Ztracená Anička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Michaelakkk
18.10.10 12:24
makina píše:
Jo, jasně, já to chápu, určitě mají i jinou práci než pročesávat okolí a hledat jen Aničku, snad tam zůstanou alespon třeba dobrovolníci a budou dál hledat… Přišlo mi to v prvním okamžiku, jako bych nad ní zlomili hůl.

To určit nezlomily, ale takových ztracených dětí je spousty od nejmenších po ty, co utekly z domova a nic se o nich neví… Policistů je málo, ted je momentálně medializován případ aničky, ale ostatní rodiče ztracených dětí si mohou říkat a na náš případ se už zapomělo v médiích už o našem dítěti nic neběží, je to jen momentální senzace… :-?

• Citovat
  • Upravit
397
18.10.10 13:53

tyden patrani to by bylo malo ,neverim ze to nechaji byt alespon ne ted :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
18.10.10 14:08

http://zpravy.idnes.cz/…j-/krimi.asp?…

Kéž by to dopadlo, jako u té 11leté dívky, kterou našli vojáci v Brdských lesích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
18.10.10 14:13
kvak píše:
Kéž by to dopadlo, jako u té 11leté dívky, kterou našli vojáci v Brdských lesích.

Obávám se, že kdyby byla připoutána ke stromu 6 dnů :think: , už by byla záchrana marná :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
18.10.10 14:17
Katrinka píše:
kvak píše:
Obávám se, že kdyby byla připoutána ke stromu 6 dnů :think: , už by byla záchrana marná :cry:

taky si myslím ,že to by bylo hodně špatné…kdyby někde byla uvázaná…tolik dní by bez vody nevydržela bez jídla možná ale bez vody asi ne a taky je už pěkná zima :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
18.10.10 14:20

Já jsem to napsala docela hloupě :zed: , myslela jsem si kdyby ji třeba našli někde v lese v opuštěném stavení, kde ji mají únosci zavřenou. Vím, že by to nepřežila kdyby byla uvízaná u stromu tolik dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
18.10.10 14:22

jj pokud by ji někde drželi v nějakém baráku a sem tam ji něco dali aspon k pití tak by mohla přežít,ale mě udivuje že nechtějí ty peníze :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
18.10.10 14:26

Třeba doopravdy čekají, až to trochu utichne, a budou požadovat víc než Aničky tatínek nabízí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
18.10.10 14:27
Abra píše:
jj pokud by ji někde drželi v nějakém baráku a sem tam ji něco dali aspon k pití tak by mohla přežít,ale mě udivuje že nechtějí ty peníze :think:

Jít si pro jisté vězení? tam ti peníze budou k prdu…

• Citovat
  • Upravit
4181
18.10.10 14:30
Abra píše:
jj pokud by ji někde drželi v nějakém baráku a sem tam ji něco dali aspon k pití tak by mohla přežít,ale mě udivuje že nechtějí ty peníze :think:

Abra - vysinutymu cloveku jsou penize sumak, ten to kvuli nim nedela. Priklopil by Natashu Kampushovou taky kvuli penezum nevracel … omlouvam se, ze tu ten pripad pripominam uz podruhy ten samej, ale porad s tema penezma …
Chudak holcicka. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
18.10.10 14:31

tak já myslela že by se aspon ozvali nebo něco já nevím …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
18.10.10 14:32

nj tak člověk si myslí že to aspon nák pohne případem ..jasný narušeným lidem sou peníze ukradený ale byla tu možnost že se někdo mstí tatínkovi jako podnikateli tak jsem to myslela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
18.10.10 14:33

achjo jdu raději s malou ven zase mě to nějak rozhodilo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
18.10.10 14:35
Abra píše:
tak já myslela že by se aspon ozvali nebo něco já nevím …

Jsi hodna, ze nad tim tolik premyslis, ale myslis jako, ze by zavolali a rekli "ne, nam o penize nejde, ale my ji mame kvuli tomu a tomu … :poblion: :cry: ".
Je to cely takova soda, ze me v poslednich dnech nevytoci ani zlobeni ditete, jsem rada, ze ho mam doma.
Treba to dobre dopadne. I zazraky se dejou, treba ji ma nekdo, koho se chudinka jenom boji, ale nic ji nedela … je to magor na hlavu, na tv nekouka … treba treba treba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
18.10.10 14:36
Abra píše:
nj tak člověk si myslí že to aspon nák pohne případem ..jasný narušeným lidem sou peníze ukradený ale byla tu možnost že se někdo mstí tatínkovi jako podnikateli tak jsem to myslela…

aha, no jo, ale takovej clovek uz by se ozval (bohuzel)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová