Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Též na to stále myslím a přeji si zázrak.....chudák malá i její rodiče…
nečetla jsem celou diskuzi, ale přišel mi mail s prosbou¨
P r o s b a ! # # # # # # # # # Speciální video Aničky Janatkové. # # # # # # # # # Prosím, pošlete to podle svých možností dál, kam jen můžete. # # # # # # # # # I svým zahraničním přátelům. Děkujeme !! # # # # # # # # # http://www.youtube.com/watch?… # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # Nikdo nikdy neví, kdy bude potřebovat. Udělejte to samé, co # # # # # # # # # byste # # # # # # # # # udělali, # # # # # # # # # kdyby to bylo Vaše dítě. Náhody neexistují, právě Vaše ochota # # # # # # # # # může # # # # # # # # # pomoci. # # # # # # # # # Děkuji
Taky na to pořád myslím a tak nějak se mi pořád motá hlavou jestli ta malá sama někam nešla a někde uvízla nebo spadla já nevím ![]()
Holky,
to, co říkala ta studentka, už posílat nebudu.
Nemá to smysl, sice ano - vrtalo mi to hlavou - ale bůhví co holka cancá…
Kdekdo je rád zajímavej.
Považuju to za fámu.
nic!
markyt, neřeš to… nemá to smysl. Je embargo, holka si to - myslim (to je muj názor) bu´d vymyslela, nebo slyšela od někoho, kdo slyšel „něco“ - třeba byla řeč o těch pitomých klíčích, které našli, a potom uvalili embargo.
dál to nebudem mazat.
jo mimochodem to byla moje studentka… kdo to říkal.
fakt to neřeš, i v médiích byly předtím občas hlášky. Které pak zase zmizely. (jako se ukázalo později, nepravdivé)
Proč se tohle -ať je to cokoli - musí dít malým dětem… ať už je to únos nebo cokoli jiného.
Malým bezbranným dětem.
No.
Po několikeré úvaze si říkám: úchyly odizolovat. Že jsou nemocní? Jo - nemocní - ale ono je „nemocný“ a „nemocný“.
Když máte žloutenku a zjistí se to, šoupnou vás na infekční.
Abyste nešířili nákazu.
A když je někdo úchyl… Může ublížit dítěti? Tak odizolovat.
Nebo čekat, až sáhne na další?? Ták to teda né.
Příspěvek upraven 25.10.10 v 23:38
ty klíčky jsem taky dneska četla na netu…dycky když ráno vstanu a mám zrovna chvilku čas koukám na zpravodajství a dneska to tam bylo že někde u zoo se našli klíče které by měli údajně patřit aničce…
o těch klíčích potom psali, že se neprokázalo, jestli s případem souvisí, a další zprávy policie nechce zveřejňovat… což chápu.
já taky tím že to zveřejňují si v případě únosu trošku podřezávaj větev…pachatel ví o každém jejich kroku…neumím si představit být v kůži rodičů aničky.....brrr jde mi z toho mráz po těle.....nechápu jak se můžou takové věci dít…jak to může někdo udělat neumím si představit že by se jí něco stalo samo od sebe to už by jí našli podle mého názoru k tomu 9ti leté děvče už přece jen má rozum než aby se někam zatoulala
markyt653 píše:
já taky tím že to zveřejňují si v případě únosu trošku podřezávaj větev…pachatel ví o každém jejich kroku…neumím si představit být v kůži rodičů aničky.....brrr jde mi z toho mráz po těle.....nechápu jak se můžou takové věci dít…jak to může někdo udělat neumím si představit že by se jí něco stalo samo od sebe to už by jí našli podle mého názoru k tomu 9ti leté děvče už přece jen má rozum než aby se někam zatoulala
A nenapadlo vás, že zveřejňují nepravdivé informace?? ![]()
to mě třeba napadlo. Nadhazovala jsem to tady několikrát.
Ale - SMÍ SE TO?
Obvykle totiž - co sleduju - tak mluvčí policie řekne „k průběhu vyšetřování nebudeme podávat žádné informace“.
Jenže - tady pomoc veřejnosti přece i potřebovali. Zezačátku…
Teď nevím.
Zlatuska píše:
to mě třeba napadlo. Nadhazovala jsem to tady několikrát.
Ale - SMÍ SE TO?Obvykle totiž - co sleduju - tak mluvčí policie řekne „k průběhu vyšetřování nebudeme podávat žádné informace“.
Jenže - tady pomoc veřejnosti přece i potřebovali. Zezačátku…
Teď nevím.
Smí se to, když to povolí soudce ![]()