační embargo
.
Tak já si dneska asi po pěti letech Blesk koupila kvůli titulku jako kráva a přitom tam nepíšou v podstatě skoro nic důležitého. Zvýrazněný text pod nadpisem zní takto: " MOST - S Aničkou, kterou hledá celé Česko už třináctý den, má jediný obviněný (41) více do činění, než pražská policie zveřejnila. Poté, co ho soudce propustil a muž zmizel, ho totiž zase hledají. Sledují také jeho družku N.V. v Mostě, kterou Blesk o víkendu vypátral. A přávě ona promluvila. V neděli Blesku souvislost se záhadným mužem popřela, včera už ale přiznala, že jde o jejího druha."
Ta paní s ním má šestiletou dceru, ale prý s nimi nežije. V blesku píšou, že za nimi jen sporadicky dojížděl. A pak pár vět o tom, že ženu policie „nenápadně“ sleduje ![]()
hm, asi ji hlídají, aby našli jeho… Ale i tohle mohl chlap tušit.
Ačkoli - Blesku od jisté doby nevěřím… Jako asi spousta lidí.
Ale - říkám si, takový chlap, který je schopný zařídit si bydleníčko v technické místnosti od výtahu, je asi schopný se ubytovat kdekoli. Bůhví, kde je mu konec.
chudáci policajti
Prosím, kdo tady psal o tom, že soud povoluje novinářům nebo policii (nebo kdo ví komu) zveřejňování nepravdivých informací, může mě poučit podle jakého zákona? O tom jsem teda nikdy neslyšela… ![]()
LadyRebeka píše:
Já vím, ale on asi moc chytrý nebdue, kdyby to měl v hlavě v pořádku tak si vymyslí nějaký příběh a ten omílá dokola jenže blbec mele pokaždé něco jiného. Jinak já byt na místě rodičů Aničky dám jim těch milionu i víc, i kdybych si měla vzít uvěr dala bych jím cokoli na světě jen aby mi vrátili mojí holčičku
janika1975 píše:LadyRebeka píše:
Já vím, ale on asi moc chytrý nebdue, kdyby to měl v hlavě v pořádku tak si vymyslí nějaký příběh a ten omílá dokola jenže blbec mele pokaždé něco jiného. Jinak já byt na místě rodičů Aničky dám jim těch milionu i víc, i kdybych si měla vzít uvěr dala bych jím cokoli na světě jen aby mi vrátili mojí holčičkuASI VŠICHNI RODIČE NEJSOU MILUJÍCÍ,JAKO TY.
To snad nebylo mysleno vážně
.Myslíš že by každý rodič nedal vše co má?Myslim si že to co nabídl bylo z nějakého duvodu a kdyby aničku někdo měl a chtěl za ní peníze tak si určí cenu a nevěřim že by to rodiče nedali
Dámy vy jste to špatně pochopily. To nebylo myšleno, že dali málo, ale že já ty peníze co oni nemám, ale dala bych cokoli aby mi jí vratili i kdybych se měla zadlužit. V životě bych neřekla že někdo dal málo, tak na to bacha. ![]()
no takže z toho nic moudrého zase není
embargo taky asi nějak extra nefunguje
bulvár je prostě bulvár :-/ jsem na tom také tak že první co vyhledávám v novinách i na netu jestli už aničku našli