Ztracená Anička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12978
30.10.10 17:59

Včera jsem zahlédla titulek a foto, že rodiče jsou na doporučení psychologů na golfu a k tomu tajně vyfocený tatínek s holí..
Se mi taky chtělo Pudlo křičet 8-o :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.10.10 19:24
Lizbeth píše:
Včera jsem zahlédla titulek a foto, že rodiče jsou na doporučení psychologů na golfu a k tomu tajně vyfocený tatínek s holí..
Se mi taky chtělo Pudlo křičet 8-o :cert:

lizbeth nebudeš tomu věřit,ale opravdu takové záliby doporučují a možná se ti ze mě bude chtít taky brečet ale mě to i pomohlo.
Copa jiného by si doporučila.Bez léků to nejde to je jasné a aby ty léky pomáhali na 100% tak se doporučuje nějaká činnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
30.10.10 19:27
Kamča.dalmatinka píše:
Lizbeth píše:
Se mi taky chtělo Pudlo křičet 8-o :cert:
lizbeth nebudeš tomu věřit,ale opravdu takové záliby doporučují a možná se ti ze mě bude chtít taky brečet ale mě to i pomohlo.
Copa jiného by si doporručila.Bez léků to nejde to je jesné a aby ty léky pomáhali na 100% tak se doporučuje nějaká činnost.

Kamčo tys to nepochopila ( možná jsem to blbě napsala) - mě přišlo nepochopitelný, že je někdo pronásleduje a fotí i na tom golfu ( který jim přeji)… :cert:
Jako fakt mi to nepřipadalo jako projev empatií a dodržení soukromí..a ještě vypíchli, že je to golf…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.10.10 20:02

To sem nepochopila :lol: .Myslela sem že to je rejpání(tě už znám :lol: ) a vim že spoustu lidí tohle nechápe a přeju ani aby to nepochopili proto že já bych dřív řekla že nejsou normální ty co neleží jen doma a nepláčou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
30.10.10 20:13

tak ja to chapu ,potrebuji to ,potrebuji vydrzet i kdyz se to zna divne,ze si jedou na golf.Preju jim moc moc sily a vydrz a brzy Anicku zpatky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
30.10.10 20:39

Ja jsem Liz pochopila.
A pokud si dobre pamatuji, Nova natacela Havla ve spitale skrze okno ze stromu. ze jim to neni blby, takova ubohost. A oni jeste delaji, jakouze to nedelaji sluzbu verejnosti. jedine na nove!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
31.10.10 09:31

No bohužel v tomhle je Nova stejná jako ČT nebo MFDnes, která je schopná taky běžet křovím, aby někde něco natočili nebo vyfotili. Každý si smutní svým způsobem a než se donekonečně trápit nebo opíjet nebo mučit, sport je asi fajn varianta. Jistě je to fajn varianta, jen toho fotografa bych hnala holí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
31.10.10 10:16
Pudloslava píše:
Ja jsem Liz pochopila.
A pokud si dobre pamatuji, Nova natacela Havla ve spitale skrze okno ze stromu. ze jim to neni blby, takova ubohost. A oni jeste delaji, jakouze to nedelaji sluzbu verejnosti. jedine na nove!

Pudli, nedělají náhodou zpravodajové a kameramani pro NOVU na živnosťák…? NOVA myslím jenom „koupí výsledný produkt“… Takže by někdo mohl říct, že z jejich pohledu je to košer… :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
31.10.10 20:37
Lizbeth píše:
Zlatuško, ale přece ty jsi byla první kdo „vypíchl“ nevhodnost jiného názoru..Tak nevím proč ti stejná reakce vadí..
To je divný.. :nevim:

psala jsem jen o svých domněnkách a pocitech. Jak já sama vnímám charakter této diskuze. Nic víc. Všechno tady jsou jen názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ahajda
3.11.10 15:09

Bulvár

Juro, souhlasím. Nicméně se obávám, že valná většina diskutérek vůbec nechápe, cos tím chtěl říct, stejně jako když jsi před časem reagoval na téma pedofilie a dostalo se ti naprosto scestných odpovědí ve stylu „já o voze, ty o koze“ (nebo opačně? :)).

K čemu tyto diskuze slouží, to opravdu nevím. Rovněž v tom cítím určitou bulvárnost a senzacechtivost, byť jakkoliv opředenou upřímným soucitem a steskem. Ne náhodou zde asi létají samé odkazy na média typu Blesk, Nova, Aha, … a spol. Přispívají-li sem z velké části ti, kteří jsou fanoušky těchto sdělovacích prostředků, mluví to asi za vše. Ale samozřejmě každý bude nahlas tvrdit: „No fuj, že se ten Blesk nestydí, tohle napsat…!“ - a zítra ráno si jej poběží koupit a hltat jako obvykle.

A ještě něco - možná by neškodilo se také zamyslet nad tím, nakolik je bezpečné a vhodné všude vystavovat fotky svých dětí plus spoustu dalších údajů o nich i o vlastní osobě. Já jen, že to vše je hrozně lehko zneužitelné. Nu, to jen na okraj.

Bavte se tu dál, podle vás má toto tlachání jistě velký smysl. Taky je mi Aničky a její rodiny líto, ale je mi jasné, že tomu nijak nepomůžu, posadím-li se ke kompu a spustím slovní průjem plný „empatie, soucitu a hořekování“, doplněný zaručeně nejčerstvějším infem o stavu věci (který je zatím beztak bohužel neměnný).

• Citovat
  • Upravit
397
3.11.10 17:20
ahajda píše:
Juro, souhlasím. Nicméně se obávám, že valná většina diskutérek vůbec nechápe, cos tím chtěl říct, stejně jako když jsi před časem reagoval na téma pedofilie a dostalo se ti naprosto scestných odpovědí ve stylu „já o voze, ty o koze“ (nebo opačně? :)).

K čemu tyto diskuze slouží, to opravdu nevím. Rovněž v tom cítím určitou bulvárnost a senzacechtivost, byť jakkoliv opředenou upřímným soucitem a steskem. Ne náhodou zde asi létají samé odkazy na média typu Blesk, Nova, Aha, … a spol. Přispívají-li sem z velké části ti, kteří jsou fanoušky těchto sdělovacích prostředků, mluví to asi za vše. Ale samozřejmě každý bude nahlas tvrdit: „No fuj, že se ten Blesk nestydí, tohle napsat…!“ - a zítra ráno si jej poběží koupit a hltat jako obvykle.

A ještě něco - možná by neškodilo se také zamyslet nad tím, nakolik je bezpečné a vhodné všude vystavovat fotky svých dětí plus spoustu dalších údajů o nich i o vlastní osobě. Já jen, že to vše je hrozně lehko zneužitelné. Nu, to jen na okraj.

Bavte se tu dál, podle vás má toto tlachání jistě velký smysl. Taky je mi Aničky a její rodiny líto, ale je mi jasné, že tomu nijak nepomůžu, posadím-li se ke kompu a spustím slovní průjem plný „empatie, soucitu a hořekování“, doplněný zaručeně nejčerstvějším infem o stavu věci (který je zatím beztak bohužel neměnný).

a copak si ted udelala???spustila si svuj vlastni slovni prujem nebo snad ne????? Ano,ono opravdu nepomuzeme Anicce svymi diskuzemi tu .Bohuzel je to tema ,ktere nikoho nenecha chladnym tak se diskutuje..a jak ty si sem zabloudila??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
3.11.10 18:05
ahajda píše:

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, tady opět cejtim jisté OPAKUJÍCÍ SE FORMULACE. U koho (u kterých uživatelů) se tyto formulace opakují, na to jsem včera v noci narážela v jiné diskuzi.
 Takže:

já za sebe: byla jsem hojnou přispivatekou v této diskuzi. Blesk nekupuju, Aha nekupuju, na netu na něj neklikám.
Fotky svých dětí, metříky ani nic jiného tady nevystavuji.
Ale nikterak mě teda nepobuřuje, že tak někdo činí.

Ale prostě několik týdnů pozoruji (a to že sem chodim málo!!!) jisté podobné tendence u dvou uživatelů - a to je Pudla a Jura, a teď se k nim tedy přidává Ahajda.
hele možná jsem prostě podezíravá čarodějnice. Ale trošku mi to nehraje.
A to teda nemluvim ještě o tom, jak vehementně se tady někdo zastává PEDOFILŮ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
3.11.10 18:09

A ZAJÍMALO BY MĚ - AHAJDA - TY JSI JAKO KDO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
3.11.10 18:20

A když jsem u Jury:
na některé moje otázky úspěšně mlčí.
V profilu má „rodinu nemám“ (o.k. - možná je to zastírací manévr a nějakou má, to páčit nebudu) -
ale pak mě napadá, co ho tolika táhne na server o miminkách???

bože. fakt jsem asi už zaujatá, sorry, snažim se bejt nestranná, ale v případě Jury už mi ty volní procesy jaksi selhávají.
A to nebudu mluvit o tom, že tady přispívá tak často, že se mi jeví JAKO NEZAMĚSTNANÝ, nebo má dovolenou (sorry Juro, někde jsem se tě na to ptala, nevšimla jsem si odpovědi, možná jsem špatně koukala).

Ale už mi to fakt TROŠKU NEDÁ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44196
3.11.10 18:56

Zlatuško, OT, ale o Jurovi tu bylo snad 5 diskuzí, vždycky k němu došlo v diskuzi typu „muži na emiminu“ a jedna diskuze před časem byla založena přímo o něm. Myslím, že toho o sobě napsal dost - v tématických diskuzích i mimo, někde vložil i fotku, to Ti nestačí? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová