Fleky na prádle z pračky
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Petruskabmw??? to mě podrž teda…
Ale já myslím, že jsem tam právě aviváž vůbec nedávala. I když už si celkem přesně nevzpomínám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petruskabmw prosím tě, kolik toho octa a jakého dáváš? obyčejného? naliješ do otvoru pro aviváž? mi taky občas prádlo zasmrdí a myslím právě, že je to aviváží, tak ji asi taky vynechám. A neelektrizuje to prádlo po octu, je měkoučké?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Iffka dávám místo aviváže to té přihrádky tak jak kdybych dala aviváž, obyčejný ocet. prádlo pěkně voní práškem neelektrizuje a je měkký. A ocet není vůbec cítit jen když to vytahuješ s pračky tak jo, ale jak to uschne tak ne on se jak kdyby vypaří a neutralizuje ty pachy…
Já sme tak začala napřed prát výbavičku a postupně sem na to přešla i na naše prádlo a aviváž už přes rok nepoužívám…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neila tak tohle mi to dělalo když jsem mezi bílé prádlo dala třeba černo bílý ponožky.. Nechtělo se mi to až tak třídit, tak sem tam kolikrát dala i šedé tričko a pak sem na bílým nátělníku měla uplně stejný fleky, který nešli už vyprat.. Možná to tím nebylo, ale teď na to dbám a už se to nestalo.. Měla jsem novou pračku, takže pračkou to být nemohlo. A vše peru v dětském prášku i aviváži..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě se právě stalo asi u 2 bodíček že byly jako od rezy, ale nemám tušení od čeho to bylo, pračka nová, teď mě napadlo že možná některá patentka, nebo fakt nevím. Taky se mi teď nedávno obarvila nová mikina jako když ji pokapeš inkoustem ale to je asi moje chyba dala jsem prát i nové tepláky šedé tak to asi pustilo
Já mám prádlo měkké se sušičky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petruskabmw dobře, díky moc, taky to tak zkusím, už jsem o tom právě mockrát slyšela, ale ještě nenašla odvahu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LadyLama píše:
@neila tak tohle mi to dělalo když jsem mezi bílé prádlo dala třeba černo bílý ponožky.. Nechtělo se mi to až tak třídit, tak sem tam kolikrát dala i šedé tričko a pak sem na bílým nátělníku měla úplně stejný fleky, který nešli už vyprat.. Možná to tím nebylo, ale teď na to dbám a už se to nestalo.. Měla jsem novou pračku, takže pračkou to být nemohlo. A vše peru v dětském prášku i aviváži..
vidíš, to možná bude tím
já taky k bílému šoupnu bílo-černé ponožky, nebo něco šedé, co vím, že je stálobarevné (nebo mělo by být
)
A myslíš, že by to udělalo i tmavě šedé fleky na šedém tričku?
Jinak peru taky teď v dětském prášku, co máme malého…
Aspoň z té bílé mikiny bych to ráda dostala, přemýšlím, že to dám do sava
Za pokus to možná stojí, jestli to nevyjde, mikča je stejně zničena ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neila Co zkusit odbarvovač na omylem obarvené prádlo než savo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neila píše:
vidíš, to možná bude tímjá taky k bílému šoupnu bílo-černé ponožky, nebo něco šedé, co vím, že je stálobarevné (nebo mělo by být
)
A myslíš, že by to udělalo i tmavě šedé fleky na šedém tričku?Jinak peru taky teď v dětském prášku, co máme malého…Aspoň z té bílé mikiny bych to ráda dostala, přemýšlím, že to dám do sava
Za pokus to možná stojí, jestli to nevyjde, mikča je stejně zničena
tak to leda kdyby to fakt dělali ty ponožky.. Zkus příště jen čistě bílý vyprat z bílýma a pak si zkontroluj jestli se ti udělaly další fleky někde, pokud ne, tak to byl třeba tenhle problém..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neila Má to název : Odbarvovač pro omylem obarvené prádlo
vyrábí Dr. Beckmann, seženeš v drogeriích..
Já tím odbarvila bílé džíny s červenými pruhy, co mi mamka dala omylem do červeného ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak milé Maminky musím se k tomuto problému přidat…Na dětském prádle se mi taky začaly oběvovat fleky, které nejdou ničím ani zaboha vyprat!!!Věci zničené na vyhození a s každým praním strach co bude příště..Pračka je měsíc po záruce i tak jsem se rozhodla zjistit včem je chyba..Pračku jsem vyčistila skontrolovala nikde nic. Opravář nám řekl, že to bude vadné ložisko…Koupili jsme pračku Novou..A Ejhle!!! Problém je tu zas!!! Mě snad picne!!! Takže maminečky budu dále zkoumat čím to vlastně je a se strachem prát, co zase bude zničené a na vyhození!!!Každopádně radím zbytečně jsme vyhodili peníze za pračku novou problém bude asi někde jinde
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus vynechat avivaz, mi to taky delalo :/ nebo jsem jednou dala odlozeny start a gelovy prasek mi nakapal do pracky, tak jsem patrala co by to mohlo byt, az me to trklo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit