Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pudloslava píše:
a jak vy za mala? ja chodila sama do prvni ale jen pres sidliste, manzel v prvni sam jezdil na hudebku autobusem do jine vsi.
Pudlo já taky chodila od prvni třidy sama a byl to pěkný kus cesty,bydleli jsme až v kopci u lesa,někdy jsem to vzala i zadem,měli tam koně,jen všude louka,les a křoviska,nebála jsem se,máma mě na nic neupozornila a snad ani nevedela kudy jdu,bylo to v 80roce.
Manžel taky chodil sám od první třidy,nevim no ted je jiná doba,dřív toho tolik nebylo nebo se o tom nemluvilo. ![]()
Už se nevrátí
Už je to moc dlouho, být to moje dítě, už jsem to vzdala a vzala s
i život…
Michaelakkk píše:
Už se nevrátí![]()
![]()
i život…
Naděje umírá poslední. A ti rodiče mají ještě jednu dceru. Sice starší, ale dceru.
Michaelakkk píše:
Už se nevrátí![]()
![]()
i život…
Věř tomu že by jsi taky čekala
pořád je naděje.
Holky…taky to sleduju od začátku…
strašný…
být rodič,rázem zešedivím,zestárnu o 100 let---ale pořád bych doufala a čekala,že bude stát za dveřma.
A nejhorší je,že když se něco takového stane a nedej bože najdou někde dítko mrtvé,na svědomí to má „nějakej“za toto už trestanej a propuštěnej na podmínku.
Snad to není Aničky případ.
Ahoj holky,
Aničky mi je líto a rodiču taky..Musí to být hrozný ale určo bych si život nevzala šance tu je…a člověk věři a rodiče musí věřit…
dokud ji nenajdou tak je naděje pořád ,ikdyž už třeba jen maličká ale rodiče věří do poslední chviličky čili ještě stále můžou věřit že je někde Anička zavřená a že žije…jen je mi divný že s nima nehli ty peníze ![]()
a já nevím co bych udělala kdyby se to stalo nám…určitě bych se zhroutila psychicky,ale život bych si nevzala..mám dvě dcery a pro jednu bych tu musela být stále i když by to bylo hrozně těžký…a navíc život je dar a ten já nemám právo si brát sama..zbylo by tu spousta lidiček pro které bych musela žít dál i s velkou bolestí v srdci ale musela…
Co říkáte na jejich teorii, že by případně mohlo jít o ženu - únoskyni, která např. přišla o dítě ve stejném věku… ![]()
Mě se to zdá, jako málo pravděpodobné ![]()
Každopádně, jak píšou holky, naděje umírá poslední, také bych věřila-doufala až do poslední chvíle a určitě bych to nevzdala.
Tak jsem dočetla celou Vaši diskuzi. Sleduji ten případ od začátku a je mně z toho ouvej. Rodičům musí být hrozně zle, ale co teprve Aničce??? Já spíš myslím na to dítě, jak asi musí hrozně trpět a jak jí je???? Co prožívá?
hkac píše:Michaelakkk píše:Naděje umírá poslední. A ti rodiče mají ještě jednu dceru. Sice starší, ale dceru.
Už se nevrátí![]()
![]()
i život…
Vím,že mají dceru… Je to dobrá kamarádka mojí spolužačky…
Tomikate píše:
Tak jsem dočetla celou Vaši diskuzi. Sleduji ten případ od začátku a je mně z toho ouvej. Rodičům musí být hrozně zle, ale co teprve Aničce??? Já spíš myslím na to dítě, jak asi musí hrozně trpět a jak jí je???? Co prožívá?
Nejlepší případ by byl ten co psali v novinách, že někdo přišel o dítě aničku si vzal změnil její vzhled a chová se k ní hezky jako ke svému dítěti… V tom horším případě, že by aničku někdo měl, bych jí raději přála aby už nežila, jelikož t muk co musí prožívat jsou hrozné..
Michaelakkk píše:
Už se nevrátí![]()
![]()
i život…
Nevzala … Co kdyby se dítě našlo za měsíc? A bylo by bez matky???