Někdo mě chce vyštípat z práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Zkusila bych prostě dal svoje jídlo dávat do společných prostor a pak to nejíst… Jen tedy nechápu, jak ti může být špatně z chlebíčku z oslavy nebo jiného, co jedli nebo pili i ostatní
to to máte na talíři podepsané?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
twl co se to tu děje. Důkazy o čem jako? Že tě chtějí otrávit? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když pijete všichni to samé, tak proč je špatně jen tobě? Spis bych tipla, ze to mas v hlavě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tichošlápek jn… Nebo troll, co moc čte novinky. Byly už asi tři kauzy poslední pul rok
- Citovat
- Upravit
Běž na policii. Možné je vše.
https://www.denik.cz/…0180627.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co si tedy svoje jídlo zajistit a mít u sebe? Alespoň dočasně? A to se děje s železnou pravidelností? Že si můžeš být jistá, že kafe, které vypiješ, ti udělá nedobře? Pak by jsi na své náklady mohla nechat udělat rozbor (pokud k tomu rovnou nechceš volat policajty), aby sis to potvrdila. Je ale dost možné, že to máš jen v hlavě. Může to být i nervů (zvlášť, pokud trpíš pocitem, že jsi tam nežádoucí). Zkus si třeba týden hlídat to, co v práci konzumuješ (nic do společné lednice, mít to prostě u sebe) a uvidíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hmm u nás doma taky pijeme a jíme všichni to samý a na wc jsem jen já ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
you just made my day!
díky, sama pises, ze jite a pijete casto to same, tak nejak nevim … to by si jako oni vzdy brali protijed nebo jake jsou zde konspiracni teorie? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Origamia píše:
Běž na policii. Možné je vše.
https://www.denik.cz/…0180627.html
to bylo i u nás, jak ženská trávila svou šéfku otrávenou vodou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, ráda bych se Vás zeptala na Vaše názory nebo tipy, jak situaci řešit. V současné práci jsem už 3 roky, pracuji jako účetní v jedné velké pražské firmě, v jednom propojeném patře nás sedí 25, ale v listopadu jsem povýšila na zástupkyni hlavní účetní. Poslední dva měsíce jsem začala pozorovat, že je mi v práci často ke konci směny nebo potom i doma špatně. Děje se to úplně po všem co v práci sním nebo vypiju. Jednou po kafi co uvaří kolegyně, pak zase po buchtě co donesla jiná kolegyně, dokonce i po minerálce co jsem si donesla z domu nebo po salátu, co jsem měla ve společné lednici. Je mi zle po chlebíčku, co jsme měli všichni na oslavě i po čaji co mi vařil kolega, když jsem byla nachlazená. Všichni jíme a někdy i pijeme totéž jenom já mám bolení břicha a sedím na záchodě s průjmem.
Práce mě baví, naplňuje, odejít teda rozhodně nehodlám, nejsem z těch, co by se vzdávali, ale potřebuju jim nějak dát najevo, že o vím a že mám důkazy.