Nekonečná rýma. Rada?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
774
25.3.22 06:22

Nekonečná rýma. Rada?

Ahoj všem,
Mám roční holčičku a ta má už 3mesice v kuse rýmu. Teploty nemá jen rýmu a kašel jak ji to teče do krku. Má od průhledné po zelenou. U doktorky jsme byly, vše možné kapky zkusily včetně Pamyconu a Aeriusu. Pak ORL tam vyter nasel se streptokok v nosu. Dostala tobrex. K tomu ji na střídačku hnisa oko, taky už prelecene. Včera se do toho začaly prorezavat zuby. V pondělí jdeme znovu na ORL.
Nemáte někdo prosím zkušenost s takhle urputnou rýmou? Pomohlo něco nebo jen čas?
Je tedy fakt že má rýmu v podstatě od půlky září ( takže má od všeho jen jednu dávku očkování :zed: )ale vždy byl aspoň na týden klid, tentokrát to jede bez přestávky už jsme z toho zoufalí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9011
25.3.22 06:41

Hnisá oko, no já bych uvažovala o masažích očního kanálku. Může mít to vše ucpané, zúžené a proto ideální pro usazení baktérie. Stříkat mořskou vodu by bylo určitě dobře. Nebo zkusit nějak proplachovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
25.3.22 06:52

Zkus nosni sprej od Justu. Je to morska voda s cajem a bylinama. Nic lepsiho jsme nemely. Striknu do nosu a kojenci vsechno vytece ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
774
25.3.22 06:53
@alisekR píše:
Hnisá oko, no já bych uvažovala o masažích očního kanálku. Může mít to vše ucpané, zúžené a proto ideální pro usazení baktérie. Stříkat mořskou vodu by bylo určitě dobře. Nebo zkusit nějak proplachovat.

Stříkam tak 6× za den.
Masáž očička jsme dělaly vždy při vykapavani. Teď uz máme jen vykapavat a otirat, má zánět spojivek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
774
25.3.22 06:53
@VitaminC píše:
Zkus nosni sprej od Justu. Je to morska voda s cajem a bylinama. Nic lepsiho jsme nemely. Striknu do nosu a kojenci vsechno vytece ven.

Děkuju, kouknu na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
25.3.22 07:56

Ahoj, měli jsme to dost podobne, roční dcera měla rýmu od září do konce prosince v podstatě neustále. Kdyz jsem byla v lékárně pro pamycon tak mi tam doporučili at ji dávám nějaký sirup s betaglukany a laktoferinem. Nevím jestli to je náhoda, ale od té doby co jí ho každý den dávám jsme měli od rýmy pokoj. Chytla ji už jen jednou, tři dny ji teklo z nosu, a bylo po všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
774
25.3.22 07:58
@liukona píše:
Ahoj, měli jsme to dost podobne, roční dcera měla rýmu od září do konce prosince v podstatě neustále. Kdyz jsem byla v lékárně pro pamycon tak mi tam doporučili at ji dávám nějaký sirup s betaglukany a laktoferinem. Nevím jestli to je náhoda, ale od té doby co jí ho každý den dávám jsme měli od rýmy pokoj. Chytla ji už jen jednou, tři dny ji teklo z nosu, a bylo po všem.

Kouknu děkuju moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+