Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak mě zase naopak se moc líbí. Píše tak nějak nezaujatě, připadá mi upřímný, nikomu nic nevnucuje. Zkrátka, jsem ráda, že je tady, páč přece jenom těch chlapů tu moc není a je moc dobře, že na nějaký dotaz odpovídá i chlap. Přece jenom mají jiný pohled na danou věc, než většina bab a já např. si jeho názory moc ráda přečtu. Doufám, že tu vydrží co nejdéle
omlouvám se, úplně od věci, kožíšku prosím Tě, kde bereš takové ty velké smaily? už jsem je viděla u několika holčin, ale já je nemůžu najít. děkuji moc.
No, má šmůlu, že je tak viditelný. Mi jen přijde, že protě všechno ví, zažil a všude byl.
Některé jeho názory jsou zajímavé a přečtu si je ráda co by od chlapa, ale myslím, že je divný, když chlap tráví tolik čau na serveru pro maminky,těhulky, snažilky.
nemám s ním problém, je aspoň další názor a hlavně pohled na věc chlapa.....jak říkám další názor…uvidíme co ti napíše Jura…
![]()
Caty píše:
No, má šmůlu, že je tak viditelný. Mi jen přijde, že protě všechno ví, zažil a všude byl.Některé jeho názory jsou zajímavé a přečtu si je ráda co by od chlapa, ale myslím, že je divný, když chlap tráví tolik čau na serveru pro maminky,těhulky, snažilky.
třeba je taky na rodičáku ![]()
Každý člověk má nějaký názor na věc. A je jen a pouze jeho věc jaký. Mně osobně nevadí ničí názor, spíš naopak… Je to o lidech ![]()
Beru ho jako kohokoliv dalsiho diskutujiciho
Nikoho myslim nenapada,pise slusne tak co.Akorat je mi divne ze chlap a zajimaji ho tyhle stranky
Ale to neni nic proti nicemu.Akorat muj by tu asi nebyl.Ale jsem rada za muzsky pohled na vec
![]()
Caty píše:
No, má šmůlu, že je tak viditelný. Mi jen přijde, že protě všechno ví, zažil a všude byl.Některé jeho názory jsou zajímavé a přečtu si je ráda co by od chlapa, ale myslím, že je divný, když chlap tráví tolik čau na serveru pro maminky,těhulky, snažilky.
A není to spíš jeho věc???
kozisek píše:
klikni na něj
děkuji kožíšku, pak mě to také napadlo, už jsem to našla ![]()
Osmaci píše:
Beru ho jako kohokoliv dalsiho diskutujicihoNikoho myslim nenapada,pise slusne tak co.Akorat je mi divne ze chlap a zajimaji ho tyhle stranky
Ale to neni nic proti nicemu.Akorat muj by tu asi nebyl.Ale jsem rada za muzsky pohled na vec
![]()
No, mi taky nevadí, jen prostě by mě zajímalo co si o chlapovi, který tráví tolik času na serveru mylíte. Se přiznám, že to trochu oužiju d své práce ![]()
Mě někdy vadí a někdy ne.Přijde mi taky divné,že tu tráví tolik času.Mezi samýma ženskýma
Nkět¨dy mám pocit že je přechytralý,ale třeba fakt toho tolik ví ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky, většinou ať vlezu do jakéhokoliv tématu o čemkoliv, tak se tam objeví JURA. Všechno ví, na všechno má odpověď, každou situaci zažil a je mu blízká. Co si o něm myslíte? Já se bez zkrupulí přiznám, že mi začíná lézt tak trochu s tou svojí všudypřítomností a vševěděním na nervy.