Ztracená Anička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
184
17.10.10 14:30

To je pravda :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
17.10.10 23:15
Pudloslava píše:
a jak vy za mala? ja chodila sama do prvni ale jen pres sidliste, manzel v prvni sam jezdil na hudebku autobusem do jine vsi.

Pudlo já taky chodila od prvni třidy sama a byl to pěkný kus cesty,bydleli jsme až v kopci u lesa,někdy jsem to vzala i zadem,měli tam koně,jen všude louka,les a křoviska,nebála jsem se,máma mě na nic neupozornila a snad ani nevedela kudy jdu,bylo to v 80roce.
Manžel taky chodil sám od první třidy,nevim no ted je jiná doba,dřív toho tolik nebylo nebo se o tom nemluvilo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
17.10.10 23:19

Už se nevrátí :cry: :cry: :cry: Už je to moc dlouho, být to moje dítě, už jsem to vzdala a vzala s :cry: i život…

• Citovat
  • Upravit
43031
18.10.10 06:00

ja si to taky myslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
18.10.10 08:33
Michaelakkk píše:
Už se nevrátí :cry: :cry: :cry: Už je to moc dlouho, být to moje dítě, už jsem to vzdala a vzala s :cry: i život…

Naděje umírá poslední. A ti rodiče mají ještě jednu dceru. Sice starší, ale dceru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
18.10.10 08:34
Michaelakkk píše:

Věř tomu že by jsi taky čekala :-( pořád je naděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
18.10.10 08:37

Taky doufám, že je tam snad alespoň maličkatá šance :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65339
18.10.10 08:45

Holky…taky to sleduju od začátku…
strašný…
být rodič,rázem zešedivím,zestárnu o 100 let---ale pořád bych doufala a čekala,že bude stát za dveřma.
A nejhorší je,že když se něco takového stane a nedej bože najdou někde dítko mrtvé,na svědomí to má „nějakej“za toto už trestanej a propuštěnej na podmínku.
Snad to není Aničky případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
18.10.10 08:48

Ahoj holky,

Aničky mi je líto a rodiču taky..Musí to být hrozný ale určo bych si život nevzala šance tu je…a člověk věři a rodiče musí věřit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
18.10.10 09:30

dokud ji nenajdou tak je naděje pořád ,ikdyž už třeba jen maličká ale rodiče věří do poslední chviličky čili ještě stále můžou věřit že je někde Anička zavřená a že žije…jen je mi divný že s nima nehli ty peníze :-(

a já nevím co bych udělala kdyby se to stalo nám…určitě bych se zhroutila psychicky,ale život bych si nevzala..mám dvě dcery a pro jednu bych tu musela být stále i když by to bylo hrozně těžký…a navíc život je dar a ten já nemám právo si brát sama..zbylo by tu spousta lidiček pro které bych musela žít dál i s velkou bolestí v srdci ale musela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
18.10.10 09:34

Co říkáte na jejich teorii, že by případně mohlo jít o ženu - únoskyni, která např. přišla o dítě ve stejném věku… :?:
Mě se to zdá, jako málo pravděpodobné :nevim:

Každopádně, jak píšou holky, naděje umírá poslední, také bych věřila-doufala až do poslední chvíle a určitě bych to nevzdala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
18.10.10 09:35

Tak jsem dočetla celou Vaši diskuzi. Sleduji ten případ od začátku a je mně z toho ouvej. Rodičům musí být hrozně zle, ale co teprve Aničce??? Já spíš myslím na to dítě, jak asi musí hrozně trpět a jak jí je???? Co prožívá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
18.10.10 09:48
hkac píše:
Michaelakkk píše:
Naděje umírá poslední. A ti rodiče mají ještě jednu dceru. Sice starší, ale dceru.

Vím,že mají dceru… Je to dobrá kamarádka mojí spolužačky…

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
18.10.10 09:50
Tomikate píše:
Tak jsem dočetla celou Vaši diskuzi. Sleduji ten případ od začátku a je mně z toho ouvej. Rodičům musí být hrozně zle, ale co teprve Aničce??? Já spíš myslím na to dítě, jak asi musí hrozně trpět a jak jí je???? Co prožívá?

Nejlepší případ by byl ten co psali v novinách, že někdo přišel o dítě aničku si vzal změnil její vzhled a chová se k ní hezky jako ke svému dítěti… V tom horším případě, že by aničku někdo měl, bych jí raději přála aby už nežila, jelikož t muk co musí prožívat jsou hrozné..

• Citovat
  • Upravit
28414
18.10.10 09:51
Michaelakkk píše:

Nevzala … Co kdyby se dítě našlo za měsíc? A bylo by bez matky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová