Co si myslíte o JUROVI?

Caty
19.8.10 18:53

Co si myslíte o JUROVI??

Ahoj holky, většinou ať vlezu do jakéhokoliv tématu o čemkoliv, tak se tam objeví JURA. Všechno ví, na všechno má odpověď, každou situaci zažil a je mu blízká. Co si o něm myslíte? Já se bez zkrupulí přiznám, že mi začíná lézt tak trochu s tou svojí všudypřítomností a vševěděním na nervy. :oops:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
35545
19.8.10 18:57

Caty, asi nic, víceméně mi nevadí, další názor na „věc“

• načítám...
2216
19.8.10 18:59

Tak mě zase naopak se moc líbí. Píše tak nějak nezaujatě, připadá mi upřímný, nikomu nic nevnucuje. Zkrátka, jsem ráda, že je tady, páč přece jenom těch chlapů tu moc není a je moc dobře, že na nějaký dotaz odpovídá i chlap. Přece jenom mají jiný pohled na danou věc, než většina bab a já např. si jeho názory moc ráda přečtu. Doufám, že tu vydrží co nejdéle

• načítám...
102677

omlouvám se, úplně od věci, kožíšku prosím Tě, kde bereš takové ty velké smaily? už jsem je viděla u několika holčin, ale já je nemůžu najít. děkuji moc.

• načítám...
35545

klikni na něj :wink:

• načítám...
Caty
19.8.10 19:01

No, má šmůlu, že je tak viditelný. Mi jen přijde, že protě všechno ví, zažil a všude byl. :think: Některé jeho názory jsou zajímavé a přečtu si je ráda co by od chlapa, ale myslím, že je divný, když chlap tráví tolik čau na serveru pro maminky,těhulky, snažilky.

• Upravit
5345
19.8.10 19:01

nemám s ním problém, je aspoň další názor a hlavně pohled na věc chlapa.....jak říkám další názor…uvidíme co ti napíše Jura… :lol: :lol:

• načítám...
5345
19.8.10 19:02
Caty píše:
No, má šmůlu, že je tak viditelný. Mi jen přijde, že protě všechno ví, zažil a všude byl. :think: Některé jeho názory jsou zajímavé a přečtu si je ráda co by od chlapa, ale myslím, že je divný, když chlap tráví tolik čau na serveru pro maminky,těhulky, snažilky.

třeba je taky na rodičáku :think:

• načítám...
2972

Každý člověk má nějaký názor na věc. A je jen a pouze jeho věc jaký. Mně osobně nevadí ničí názor, spíš naopak… Je to o lidech :mrgreen:

• načítám...
Caty

No, mě by zajímalo co z toho JURA tady má? JURO???

tak je tam?

• Upravit
Osmaci
19.8.10 19:03

Beru ho jako kohokoliv dalsiho diskutujiciho :-) Nikoho myslim nenapada,pise slusne tak co.Akorat je mi divne ze chlap a zajimaji ho tyhle stranky :-) Ale to neni nic proti nicemu.Akorat muj by tu asi nebyl.Ale jsem rada za muzsky pohled na vec :palec: :-)

• Upravit
2972
19.8.10 19:05
Caty píše:

A není to spíš jeho věc???

• načítám...
102677
19.8.10 19:05
kozisek píše:
klikni na něj :wink:

děkuji kožíšku, pak mě to také napadlo, už jsem to našla :palec:

• načítám...
Caty
19.8.10 19:06
Osmaci píše:
Beru ho jako kohokoliv dalsiho diskutujiciho :-) Nikoho myslim nenapada,pise slusne tak co.Akorat je mi divne ze chlap a zajimaji ho tyhle stranky :-) Ale to neni nic proti nicemu.Akorat muj by tu asi nebyl.Ale jsem rada za muzsky pohled na vec :palec: :-)

No, mi taky nevadí, jen prostě by mě zajímalo co si o chlapovi, který tráví tolik času na serveru mylíte. Se přiznám, že to trochu oužiju d své práce :lol:

• Upravit
17310
19.8.10 19:06

Mě někdy vadí a někdy ne.Přijde mi taky divné,že tu tráví tolik času.Mezi samýma ženskýma :mrgreen: :mrgreen: Nkět¨dy mám pocit že je přechytralý,ale třeba fakt toho tolik ví :roll:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová