Rychlý porod?

Anonymní
14.10.11 16:03

Rychlý porod?

Ahojky, byla jsem na kontrole u doktora a ten mi řekl - že … budu mít rychlý porod, … že mám velmi měkký čípek, … hrdlo hodně zkrácené, miminko hlavičku hodně dole.

Nevim, ale myslim, že podle toho nejde poznat jak rychlý bude porod ne? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3049
14.10.11 16:06

Ja si myslim, ze to podle toho nelze poznat. ale je to muj nazor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
14.10.11 16:09

Podle toho to snad poznat nejde :think: Nemyslel spíš, že brzo než rychle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
14.10.11 16:10

Já si taky myslím,že nemůže poznat jak rychle to půjde, spíš si myslím, jestli tím nechtěl říct,že už to brzo bude.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.11 16:11
Meliora píše:
Podle toho to snad poznat nejde :think: Nemyslel spíš, že brzo než rychle?

Brzo říkal taky, ale rychlý porod prý budu mít též. Prej ať vyrazim brzo do porodnice, abych to stihla a neporodila v autě. (Mám porodnici celkem z ruky, tak proto se hlavně ptám) :-)

• Citovat
  • Upravit
880
14.10.11 16:14

Budeš rodit poprvé nebo už je to druhé či další těhu? Druhorodičky PRÝ mají rychlejší porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.11 16:16
Meliora píše:
Budeš rodit poprvé nebo už je to druhé či další těhu? Druhorodičky PRÝ mají rychlejší porod.

Rodit budu poprvé. :roll:

• Citovat
  • Upravit
14.10.11 16:24

Starší, zkušený lékař to poznat může, nicméně i on se může zmýlit. Může posuzovat i celkově podle nálezů z těhu, stavby těla…Druho a vícerodičky mají porody opravdu většinou rychlejší/snazší, ale ani to není vždy pravidlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
14.10.11 16:49

třeba to myslel tak, že bude rychlejší, než kdyby ses otvírala úplně od nuly :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
14.10.11 17:12

Já si myslím, že MUDr. (i ten sebezkušenější) většinou neodhadne rychlost porodu, ani to, jak brzo ten porod bude :wink: Znám x případů, kdy MUDr. tvrdil/a, že porod do týdne nebude a žena ještě ten den porodila :wink: A naopak já jsem chodila v 6. těhotenství do poradny s tím, jak je všechno pěkně nachystané a kdyby mi porod nevyvolali, jsem snad těhotná do teď :lol:

Každopádně přeju rychlý porod a zdravé miminko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
14.10.11 17:23

Ahoj, nevim, zda to doktor muze odhadnout, jen ti chci napsat, abys to nepodcenovala. Ja jako prvorodicka byla dole na porod pripravena uz asi 10 dni pred tim, na kontrolach vzdy rikaliy „no, vy uz do dalsi poradny neprijedte a mozna se tu jeste dnes uvidime“. Takhle to bylo skoro 2 tydny. Pak jsem porodila do hodiny od prvni kontrakce. Pry takovy porod prvorodicky jeste nevideli. Tak to nepodcenuj…jo a pokud to bude opeavdu tak rychle, poznas to podle toho, ze to neskurecne moc boli. Nejaka sprcha, koupel nebo mic neprijdou do uvahy a budes mit cerno pred ocima. Otevrit se na 10 cm behem par kontrakci je fakt sila, ale zase se netrapis dlouho a i na to tlaceni ti zbyde dost sily. Doktorka mi na zaver rikala, ze to muselo asi opravdu bolet, ze to bylo strasne rychle otevreni. 2cm pri prijmu a pak za chvili 10. Hodne stesti a at to vse dobre dopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
19.10.11 16:30

Zakladatelko, když nic jiného, tak máš alespoň hezky nakročeno :-D
Na druhou stranu znám maminky, které byly dokonce potevřené na 4cm a nakonec pár dní přenášely :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
19.10.11 19:36

ahoj,taky si myslím že spíš brzo než rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.11 18:17
novi píše:
Ahoj, nevim, zda to doktor muze odhadnout, jen ti chci napsat, abys to nepodcenovala. Ja jako prvorodicka byla dole na porod pripravena uz asi 10 dni pred tim, na kontrolach vzdy rikaliy „no, vy uz do dalsi poradny neprijedte a mozna se tu jeste dnes uvidime“. Takhle to bylo skoro 2 tydny. Pak jsem porodila do hodiny od prvni kontrakce. Pry takovy porod prvorodicky jeste nevideli. Tak to nepodcenuj…jo a pokud to bude opeavdu tak rychle, poznas to podle toho, ze to neskurecne moc boli. Nejaka sprcha, koupel nebo mic neprijdou do uvahy a budes mit cerno pred ocima. Otevrit se na 10 cm behem par kontrakci je fakt sila, ale zase se netrapis dlouho a i na to tlaceni ti zbyde dost sily. Doktorka mi na zaver rikala, ze to muselo asi opravdu bolet, ze to bylo strasne rychle otevreni. 2cm pri prijmu a pak za chvili 10. Hodne stesti a at to vse dobre dopadne!

Díky, díky, je to k neuveření, ale o hodinu později, co jsem tuto diskuzi založila to vypuklo :lol: Dokonce popis Tvého porodu seděl. Za hodinu bylo po všem. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
517
29.10.11 08:42

Gratuluji k miminku! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat