Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Mě to taky dělalo ale asi ne zase tak hodně abych nevydržela stát na nohách.. určitě to přejde, myslím že je to normální…
To může být od stydké spony, jak se při porodu rozjede. Ona je to chrupavka a než se to dá dohromady, tak to nějakou dobu trvá…
jj to bude stydká spona, mě tam ještě před měsíce vždycky louplo když jsem se blbě pohnula. Ted už je to snad dobré, vydrž ono to přejde, ale vím jak je to nepříjemný pocit ![]()
Je to opravdu stydká spona, taky jsem to měla. Bolelo mě to i při chůzi nebo když jsem si sedla. Už nevím jak dlouho to trvalo, ale chvilku jo. Za nějakou dobu to přejde, jak se tělo začne vracet do normálu.
Anonymní píše:
Ahoj holky, omlouvám se za anonym. Jsem 11 dní po porodu a dole mě šili, nevím jestli hodně, ale o to asi moc nejde. Většinou, když sedím nebo ležím a potom vstanu, tak mě hrozně bolí v klitorisu, je to takový tlak, že pomalu nevydržím na nohách a kroutím se jak blázen. Pociťuju to hlavně v noci, když vstávám k malému. Je to normální? Měli jste to tak taky někdo a co jste s tím dělaly? Díky moc za vaše rady a odpovědi…
ahoj, jsem 3 měsíce po porodu a mám bolesti doted.
ahoj, ja jsem to pri prvnim porodu mela asi tak 3 tydny, nemohla jsem skoro vubec stat na miste, porad to jakoby „tahlo“ a po tech 3 tydnech se to postupne zacalo zlepsovat ![]()
Ahoj holky, omlouvám se za anonym. Jsem 11 dní po porodu a dole mě šili, nevím jestli hodně, ale o to asi moc nejde. Většinou, když sedím nebo ležím a potom vstanu, tak mě hrozně bolí v klitorisu, je to takový tlak, že pomalu nevydržím na nohách a kroutím se jak blázen. Pociťuju to hlavně v noci, když vstávám k malému. Je to normální? Měli jste to tak taky někdo a co jste s tím dělaly? Díky moc za vaše rady a odpovědi…