Ztracená Anička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43035
26.10.10 21:49

Me by teda ani uver na ty tri miliony nedali - vam se to nekomu jako zda malo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
26.10.10 21:52

to jak jim nabízel tatínek výkupné??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.10 22:05

Tak diskusi čtu už od jejího založení a dnes jsem se po přečtení celá zpotila.Bude to tu znít troc.hu hloupě ale minulý týden jsem měla šílený sen o paní co v tom snu Aničku zabila. A o to větší strach mám ted protože se tu o nějaké paní zminujete. Nejhorší na tom je že se mi už pár snů vyplnilo a jelikož tu čtu že by to mohl číst i někdo jiný raději budu anonym

• Citovat
  • Upravit
7270
26.10.10 22:06

panebože anonymní děsíš mě…docela těmhle věcem věřím.. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
26.10.10 22:09

taky nepatřím mezi ty kteří to berou na lehkou váhu :-( to není dobré znamení :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.10 22:17

Bude to znít asi hloupě ta žena o které se mi zdálo to udělala proto jelikož sama děti nikdy mít nemohla v tom snu Aničku naložila do nějakého auta a pak už jsou tam jen výpadky já s ní ležela v nemocnici ona tam už ležela předemnou a tam chtěla zabít i mě a pak mi tam vyprávěla proč to udělala že těm lidem záviděla musela je asi znát jako že měli vše a ona nic ani děti ani peníze tak jim vzala to nejcenější.

• Citovat
  • Upravit
7270
26.10.10 22:20

hrozný sen až mě mrazí :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
26.10.10 22:21
LadyRebeka píše:
Dámy vy jste to špatně pochopily. To nebylo myšleno, že dali málo, ale že já ty peníze co oni nemám, ale dala bych cokoli aby mi jí vratili i kdybych se měla zadlužit. V životě bych neřekla že někdo dal málo, tak na to bacha. :pocitac:

to ale nebyla připomínka na tebe! Bylo to na příspěvek janika1975 :wink:

Příspěvek upraven 26.10.10 v 22:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
26.10.10 22:23

nooo můžeme doufat že se tentokrát mýlíš ae s každým dnem je naděje menší a menší :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.10 22:31

Také si to přeji aby se vrátila domů.

• Citovat
  • Upravit
12735
26.10.10 22:35
Kamča.dalmatinka píše:
LadyRebeka píše:
Dámy vy jste to špatně pochopily. To nebylo myšleno, že dali málo, ale že já ty peníze co oni nemám, ale dala bych cokoli aby mi jí vratili i kdybych se měla zadlužit. V životě bych neřekla že někdo dal málo, tak na to bacha. :pocitac:

Kami promin, to jsem blbě pochopila. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
26.10.10 22:37
LadyRebeka píše:
Kamča.dalmatinka píše:
LadyRebeka píše:

Kami promin, to jsem blbě pochopila. :hug:

to neva,já už se pak do toho taky zamotala :lol: ,ale přišlo mi to vuči těm rodičum Aničky líto to co napsala janika ,proto že věřim by dali určitě vše,ale že k tomu měli nějaký duvod a myslim že to každý normální rodič. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
26.10.10 22:39

Kami přesně tak jsem to myslela. Že oni nabídli peníze a já bych udělala to samé nabídla bych cokoli abych jí dostala zpět! :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
26.10.10 22:47
LadyRebeka píše:
Kami přesně tak jsem to myslela. Že oni nabídli peníze a já bych udělala to samé nabídla bych cokoli abych jí dostala zpět! :-(

To já taky.Klidně svuj život a všechny peníze.Bohužel si myslím že kdyby někdo peníze chtěl tak už se ozval.

Příspěvek upraven 26.10.10 v 22:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
26.10.10 22:47

to ano ale když se nad tím člověk zamyslí je dotyčnému jasné že by ho okamžitě chytili že rodiče jsou hlídaní :( já bych pro dceru položila život :( neexistuje částka která by vykalkulovala život milovaného dítěte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová