Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já se po něm nepídila.
Te´d jsem od tebe v podstatě dostala něco jako „tip“.
Ale víš já jsem se zamýšlela nad něčim konkrétnim… ale nechci to tady teď už roztahovat. tak třeba na sz.
A přiznam se- nevim jak jsi myslela to „to ti nestačí“.
Já neprolézám denně všechny diskuze. Na Juru jsem narazila přímo - a někdy i doslova.
Zlatuska píše:
A když jsem u Jury:
na některé moje otázky úspěšně mlčí.
V profilu má „rodinu nemám“ (o.k. - možná je to zastírací manévr a nějakou má, to páčit nebudu) -
ale pak mě napadá, co ho tolika táhne na server o miminkách???bože. fakt jsem asi už zaujatá, sorry, snažim se bejt nestranná, ale v případě Jury už mi ty volní procesy jaksi selhávají.
Ale už mi to fakt TROŠKU NEDÁ.
A to nebudu mluvit o tom, že tady přispívá tak často, že se mi jeví JAKO NEZAMĚSTNANÝ, nebo má dovolenou (sorry Juro, někde jsem se tě na to ptala, nevšimla jsem si odpovědi, možná jsem špatně koukala).
musim souhlasit ..a jestli si muzu dovolit rict nemam z Jury dobrej pocit,kdyz to prezenu..opravdu zajimavy clovek..
muzskej ,kterej nema rodinu a travi na webu pro maminky vice nez jakkakoliv mamina tu..ochrance pedofilu..opravdu zajimave ![]()
hm- tak očekávám, dámy, kdy nám tady kdo napíše, že LYNČUJEME.
… uplně to vidim.
hele nerada bych to způsobila nevinnýmu člověku. Ale… ten červík… ten hlodá… hlodá…
Já jsem se ptala v některé diskuzi, proč má tolik času.
Zatím - no answer…
Na server s názvem „emimino“ přispívá rozhodně velmi často.
JO má zájem o historii - evidentně - ale tady to není o historii.
tak čím. proč. ho to táhne.
U tatínka na rodičovské dovolené bych držela hubu a ani nepípla.
Jsem neurvalá? sorry - spíš podezíravá a momentálně urejpaná
Příspěvek upraven 03.11.10 v 19:50
Zlatuska píše:
Já bych jenom řekla, že asi máte až moc času přemýšlet nad blbostma.
Asi máte málo svých vlastních problémů, když už řešíte někoho na netu ![]()
No tak hlodejte, červíci… ![]()
Pokud by vás zajímala ta diskuse o mně, tak ji najdete tady:
https://www.emimino.cz/…urovi-48119/
A když píšeš, že na některé tvoje otázky úspěšně mlčím, tak je to pouze aplikace jednoho z pravidel internetové etikety: Nelíbí se mi to - tudíž to buď nečtu anebo na to nereaguju.
Tyhle pravidla byly vymyšlené víceméně proto, aby se z internetových diskusí nestala jedna velká žumpa. A já se je snažím dodržovat.
No a pkud ses chtěla zeptat něco soukromě, tak žádnou soukromou zprávu jsem od tebe nedostal.
Cappy píše:Zlatuska píše:Já bych jenom řekla, že asi máte až moc času přemýšlet nad blbostma.
Asi máte málo svých vlastních problémů, když už řešíte někoho na netu
A ty? Já přišla z práce v šest. Času mám tolik, kolik si ho udělám.
SEm chodím, protože se zajímám o RODINU, DĚTI.
Jura007 píše:
No tak hlodejte, červíci…![]()
Pokud by vás zajímala ta diskuse o mně, tak ji najdete tady:
https://www.emimino.cz/…urovi-48119/
A když píšeš, že na některé tvoje otázky úspěšně mlčím, tak je to pouze aplikace jednoho z pravidel internetové etikety: Nelíbí se mi to - tudíž to buď nečtu anebo na to nereaguju.
Tyhle pravidla byly vymyšlené víceméně proto, aby se z internetových diskusí nestala jedna velká žumpa. A já se je snažím dodržovat.
No a pkud ses chtěla zeptat něco soukromě, tak žádnou soukromou zprávu jsem od tebe nedostal.
Jenže já jsem se právě nechtěla zeptat soukromě.
Zlatuska píše:
A ty? Já přišla z práce v šest. Času mám tolik, kolik si ho udělám.
SEm chodím, protože se zajímám o RODINU, DĚTI.
Vyjímečně mám volný večer, času mám dost, dík za optání ![]()
já nechápu jak se může diskuze s názvem anička proměnit v osočování jury???? fakt to mi hlava nebere. chodí sem,chodí a co jako. ubližuje to někomu??? ![]()
sophinka píše:
já nechápu jak se může diskuze s názvem anička proměnit v osočování jury???? fakt to mi hlava nebere. chodí sem,chodí a co jako. ubližuje to někomu???
Sorry.
Reaguju na osočování ze strany mně absolutně neznámého uživatele Ahajdy. ten uživatel/ uživatelka neosočoval přímo mně, protože mu do té kategorie nespadám.