Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hlavne se drzme zakladniho tematu, a sice ze se modlime, aby se Anicka nasla ziva a zdrava !
Nereste zase co kdo rekl, napsal, jak to myslel a nemyslel apod ![]()
… nevim, jestli je to bláhový, ale pořád nějak doufám. Že ji někdo má a vrátí, že se někde najde.
tak rodice to tu snad nectou, myslim si, ze na tohle naladzu fakt nemaji
je to teda hruza hruzna,
nevite, jestli maji jeste dalsi deti?
Mám za to,že říkali ještě jedno,ale nevim jestli starší,mám za to,že říkali starčí dceru
Už aby se našla tohle musí být strašný peklo
![]()
Mají ještě 18-ti letou dceru.
Už je to tak dlouho, co se ztratila, kéž by přišla dobrá zpráva ![]()
ja se vcera koukala poprve dyl a sokovalo me, ze to je blizoucko od mista, kde jsem driv bydlela. jo, tam je to na unosy deti jak delany, jednak je to celkem milionarska ctvrt (je tam je jen par domku starousedliku), jednak je tam spousty krovi, zelenych ploch a vinutych neprehlednych ulicek. Jako krasny misto k bydleni, vyhled na celou Prahu, slunecna stran, ale tedka bych tam nebydlela, ani kdyby mi tam nekdo pozemek darovel (aktualni cena 8000 kc/m2)
Pudlo, neznám to tam - je tam nedaleko od sebe část krásná a část zchátralá?
Pořád doufám. Řekla bych, že rodiče to tu asi nečtou… A jestli jo… tak snad neztratili ještě naději.
(asi jsem blbá… ale nelíbí se mi, že nejsou kontroly na hranicích. neříkám ostnatej drát. Ale kontrola auta a dokladů. Takové to echo "přes hranice přejelo tolik a tolik lidí s holčičkou v autě. ta volnost usnadňuje pohyb přes hranice, ale tohle mě děsí!!!)
tak večer ve zprávách bude mít tatínek hovor k případným únoscům ![]()
Abra píše:
tak večer ve zprávách bude mít tatínek hovor k případným únoscům
mam husi kuzi at uz vse brzy skonci a hlavne stastne.at je zas holcicka v naruci maminky ![]()
tak tatínek nabídl opravdu vysokou částku si myslím snad to s nima trochu pohne a ozvou se..doufám že už se to trochu hne a anička bude brzy doma…pořád doufám žejo…
Já taky doufám, že to dopadne dobře. Ovšem nevím, jestli se případní únosci dívají na TV Nova
.
Ja jsem to nevidela,ale budu moc doufat,ze se jedna skutecne o unos a ze je to unos kvuli penezum.Pamatujete ten pripad Natasha Kampuschova…no comment.
Je to strasny. Nejvic se bojim toho,ze se nestane nic…ze holcicku nenajdou,pripad se odlozi…a rodice aby si to hodily.SNAD SE TO NESTANE.
(nekdy v r.92/93 jsem jezdila do prace busem na Praze 4,a pamatuju si v busech vylepeny obrazek Honzika Nejedleho,ktery se ztratil thdy asi 9lety,sel v Podoli ke kamaradovi…
nikdy se nenasel
mam tenhle pripad porad v pameti. Cca pred rokem bylo v nejakem casopise o unesenych detech,ktere se nenasly,a on tam byl porad
![]()
Kez by nasli tuhle holcicku,treba jeji otec-podnikatel nekde dluzi apod, ja doufam !!!!
Tak doufám, že slova tatínka Aničky s únosci trochu hejbnou a Aničku v pořádku vrátí rodičům. Je to děsné co se děje..
Bohužel, ztracených dětí, které se nikdy nenašli, je mnohem víc, ne všechny případy se dostanou do medií. Četla jsem o tom v seriozním časopise, ne v Blesku apod. Dokonce jeden den v roce je mezinárodním dnem pohřešovaných dětí. Víc jsem nějak nepobrala, protože toto nerada čtu, nepůsobí to na mě dobře, ačkoliv je to bohužel realita.
Dnes jsem poprve viděla ve zprávách reportáž z pátrání o Aničce. Nemůžeme sice s dětmi být pořád, ale trochu si myslím, že to byla nezodpovědnost rodičů pustit tu holčičku samotnou, je tam plno zeleně, lesů, nepřehledných ulic. Navíc, rodina to je bohatá, mohl ji někdo doprovázet, i kdyby to nemohli být rodiče.
Taky mám známé, kteří mají velkou firmu, peníze a děti školního věku. Bydlí v menším městě, přesto dost zvažují, kam svoje děti pustí samotné a kam je budou doprovázet. Někdy nám to připadá až směšné, ale realita dneška je, že může naložit dítě do auta a v kufru ho dostat do večera na druhý konec Evropy.
Každopádně s rodiči soucítím, moc jim přeju, aby se holčička našla živá a zdravá. Sama tomu ale moc nevěřím ![]()
Na tv sem koukala.Bylo to strašné.Uplně se mi stáhlo hrdlo jako na vánoce
.Moc si přeju aby se Anička vrátila domu ale taky už tomu moc nevěřim
.Snad se jedná opravdu o unos a ty prevíti jen čekaj až ten humbuk utichne
.Moc doufám.