Zátka nebo výtok? 34tt+5

522
19.10.11 08:41

Zátka nebo výtok? 34tt+5

Ahoj holky,
prohledávala jsem diskuze,ale nic podobného jsem nikde nenašla,tak doufám že mi některá zvás poradí. Sice jsem už „zkušená“ mamina, ale teď nějak nevim :think: Už třetí den ze mě po ránu odchází velké chuchvalce „čehosi“ vypadalo to jako hooodně hustý výtok mírně nazelenalé barvy a dneska to bylo i s chuchvalcem průhledného hlenu.Přijde mi to divné, může být zátka nazelenalá?-u prvního těhu byla hlenová zátka mírně do žluta s krvavym žilkováním-ale teď jsem z toho celkem zmatená-jestli to je zátka nebo ne. Ten výtok nezapáchá a nic mě nesvědí ani nebolí aby to byl nějakej zánět.Nebo jen plašim a je to prostě jen těhotenský výtok? Jsem celá napnutá,jestli se bude něco dít,páč u prvního těhu jsem porodila týden po odchodu zátky.
Promiňte mi ten podrobnej popis a děkuju za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1079
19.10.11 08:51

Tak teoreticky to může být obojí. :-) Ale já teda osobně bych asi zašla na gyndu aby se vyloučil ten zánět. Nevím ve kterém týdnu jsi rodila poprvé, ale není to přece jen na odchod zátky brzo??? Ale to je jen můj názor, jsem trochu plašan :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
19.10.11 09:03

Ja myslim, ze to bude zatka, ale pre istotu si zavolaj do porodnice…tak su predsa len skusenejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
19.10.11 09:14

Já si taky myslím, že to bude zátka odle toho, že to jsou chuchvalce čeho si :lol: jen ta nazelenalá bazva??? Raději si zavolej k doktoru a on určitě bude vědět co to znamená! Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
19.10.11 09:15

No já bych jela na gyndu, protože si myslím, že je nazelenalá jen plodovka a ta značí infekci, vem porodnickou vložku a jeď. Držím pěsti raději 100×zbytečně než 1…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
19.10.11 09:19

A nebo to může být i zánět, ale já měla nazelenalý zánět a ten se musel přeléčit, protože to nesvědčilo miminku. Každopádně jeď a uvidíš, ale na zátku bych to nevsázela, ta má přece jen jinou barvu, ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
19.10.11 09:29

Mně se tam taky moc nelíbí ta zelená barva. Na druhou stranu já jsem měla hlenovku hnědozelenou. A občas žilky krve. Takže těžko radit. Fakt bych to asi stočila směr doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
19.10.11 09:50

Tak jsem volala k doktorce, vzhledem k tomu, že to „cosi“ odejde jen po ránu a pak celý den nic,nic mě nebolí ani nepálí, je prej pravděpodobný že je to počínající odchod zátky.kdyby se mi to dál nezdálo, mám dorazit…no tak uvidim co se bude dít dál :nevim: voda to na 100%neni-ta by odcházela průbežně, to bych poznala ale zaráží mě ta konzistence a hlavně ta barva :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
19.10.11 09:53

No já vodu nepoznala a odcházela mi tak jednou za 10dní, to jen tak pro info.
To je dobře, kdyby jsi měla nějaké pochybnosti tak raději jeď a o zelené zátce slyším teda poprvé, to je neuvěřitelný kolik je situací které mohou nastat při porodu. :lol: Držím pěsti ať vše dobře dopadne. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
19.10.11 11:50

Ahoj,jsem ve 38tt a nazelenalé chuchvalce čehosi :lol: ze mě pomaličku odcházení tak 3 týdny :-) Podle dr.je to opravdu zátka.Ale odchází mi nepravidělně,jednou za pár dní (pravda,když už,tak většinou ráno).Nevíte někdo,jak dlouho to může ještě trvat?Už bych šla nějradši rodit,je to fuška :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
20.10.11 21:11

Já už si nepamatuju přesně, ale myslím, že mě odešla cca 14 dní až 3 týdny před porodem…a pak už nic neodcházelo :-D a jak bych ti to řekla může to trvat až do porodu, ale to máš za pár :-P :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí