Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Niky7 píše:
Aha a co zkusili je poslechnout nebo se na to vyprdli? Je mi tech rodicu fak lito .
Niki někdo tu házel odkaz a myslím že tam psali že policie probírá i tyto verze ![]()
Niky7 píše:Já nemyslím psát op tom kde asi může být, ale jak jí asi může být???? všichni mluvíte jen o rodičích, ale jak asi je aničce týden bez maminky?
Miso myslime, ale je tezky o tom mluvit. Myslet si clovek muze cokoliv. Nevis jestli je nekde zavrena, nebo na dalnici nebo to horsi, tak proc tady o tom psat kdyz je to bolestive.?
to jo to si tu moc přejeme všichni…hlavně aby to bylo včas..není li už pozdě,ale stále doufáme pořád tu ještě je malá naděje že by…
Abra píše:
jinak teda tvoje sestra je taky pěkný číslo to musela být maminka vyděšená k smrti se nedivím že ji dala přes zadek
NO a vyděsila tím i mě! Jako a zasloužila by si víc a domácí vězení není to poprvé co to udělala! Mobil si vyloženě vydupala a stejně když je potřeba tak ho nepoužívá…
Michaelakkk píše:Niky7 píše:Já nemyslím psát op tom kde asi může být, ale jak jí asi může být???? všichni mluvíte jen o rodičích, ale jak asi je aničce týden bez maminky?
Miso myslime, ale je tezky o tom mluvit. Myslet si clovek muze cokoliv. Nevis jestli je nekde zavrena, nebo na dalnici nebo to horsi, tak proc tady o tom psat kdyz je to bolestive.?
tak taky na to myslime, ale kazdy mysli na rodice pac tu vsichni jsme rodice nebo jimi budeme tak proto.
Michaelakkk píše:Niky7 píše:Já nemyslím psát op tom kde asi může být, ale jak jí asi může být???? všichni mluvíte jen o rodičích, ale jak asi je aničce týden bez maminky?
Míšo musí jí být strašně musí být k smrti vyděšená a pokud je zdogovaná tak nevím jaké může mít pocity…a jestli ji ubližují tak se mi nechce ani domýšlet jak se cítí…každopádně prostě to musí být pro ni ta největší hrůza na světě nehledě na to že se ji jistě stýská po rodičích.....nevím co k tomu říci víc…je mi ji strašně líto a to že jsme všichni bezmocní a nemůžeme ji nijak pomoct je ještě horší…
Michaelakkk píše:Abra píše:NO a vyděsila tím i mě! Jako a zasloužila by si víc a domácí vězení není to poprvé co to udělala! Mobil si vyloženě vydupala a stejně když je potřeba tak ho nepoužívá…
jinak teda tvoje sestra je taky pěkný číslo to musela být maminka vyděšená k smrti se nedivím že ji dala přes zadek
Míšo já to znám u své dcery to je ta začínající puberty ..tyhle děti si myslí své a hlavně že jim se nic stát nemůže
![]()
Abro, ale v 11? není to moc brzo co já si pamatuju vyvádět jsem začala kolem 13 strašně se to posouvá… ![]()
Abra píše:
to jo to si tu moc přejeme všichni…hlavně aby to bylo včas..není li už pozdě,ale stále doufáme pořád tu ještě je malá naděje že by…
Ano naděje je, ale anička bude mít celoživotní trauma, ze kterého se nikdy nemusí dostat… ![]()
Michaelakkk píše:
Abro, ale v 11? není to moc brzo co já si pamatuju vyvádět jsem začala kolem 13 strašně se to posouvá…
Míšo já myslím že není brzy aspon co vidím u své dcery je jí 13 a vypadá jako já v 15ti je to hrozný jak jsou vyspělé a pubertou prochází právě už od těch jedenácti ![]()
Včera mi Klárka přišla o čtvrt hodiny později z družiny, protože se vracela ještě do třídy… Já už jsem se kácela a volala jsem do družky, jestli už šla…
Doma mě Klárka zpérovala, proč tam volám. Myslím, že teď se o ty děti všichni bojíme ještě víc
.
Přijde mi úplně šílené, že Honzík se hledá od roku 1998 a ještě se nanašel
. Hrozně bych přála rodičům a Aničce, aby se zase setkali. ![]()
maki přesně ted se bojíme všichni ještě mnohem víc…já sleduju taky hodiny a fakt si oddechnu když už je doma… docela psycho jak jsme ted vyděšení ![]()
Jura007 píše:
Pudli, podepisuju se pod tvá slova - diagnóza jak vyšitá.
Juro, vsimla jsem si uz asi 3×-4×, ze jsi naznacoval neco o svem vztahu k detem (ze mas praci s detmi dokonce zakazanou - myslim, ze to bylo v diskusi o taborech, ale nejsem si jista - pisu to naplno, protoze jsi s tim taky nedelal tajnosti), muzes nam k tomu neco rict ? Tvoje pritomnost na e-miminu uz se probirala, toto ale nezminil nikdo. Jestli jsi to uz nekde psal, tak se omlouvam, ale nevsimla jsem si. Diky.
Taky si myslim, ze uz neni mezi nami ale snad bude