Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj tak já musím napsat že bývalí přítel mě dal k vánocum sekerku na dřevo
.Musím podotknout že chatu nemám dřevo neštípu bydlím v bytě ,ale prý jsem ostrá jak sekara
čuměla jsem jako ![]()
No tak já ve svých 20 letech dostala od přítele k vánocům kuchařku,prý abych se naučila vařit a to byl jedniný dárek od něj.A pak jsem dostala taky nějak kolem tě 20 a výše žehličku za 500Kč.No dary k nezaplacení
když jsem měla myšlenky někde jinde a né na vaření a žehlení.Teď bych to možná ocenila. ![]()
Tak já dostala v 18cti od babičky utěrky a ložní. Prej už jsem holka na vdávání
V té době mě to docela nakrklo, ted už bych to brala jinak ![]()
tak holky, to jste teda ještě žádná nedostala to co já loni na vánoce........odhadem tak deset let stará plastová vykrajovátka na zdobení a na jednohubky z nějakého TVshopu, krabička zahnědlá a v jednom místě i mastná a dcerka dostala šampon a kondicionér, v kondicionéru asi 1/3 už byla použitá, nebyla plná lahvička......tak to bylo i na mě moc ![]()
Anonymní píše:
Ahoj tak já musím napsat že bývalí přítel mě dal k vánocum sekerku na dřevo.Musím podotknout že chatu nemám dřevo neštípu bydlím v bytě ,ale prý jsem ostrá jak sekara
čuměla jsem jako
mamčababča píše:
tak holky, to jste teda ještě žádná nedostala to co já loni na vánoce........odhadem tak deset let stará plastová vykrajovátka na zdobení a na jednohubky z nějakého TVshopu, krabička zahnědlá a v jednom místě i mastná a dcerka dostala šampon a kondicionér, v kondicionéru asi 1/3 už byla použitá, nebyla plná lahvička......tak to bylo i na mě moc
no to je mazec
![]()
mamčababča píše:
tak holky, to jste teda ještě žádná nedostala to co já loni na vánoce........odhadem tak deset let stará plastová vykrajovátka na zdobení a na jednohubky z nějakého TVshopu, krabička zahnědlá a v jednom místě i mastná a dcerka dostala šampon a kondicionér, v kondicionéru asi 1/3 už byla použitá, nebyla plná lahvička......tak to bylo i na mě moc
Jé to mně připomělo, že od bráchy jsem kdysi dostala kalendář, kterej byl dva roky starej
Ale omlouvá ho to, že nám bylo asi 10 let.
Já jednou silonky za 10 Kč i s cenovkou ![]()
Ale bývalá skorotchýně to myslela dobře ![]()
Plyšového bernardýna, když jsem chtěla živého
Teď už to chápu, ale jako malou mě to mrzelo…
Byl to tehdy šok, dostaly jsme to od rodičů mého partnera, ten byl na ně tak naštvaný, že jsem ho musela dost krotit, aby na ně nevlítl. Časem vyšlo najevo, že se dost zadlužili a nestíhali splácet, takže vánoce vyřešili tímto způsobem. Časem mamka našla nějaký přivýdělek, doplatili nějaké splátky a tak už zase dostáváme normální věci.
Takže ji nechci nijak očerňovat, ale byl to tehdy trapas ![]()
Tak pro me byl nejhorsi darek,asi zadny darek
![]()
babicka mi dodneska nepoprala ani po telefonu k narozeninam ktere jsem mela pred 2mesici,ale na moji mamku ktera je ma o tyden dyl si vzpomela,podotykam,ze babicka je maminka od taty…
Takze to je mi lito,ze ani nenapsala smsku,nebo neupekla nejakou dobrotu jako to vzdycky delavala… ![]()
A nejhorsi pro me bylo,kdyz se narodil syn a vetsinou kazdy normalni babicka s dedeckem,atd…prispivaji na vybavicku,atd a tchyne prijela do porodnice s hackovanymi backurkami sze 100let stare a kousave vlny,v tasce plne psich chlupu
a strasne se divila proc mu je jednodenimu"novorozenatku" nechci dat
![]()
plna hormonu jsem mela chut ji hodit z okna ![]()
Moje sestra dostala od tchýně v těhotenství k narozeninám lahev Bohemky a bonboniéru (čokoládu v těhu nejedla, nedělala jí dobře na žaludek a tchýně to věděla). Předala jí to se slovy: „Tady máš od nás dárky k narozeninám, ale ty si je asi moc neužiješ, co? No to nevadí, my si dáme rádi.“ ![]()
Tak já teda nikdy takovej dárek nedostala ![]()
Já nevím no tchýně dává peníze od ex tchýně jsem dostávala suprovou kosmetiku,moje mamina vždy ví co koupit a můj kupodivu taky:)Já zklamaná nikdy nebyla ![]()
Romik píše:
Moje sestra dostala od tchýně v těhotenství k narozeninám lahev Bohemky a bonboniéru (čokoládu v těhu nejedla, nedělala jí dobře na žaludek a tchýně to věděla). Předala jí to se slovy: „Tady máš od nás dárky k narozeninám, ale ty si je asi moc neužiješ, co? No to nevadí, my si dáme rádi.“
takova je i moje tchyne ![]()
Otázka je v nadpisu, takze diskutanti, co nejhoorsiho jste dostali a eventualne, jak resite hnus dary? ja dostala od tchyne sampon a kondicioner co je v hotelu zdarma v koupelne… dostala to zase zpet k narozkam, to jsem si fakt neodpustila