Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,
snad se neopakuji, ale zahledala jsem a nenašla, tak se zkusím zeptat zde ![]()
Velmi se mi líbí funkce v profilu „Kde diskutuji“ - dají se ale diskuze, které sledovat nechci, z toho seznamu dostat nějak pryč?
Díky
No pokud chceš nějakou diskusi sledovat,tak si přidej do oblíbených.Ty jsi ale chtěla dostat pryč,tak to ti neřeknu,zda to jde.já se na moc nedívám,už jsem rovnou v těch oblíbených.Promiň.
Na profilu se zaznamenávají všechny diskuze, kde jsi přispěla, odebrat se podle mě nedají.
Je to aby se někdo mohl podívat, na tvoje diskuzní příspěvky, pokud ovšem svůj profil nemáš zamčený a přístupný jenom pro své přátele.
Oblíbené diskuze, jsou diskuze, které chceš sledovat a dají se přidat i odebrat.
veveruskaa píše:
Na profilu se zaznamenávají všechny diskuze, kde jsi přispěla..
No, to uplně není pravda. Ukládají se tam jen vždy z konkrétní IP adresy. Pokud se přihlásíš z jiného PC máš smolu. To třeba štve zas mě.
![]()
J.
janac píše:veveruskaa píše:
Na profilu se zaznamenávají všechny diskuze, kde jsi přispěla..No, to uplně není pravda. Ukládají se tam jen vždy z konkrétní IP adresy. Pokud se přihlásíš z jiného PC máš smolu. To třeba štve zas mě.
J.![]()
Nene, měly by se tam ukládat opravdu všechny diskusní příspěvky pokud přispějete jako přihlášená. Samozřejmě vyjma anonymních příspěvků. Pošlete případně odkaz na příspěvek, který tam nemáte.
Admin
MaeScaterova píše:
Dobrý den,
snad se neopakuji, ale zahledala jsem a nenašla, tak se zkusím zeptat zde
Velmi se mi líbí funkce v profilu „Kde diskutuji“ - dají se ale diskuze, které sledovat nechci, z toho seznamu dostat nějak pryč?
Díky
Tyto diskuse se nedají nijak odstranit. Do této sekce se ukládají diskuse do kterých jste přispěla - tj. je to navázané na příspěvky, které jste napsala. Pokud chcete někam ukládat oblíbené diskuse tak je možné v každém tématu kliknout na Přidat téma k oblíbeným - tyto diskuse se pak zobrazují na hlavní stránce diskusí pod záložkou Moje oblíbené diskuse.
Admin
Díky za odpovědi. Nebyla jsem si jistá, jestli jen špatně nekoukám
Je to tam tak pěkně při ruce na jedno kliknutí…
Musím se holt naučit využívat ty oblíbené. ![]()
Dobré poledne, mám dotaz:
v profilu pod záložkou „diskusní příspěvky“ se mi zobrazuje všechno, co jsem napsala, tedy i příspěvky z uzavřené skupiny. Bojím se, že si to tak můžou přečíst všichni.
Nechtěla bych si zamykat profil, nemím tam jinak nic, co by nemohlo ven, jsem ráda, když se mi tam někdo podívá a přečte si, co jsem kde napsala… ale v té skupině si píšeme osobněji, navíc často reaguju na příspěvky ostatních holek, takže by to bylo nefér i k nim.
Stalo se vám to taky?
Tento příspěvek píšu anonymně, protože kdyby náhodou i ty uzavřené příspěvky byly veřejně vidět, tak abych nevzbudila klikací mánii ![]()
@Anonymní píše:
Dobré poledne, mám dotaz:v profilu pod záložkou „diskusní příspěvky“ se mi zobrazuje všechno, co jsem napsala, tedy i příspěvky z uzavřené skupiny. Bojím se, že si to tak můžou přečíst všichni.
Nechtěla bych si zamykat profil, nemím tam jinak nic, co by nemohlo ven, jsem ráda, když se mi tam někdo podívá a přečte si, co jsem kde napsala… ale v té skupině si píšeme osobněji, navíc často reaguju na příspěvky ostatních holek, takže by to bylo nefér i k nim.Stalo se vám to taky?
Tento příspěvek píšu anonymně, protože kdyby náhodou i ty uzavřené příspěvky byly veřejně vidět, tak abych nevzbudila klikací mánii
To vidíš jen Ty protože jsou to Tvoje příspěcky v zamčené skupině, ostatní je nevidí, …myslím teda já…
Já na svém profilu ty příspěvky z uzamčených diskuzí ani nevidím ![]()
Prispevky z uzvrenych diskuzi na svem profilu nevidim. Bud nemate diskuzi uzavrenou a nebo to res pres admina. Kazdopadne je to divne.
Příspěvky z uzavřených diskusí na místě, které popisuješ, také nevidím. Zřejmě otevřená diskuse nebo technický problém… ![]()
Na první kliknutí je taky nevidím, ale dole je odkaz „zobrazit všechny příspěvky“ a tam se objeví všechny.
Ten odkaz jsem vyzkoušela náhodně na jednou cizím nezamčeném profilu (majitelce se tímto omlouvám
), jenže tam nemůžu vědět, jestli je psala do otevřených, nebo uzavřených diskusí.
@Anonymní píše:
Na první kliknutí je taky nevidím, ale dole je odkaz „zobrazit všechny příspěvky“ a tam se objeví všechny.Ten odkaz jsem vyzkoušela náhodně na jednou cizím nezamčeném profilu (majitelce se tímto omlouvám), jenže tam nemůžu vědět, jestli je psala do otevřených, nebo uzavřených diskusí.
Možnost „Zobrazit všechny mé příspěvky“ vidíš na profilu pouze Ty. Nikdo jiný si příspěvky z uzavřených skupiny nepřečte.
Tereza