Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Caty píšeNo, mi taky nevadí, jen prostě by mě zajímalo co si o chlapovi, který tráví tolik času na serveru mylíte. Se přiznám, že to trochu oužiju d své práce
ahojky,nic proti,ale na zacatku jsi psala,ze ti zacina lezt na nervy a ted ti nevadi…si trosku protirecis…
me osobne prijde v pohode,vubec mi nevadi ![]()
Příspěvek upraven 19.08.10 v 20:22
Mě to tedy fakt „pobavilo“, nikdy by mě nenapadlo založit nějakou podobnou diskusi, je to dost na hraně a třebaže Jura se tedy neurazil, tak by to mohlo i dost ublížit. Měla jsem na klíně malého, takže jsem se nemohla rozepsat, ale pokud se týče diskusí, tak to beru opravdu jako názor jednoho člověka a je mi jedno jestli ženská nebo chlap. Na rozdíl od jiných příspěvků to má vždy hlavu a patu. ![]()
Na to si se sice neptala, ale doma bych ho musela asi něčím umlčet, to by prostě nešlo, aby měl na vše argumenty. Doma velím já.
![]()
Ještě mě tak napadl jeden zdroj mojí tolernatnosti - a do toho se děvčata radši nehrňte, dobře vám radím… Kolem pětadvacátého roku života jsem chtěl pomoci několika dějepisářkám s nezaujatým výladem českých dějin a tak jim ulehčit v jejich práci. A když jsem se na to začal systematicky připravovat, tak jsem zjistil, že ono to ani nezaujatě udělat nejde. Nemůžete pravdivě a nezaujatě vylíčit dějiny tohoto národa, aniž byste od někoho nedostaly pře ústa… Vždycky je někdo, koho se to dotkne. A po tom, co jsem se o tomto národě dozvěděl, mám větší pochopení i pro hodně vyhraněné názory jiných.
Já vim jak jura vypadá tak mi nepřijde divnej a cizí:-)
Nemám moc ráda diskuze o někom určitém jako aby každej hned mluvil o tom člověku a stát se to mě tak i je asi trapně a smutno a taky jsem všude ![]()
Judycum píše:Libuška píše:Na některé věci se člověk opravdu ptát nemůže, to je právě ta tenká slupka civilizace, které já se snažím držet. Přece snad je potřeba uvažovat, jak se ostatní cítí, než něco udělám, ne? Nebo to dělají jen moralistky?
Nechápu,proč se tu do CATY některý tak navážíte? Se jenom zeptala. Nevím proč tu řešíte jak by bylo jí nebo vám![]()
![]()
. Tady jsou koukám samé moralistky,co? Už se člověk nemůže ani zeptat na to,co ho zajímá,abyste se do něj hned neobuly
.
Caty![]()
![]()
.
A vidiš a já si zrovna myslím, že se Jurovi tetelí srdíčko, že se tady za něj ženský tak perou ![]()
Přece snad je potřeba uvažovat, jak se ostatní cítí, než něco udělám, ne? Nebo to dělají jen moralistky?
V tomhle s tebou sice souhlasím, ale jinak si myslím, že není potřeba to takhle hned hrotit. Jura tady je, takže se o něm za zády nebaví a prostě se zeptala…
RadanaH píše:Caty píšeNo, mi taky nevadí, jen prostě by mě zajímalo co si o chlapovi, který tráví tolik času na serveru mylíte. Se přiznám, že to trochu oužiju d své práceahojky,nic proti,ale na zacatku jsi psala,ze ti zacina lezt na nervy a ted ti nevadi…si trosku protirecis…
me osobne prijde v pohode,vubec mi nevadi
Nepsala jsem, že mi vadí Jura, nýbrž, že mi vadí, na všechno má odpověď a všechno zažil, ví a bla bla bla
Příspěvek upraven 19.08.10 v 20:27
Caty píše:Judycum píše:Jura tady je a dokonce se zapojil ne? Dskusi jsem neuzamkla a nepomlouvám hoVeruš1 píše:Pořádně si přečti některé příspěvky, hlavně na začátku..a vůbec, tohle se přece nedělá, mluvit o někom, kdo u toho není..karinka píše:Ale vždyť mě to nepřijde, že by se tady Jura pomlouval. Naopak, Jura mě osobně nevadí, tak aspoň vidím, že nejsem jediná „divná“, že mi nevadí chlap na ženském foru. A jak jsem už psala, ono je celkem jedno, zda diskuze je JURA a nebo CHLAPI na emiminu, stejně je to pořad o něm.Veruš1 píše:No, pokud by se takovým stylem zeptala na tebe, tak to teda pochybuji, že by jsi byla tak chápavá, jako teď. Ono je každý chápavý, když se zrovna ne nějak lichotivě mluví o někom jiném
Já bych neřekla, že si Caty naběhla. Jen jí to zajímalo, tak se zeptala. Někoho zajímá kojení, někoho bolesti v podbřišku a někoho Jura
Pomlouvat bdu Hanču od vedle, že se vyspala s chlapem, nevzala antiko a dala mimi pryč
Fakt nevíš, co se snažím celou dobu říct, co mi připadá špatně? Já už to líp říct nedovedu..
Jen že jsem fakt strašně překvapená..
Kdybych si sedla večer k emiminu a byla tu diskuze Co si myslíte o Judycum, na kterou by mě nikdo neupozornil, prostě tu byla už rozjetá, mě by to upřímně fakt vadilo..bez ohledu na to, co by se tam psalo, prostě z principu.
** Judycum** no tak já si teda myslím,že tohle téma asi zase tak choulostivý nebude
. Bych řekla,že do toho patří trochu jinýý věci
. To abyvch se za chvíli bála zeptat co budete vařit k obědu a vy mně tu ukamenujete,že je to soukromá věc-co je mi do toho. Se fakt musim smát
.
Já mám Juru ráda- zajímá se o historii(myslím,že i o právo) a já taky- a ví toho tisíkrát víc než já
(Takže se s ním trošku stydím diskutovat)Ale jinak není vlezlý,umí super poradit- v technických věcech a podle mě je to hodný člověk- čehož si taky cením ![]()
Nic, já radši mizím, asi to hrotím zbytečně..konec konců Jura je v pohodě, tak co už.. ![]()
Já se taky nechtěla nikoho dotknout, prostě jsem fakt překvapená..možná přecitlivělá.
Necetla jsem diskuzi,uprimne nemam na to cas.
Jen k dotazu..Jura mi nevadi,je pravda,ze je vsude,obcas premyslim kde bere odpoved na vsechno
,ale je to jeho vec.
Diskuze se mi ale nelibi!!Absolutne mi to neprijde vhodne takhle o nekom mluvit a myslim,ze 99% z holek tady by se priserne urazilo,kdyby se mluvilo o nich.
Caty tak ho proste ignoruj,kdyz ti tak vadi a je to,necti jeho prispevky a budes mit klid.
J8 taky myslím,že se to tu hrotí
![]()
Holky,byl dotaz na názor na jUru,ne sáhodlouhý plky na adresu Caty ![]()
To je jako o chodítku-pardon,ale přijde mi topodobý.Nakonec z toho byla mela.
Nikdo nikoho nepomlouvá,nepadla jediná pomluva-mi přijde.Každý napsal názor a pak už se to zvrhlo,proč to Caty dělá,není jí to blbý???
Veruš1 píše:karinka píše:Ale vždyť mě to nepřijde, že by se tady Jura pomlouval. Naopak, Jura mě osobně nevadí, tak aspoň vidím, že nejsem jediná „divná“, že mi nevadí chlap na ženském foru. A jak jsem už psala, ono je celkem jedno, zda diskuze je JURA a nebo CHLAPI na emiminu, stejně je to pořad o něm.Veruš1 píše:No, pokud by se takovým stylem zeptala na tebe, tak to teda pochybuji, že by jsi byla tak chápavá, jako teď. Ono je každý chápavý, když se zrovna ne nějak lichotivě mluví o někom jiném
Já bych neřekla, že si Caty naběhla. Jen jí to zajímalo, tak se zeptala. Někoho zajímá kojení, někoho bolesti v podbřišku a někoho Jura
Tak to jsi asi nečetla celou diskuzi. A dám krk na to, pokud bych třeba tady založila diskuzi konkrétně o tobě, tak by jsi určitě tolik chápavá nebyla. Přiznej si to. Mě prostě překvapuje jaké mají některé maminky tady starosti. Takové téma založit by mě jednak nenapadlo a pokud bych byla zvědavá, tak napíšu SZ Jurovi a zeptala se ho na to. Pokud by někdo založil diskuzi o mě, něco v tomto stylu, a já bych o tom nevěděla, tak mi to prostě jako pomlouvání přijde. A většina z nás, když si sebe představí tady v té diskuzi v roli Jury, tak at je upřímná a uzná, že by na jeho místě nechtěly být. Pokud tedy máte opačný názor, tak založíme téma o vás a uvidíme, jak to budete brát.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jura tady je a dokonce se zapojil ne? Dskusi jsem neuzamkla a nepomlouvám ho
Pomlouvat bdu Hanču od vedle, že se vyspala s chlapem, nevzala antiko a dala mimi pryč