Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No to jo, ale bohužel(nebo bohudík?) lidi věří všemu co kde píšou a řeknou a začnou okamžitě nadávat na práci policie a českého soudnictví a myslí si, jak jsou nejchytřejší…
Jinak,
Michaelokkk, trošku překvapeně koukám, s jakou stručností a věcností reaguješ na některé zprávy.
Jsi v té věci zainteresovaná / lépe informovaná než většina ostatních smrtelníků?
Ale neboj, detaily z tebe tahat nebudu, a to ani přes SZ.
jen mě to zajímá.
„VŠUDE PÍŠOU NEBO ŘEKNOU“.
Takže odteďka minimálně zdejší čtenářky věřit nebudou, když teď víme, že soud může dát souhlas k oficiálnímu zveřejňování nepravdivých zpráv.
Má potom cenu vůbec něco zveřejňovat?
Nebo si české soudy myslí, že celá veřejnost je opravdu úplně blbá? (nebo nevím, KDO si to myslí)
tak a teď je v tom chaoz úplný
je otázka jestli v tom majíjasno aspoň trošku oni
hlavně ať jí najdou jakýmkoliv způsobem
Oni mají stoprocentně jasno v tom, co doposud zjistili nebo nezjistili. A to stačí. Protože oni (a asi rodiče) jsou ti, kteří v tom mít jasno mají.
Ale teď uvalili embargo - jak známo.
ale to už bych psala dokola.
Zlatuska píše:
„VŠUDE PÍŠOU NEBO ŘEKNOU“.Takže odteďka minimálně zdejší čtenářky věřit nebudou, když teď víme, že soud může dát souhlas k oficiálnímu zveřejňování nepravdivých zpráv.
Nebo si české soudy myslí, že celá veřejnost je opravdu úplně blbá? (nebo nevím, KDO si to myslí)
No, ale samozřejmě nevím co je a není pravda… Co se říká na každém šproku pravdy trochu… A co já vím z reakcí kamarádů a lidí tak médií věří opravdu tak 90% ![]()
Nečetla jsem diskuzi, takže nevím, jestli to někdo nezmiňoval…každopádně je docela (podle mě!!) možné, že údajné ztracení podezřelého po propuštění z vazby není pravda, že se ho snaží zmást a proto si myslím, že i některé informace, které pustili do médií nemusí být úplně pravdivé. Ale obecně si spíš říkám, že lepší neříkat nic…i když zase na zmatení pachatele je možná dobré dávat mylné informace…
MadGirlNancy píše:
Nečetla jsem diskuzi, takže nevím, jestli to někdo nezmiňoval…každopádně je docela (podle mě!!) možné, že údajné ztracení podezřelého po propuštění z vazby není pravda, že se ho snaží zmást a proto si myslím, že i některé informace, které pustili do médií nemusí být úplně pravdivé. Ale obecně si spíš říkám, že lepší neříkat nic…i když zase na zmatení pachatele je možná dobré dávat mylné informace…
Michaelakkk píše:Zlatuska píše:No, ale samozřejmě nevím co je a není pravda… Co se říká na každém šproku pravdy trochu… A co já vím z reakcí kamarádů a lidí tak médií věří opravdu tak 90%
„VŠUDE PÍŠOU NEBO ŘEKNOU“.Takže odteďka minimálně zdejší čtenářky věřit nebudou, když teď víme, že soud může dát souhlas k oficiálnímu zveřejňování nepravdivých zpráv.
Média se konkrétně v tomto případě prapodivně shodovala. Lze tedy usuzovat, že jim veřejnost věřit měla. Kdo jim měl věřit dál, to vědí jen zainteresovaní, kteří tyto informace nechali vypustit.
A TO MY TADY NEZJISTÍME ![]()
Jo, to přebrat si to můžeme.
Otázka je, jestli si to přebereme správně.
Nám to může stejně být jedno, hlavně aby pravdu věděli aniččiny rodiče pro ty je to nejtěžší…
přesně tak
hlavně ať to ví oni my můžeme jen sledovat co kde se ukáže a je na každém jestli tomu ude nebo nebude věřit.myslím že teď je nejhlavnější aby se anička našla živá a zdravá a vrátila se k rodičům domu protože tam každé dítě patří