Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Me by teda ani uver na ty tri miliony nedali - vam se to nekomu jako zda malo?
Tak diskusi čtu už od jejího založení a dnes jsem se po přečtení celá zpotila.Bude to tu znít troc.hu hloupě ale minulý týden jsem měla šílený sen o paní co v tom snu Aničku zabila. A o to větší strach mám ted protože se tu o nějaké paní zminujete. Nejhorší na tom je že se mi už pár snů vyplnilo a jelikož tu čtu že by to mohl číst i někdo jiný raději budu anonym
taky nepatřím mezi ty kteří to berou na lehkou váhu
to není dobré znamení ![]()
Bude to znít asi hloupě ta žena o které se mi zdálo to udělala proto jelikož sama děti nikdy mít nemohla v tom snu Aničku naložila do nějakého auta a pak už jsou tam jen výpadky já s ní ležela v nemocnici ona tam už ležela předemnou a tam chtěla zabít i mě a pak mi tam vyprávěla proč to udělala že těm lidem záviděla musela je asi znát jako že měli vše a ona nic ani děti ani peníze tak jim vzala to nejcenější.
LadyRebeka píše:
Dámy vy jste to špatně pochopily. To nebylo myšleno, že dali málo, ale že já ty peníze co oni nemám, ale dala bych cokoli aby mi jí vratili i kdybych se měla zadlužit. V životě bych neřekla že někdo dal málo, tak na to bacha.
to ale nebyla připomínka na tebe! Bylo to na příspěvek janika1975 ![]()
Příspěvek upraven 26.10.10 v 22:33
nooo můžeme doufat že se tentokrát mýlíš ae s každým dnem je naděje menší a menší ![]()
Kamča.dalmatinka píše:LadyRebeka píše:
Dámy vy jste to špatně pochopily. To nebylo myšleno, že dali málo, ale že já ty peníze co oni nemám, ale dala bych cokoli aby mi jí vratili i kdybych se měla zadlužit. V životě bych neřekla že někdo dal málo, tak na to bacha.to ale nebyla připomínka na tebe! Bylo to na příspěvek janika1975
Kami promin, to jsem blbě pochopila. ![]()
LadyRebeka píše:Kamča.dalmatinka píše:Kami promin, to jsem blbě pochopila.LadyRebeka píše:
Dámy vy jste to špatně pochopily. To nebylo myšleno, že dali málo, ale že já ty peníze co oni nemám, ale dala bych cokoli aby mi jí vratili i kdybych se měla zadlužit. V životě bych neřekla že někdo dal málo, tak na to bacha.to ale nebyla připomínka na tebe! Bylo to na příspěvek janika1975
to neva,já už se pak do toho taky zamotala
,ale přišlo mi to vuči těm rodičum Aničky líto to co napsala janika ,proto že věřim by dali určitě vše,ale že k tomu měli nějaký duvod a myslim že to každý normální rodič. ![]()
Kami přesně tak jsem to myslela. Že oni nabídli peníze a já bych udělala to samé nabídla bych cokoli abych jí dostala zpět! ![]()
LadyRebeka píše:
Kami přesně tak jsem to myslela. Že oni nabídli peníze a já bych udělala to samé nabídla bych cokoli abych jí dostala zpět!
To já taky.Klidně svuj život a všechny peníze.Bohužel si myslím že kdyby někdo peníze chtěl tak už se ozval.
Příspěvek upraven 26.10.10 v 22:47
to ano ale když se nad tím člověk zamyslí je dotyčnému jasné že by ho okamžitě chytili že rodiče jsou hlídaní
já bych pro dceru položila život
neexistuje částka která by vykalkulovala život milovaného dítěte