Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
četla jsem dvě stránky a to mi stačí. mě osobně je pár uživatelek emimi nesympatických…ale že bych si troufla se do nich navážet takovýmto způsobem,se mi moc košer nezdá. co je nám všem do toho zda má či nemá rodinu,práci,sexuální sklony tokové či makové..... chodí sem a přispívá .nikomu tím neubližuje. tento server není uzavřen pouze pro ženy.
čekám, kdy budu osočena já, že se „cpu“ a „kafrám“ do hodně diskusí
. Ale je to věcí každého. Mě Jura nevadí
, myslím, že pokud by to byl nějaký (Juro omlouvám se) nějaký „ouchyla“ či asociál, tak bude psát v ženském rodě, pod ženským nickem a bude tady psát pohádky, zatím mi jeho názory sedí
.
to je jednoduchá odpověď:
protože já jsem občas zlá podezíravá ženská, zatímco Jura je prostě jen neškodný hodný muž. A já jsem si ho prostě asi vyhlédla za virtuální oběť.
Snad jsem se k tomu mírně nachomýtla skze jeho na můj vkus příliš častou obhajobu pedofilie jako v zásadě neškodné deviace, pokud tato není okořeněna sadismem.
Však on takový pedofil koukáním se na fotky taky vlastně neubližuje… Ubližuje? bolí to někoho??? ale co ty fotky, že jo. kdo je pořídil - aby se ten pedofil moh koukat.
A jestli je to OT? Právě toto se mimo jiné řešilo přímo zde.
du blejt
Ježkovy voči, ale co, já jsem slepice. Zlatuško promiň. Nad Tvýma komentářema v této diskusi koulím očima dost často a přesto jsem ti to do teď vydržela nenapsat. ![]()
Já se omlouvám, nechci rozpoutávat hádku v takový smutný diskusi. ![]()
já můžu podezírat třicetiletou uživatelku emimi ,že bude chtít zneužít mého 15ti letého syna. pokud nebudu mít jistotu nebudu ji přece hanit. já se zase v diskuzích zastávám Romů-cikánů jak chcete. ale neznamená to,že jsem spokojená s jejich životy nebo že jsem romka -cikánka.
navíc jsem doufala,že tato velice smutná diskuze nebude vůbec na této rovině probíhat.
(na romy chce Jura poslat Mussoliniho. na emimi se tak vyjádřil.Ale pozor- mussolini je prej hodnej - takže nevim … asi aby si s nima zahrál karty )
už jsem přestala. už jsem přestala.
Aladino - koulej, já taky koulím -a často.
tak - už končim - vynadaly jste mi - právem - ale já si to nechtěla odpustit.
Za ty pedofily. za obhajobu pedofilů právě tady v této diskusi.Už opravdu končim, sypu na hlavu popel - ale musela jsem
já neříkám,že s jurou jsem s názory na stejné lodi,potkali jsme se dvakrát,třikrát a vždy ve střetu názoru. ale ten hon na něj je nefér.
myslím ,že úchylové na emimi chodí. buď s profilem ženy nebo anonymně a můžou číst a přispívat do aleluja.
máš samozřejmě pravdu.
Ačkoli pedofilové spíš asi vyhledávají jiné stránky.
Zlatuško, ten můj příspěvek s Mussolinim jsi pochopila trochu jinak, než byl zamýšlen, no ale budiž. Já bych jeho filozofii - když už jsme u toho - aplikoval na toho, kdo nerespektuje životní prostor druhých, no a taky jejich právo na odlišný názor. Ať už je ten netolerantní člověk hnědý, zelený anebo třeba fialový. Mimochodem, všimla sis někdy, jak jsou tříleté romské děti milé a bezprostřední??? Až to citově chladné prostředí rodiny v kombinaci s opičí láskou z nich udělá to, čím jsou pak v dospělosti… Takže si nemyslím nic o vrozených dispozicích.
A pedofilů se nezastávám a netvrdím, že jsou neškodní. Jen říkám, že k tomu, aby dospělý dítěti ublížil, musí mít víc úchylek než jen tu pedofilii.
Tak doufám, že teď už je to moje vyjádření nedvojsmyslné.
a dost.
končim. co jsem k NĚMU chtěla napsat, to jsem napsala. Momentálně mě přes SZ zkouší z historie.
Jo. Mezitim jsi reagoval.
K pedofilům ses už vyjádřil dostatečně- tuším že ve více diskuzích.
Přispívej dál - já nemám a ani nechci mít páky, abych Ti v tom bránila.
(pojď mě zkoušet přes SZ… )
Já už jsem se zařekla, že tady do té diskuse psát nebudu, ale teď mi to nedá.
Zlatuško, zavři už zobák!