Nekonečné poslední dny před termínem

52
21.10.11 14:06

Nekonečné poslední dny před termínem

Ahoj holky,
už dlouho jsem sledovala vaše diskuse pouze jako „šmírák“ bez přihlášení. Mám to za pár a už nevím , co s sebou. Takže doufám, že se někdo připojí k mé diskusi a budeme nadávat na poslední dny spolu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13046
21.10.11 14:10

ahoj, já mám sice ne pár posledních dnů, ale týdnů, avšak už teď bych nejradši rodila a to s velkou radostí.. už mě na tom nic netěší, necítím se dobře ani dobře nevypadám…zkouším vše možný, ale bohužel mám prý hlavičku hodně vysoko, tvrdnutí absolutně žádný…zato nohy a ruce jak vodní melouny!! :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
21.10.11 14:11

To znám. :mrgreen: Já ten konec nesnášela. Nemohla jsme se hnout, nic pořádně udělat, byla jsem příšerně nateklá, hnus. A strašně se těšila na porod. Holky nezbývá, než to vydržet, ono to jednou skončí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
21.10.11 14:11

Nevim, jestli se mi podaří přidat správně příspěvek …
Kdy máš termín? Já už blbnu s porodem asi 2 měsíce. nejdřív jsem se bála, že porodím předčasně, ted zas bojím, že neporodím vůbec :D A dítě ze mě vypadne až bude čas jít na střední školu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
21.10.11 14:13

Ahojky holky, taky se přidávám…do porodu mám ještě 50 dní, ale už je to fakt dlouhý. Nejraději bych se nechala tak na měsíc uspat, pak probudit a porodit.
Už aby ty drobečci byli u nás :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
21.10.11 14:13

Taky to znám a držím vám palce holky, ještě jsem skoro dvy týdny přenášela, fakt otrava!! všichni říkají „odpočívej a pořádně se vyspi“, ale on se člověk stejně moc nevyspí a raději už by měl všechno za sebou..tak ať vám to všem brzy uteče!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
21.10.11 14:14

no já mám termín 14 listopadu… ale chtěla bych rodit fakt klidně hnedle…

Gabi a taky tě třeba ty nateklý ruce i bolely? sem to dneska říkala doktorce a ta mi na to opáčila: " hmmm.." takže jako prostě nevím.. nic nepomáhá ani nohy nahoře ani studený obklady ani voda.. nic, a to piju fakt hodně.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
21.10.11 14:14

Já mám do termínu necelé 3 týdny ale už si teda připadám jak velryba :lol:
Všude vleze nejdřív moje břicho, pak dlouho nic a pak já :lol:
Pipsy, kdy máš termín?

• Citovat
  • Upravit
13046
21.10.11 14:15
přesně já se nevyspala ani nepamatuju, přibrala jsem 23 kilo, nemůžu se ani hnou a všechno mě už bolí… :evil:
tinuviel píše:
Taky to znám a držím vám palce holky, ještě jsem skoro dvy týdny přenášela, fakt otrava!! všichni říkají „odpočívej a pořádně se vyspi“, ale on se člověk stejně moc nevyspí a raději už by měl všechno za sebou..tak ať vám to všem brzy uteče!! :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
21.10.11 14:16

Nejhorší je právě to čekání, že to může být každou chvilku. Já mám poslíčky každý den. A opravdu každý den si říkám, že je to asi ono (rodím po druhé). A ono nakonec nic. Je to dost unavující - navíc chudák manžel a okolí, které neustále obtěžuji svým vzdychání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
21.10.11 14:17

Já mám termín 31.10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
21.10.11 14:19
Gabrielaaa píše:
no já mám termín 14 listopadu… ale chtěla bych rodit fakt klidně hnedle…Gabi a taky tě třeba ty nateklý ruce i bolely? sem to dneska říkala doktorce a ta mi na to opáčila: " hmmm.." takže jako prostě nevím.. nic nepomáhá ani nohy nahoře ani studený obklady ani voda.. nic, a to piju fakt hodně.. :zed:

Gábi mě nebolely ruce, ale nohy. To byl hnus. Ono asi nic nepomůže, někdo prostě zadržuje hodně vody, já neobula ani žádný boty, chodila jsem jak blbec pořád v sukni, tílku a k tomu crocsy - to byl jedinej outfit, který mi byl. :mrgreen: Vypadala jsem příšerně, ale co. Vtipné bylo, když jsem nastupovala do porodnice, vytáhla jsem si z tašky přezůvky a já je na ty nohy neobula. :mrgreen: Spravilo se to až porodem. V porodnici jsem nechala 10kg, pak to šlo dolů hodně rychle, po tom měsíci jsem už vypadala tak nějak normálně (žádné nateklé ruce, obličej …).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
21.10.11 14:19

Mně teda spaní nedělá problémy. Sice mě berou křeče do nohou a lítám na záchod, ale to je tak 2-3× za noc a zbytek chrním a to klidně do 9 hodin :-)

• Citovat
  • Upravit
52
21.10.11 14:20

Gabrielaaa: no to tě chápu, já u prvního těhotenství přibrala 25 kg a to jsem nebyla žádná kostra ani před těh. a moc dobře si pamatuju ty otlačený kosti. Noci úplně na prd… máš můj soucit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
21.10.11 14:21

Hm, což o to já bych taky spala, pořád. Ale mám doma ještě dvouletou dcerku a ta nemá pochopení pro mé válení :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí