Kdy mám jet do porodnice?

11
12.10.11 18:07

Kdy mám jet do porodnice?

Ahoj,

od rána mám nepravidelné bolesti břicha. Ráno jsem je měla častěji, odpoledne méně a teď na večer je mám zase častější cca co 5-10 minut. Nevím, zda máme už jet do porodnice (cca 10 min cesty) nebo ještě počkat, jelikož je nemám zase tak šíleně bolestivé, bolí, ale dá se to vydržet. Nechci v porodnici vypadat jako hysterická prvorodička :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6429
12.10.11 18:12

kokoska

ja ziju v uk a tady je to ze se ma volat do porodnice kdyz je to popeti minutach a pak se tepriv jede s tim ze ti tu mezitim pripravy pokoj … a myslim ze v cechach je to podobny kdyz je to po peti minutach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557

Já bych ještě čekala, pokud ti nepraskla voda, šasu dost. Lepší být doma v klidu než v porodnici vystresovaná.
Ať ti všechno dobře dopadne… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119

já jela, když jsem měla bolesti po 5 min a stejně jsem tam pak trávila x hodin. Doporučovali jezdit na těch 5ti min. A máš už termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892

Ahoj,jde o to,kdy máš termín,to nepíšeš.Můžou to být jen bolestivější poslíčci.Zkus si napustit teplou vodu a pokud bolest nezmizí nebo bude větší,tak do porodnice jeď :palec: Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
12.10.11 18:13
didafifa píše:
ja ziju v uk a tady je to ze se ma volat do porodnice kdyz je to popeti minutach a pak se tepriv jede s tim ze ti tu mezitim pripravy pokoj … a myslim ze v cechach je to podobny kdyz je to po peti minutach

až na to, že tady ti pokoj nepřipravují :mrgreen: šoupnou tě tam, kde budou mít volno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
12.10.11 18:21

Jo termín mám v sobotu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
12.10.11 18:24

Tak jak jsem napsala,zkus tu vanu a uvidíš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
12.10.11 18:27

ynax

jo to je lepsi nemusis volat proste dojedes a zkontroluji ti to mi prijde lepsi takhle jsem rodila dvakrat ted mam hruzu z toho ze si budu volat a hlavne ja kdyz uz to mela po peti minutach tak jsem deti mela do hodiny venku tak se bojim abych to stihla :mrgreen:
kokoska tobe preji at je to co nejrychlejia co nejmin bolestivy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
12.10.11 18:30

Kontrakce vedoucí k porodu by měly být pravidelné. dala bych tu teplou vanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
12.10.11 18:40

Jak píšou holky… Dej si aspoň na půl hoďky vanu a pokud po ní bolesti neustoupí a naopak zesílí, tak by to mělo být už k porodu.

Záleží taky na tom, jestli jsi doma sama nebo máš někoho, kdo na tebe dohlídne, příp. kdo tě odveze.
Mobil měj vždy při sobě, kdyby něco… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
12.10.11 19:03

Ahojky, tak já jsem měla kontrakce po 5-7 minutách od 4 od rána v sobotu, do porodky (5minut cesty) jsem jela až v 17h večer, protože jsem měla podezření na prosakující plodovku, která se potvrdila a musela jsem dostat ihned ATB… A porodila jsem až v neděli večer akutní CS :palec:

Takže ještě vydrž dokud to je snesitelné :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
12.10.11 20:08

Ahoj

Já jsem mněla také v neděli od 4 rána bolesti.Dali se vydržet pak sem usnula a opět kolem šesti jsem se zbudila a mněla už o něco silnejš bolesti ,ale to už bili ty křižove a bili pravidelný každych 5 minut,tak jsme odjeli do porodky počas cesty zesilovali a a za hodku a půl od přijeti jsem porodila syna.Tak,že pokut nemáš křižový bolesti pravidelných 5-10 minut a nebo Ti neodtéka plodovka,tak bych jěšte také počkala..Přeji hodne štestí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
23.5.12 15:19

Mne pomohlo dat si teplu sprchu a ked to potom zase zacalo, tak som sla…
Tiez som si raz myslela, ze uz sa daco deje a preslo ma to.. :roll: a potom ked sa take dialo zas druhykrat, tak som cakala, ved mam casu dost a len tak tak sme stihli do porodnice..tak som poradila, ze??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
23.5.12 15:21

@CokeLady zalezi na tom jestli si prvorodicka nebo ne…mam ale takovy pocit, ze u prvorodicek se udava cca 5 minut a u druhorodicek ze to byla rychlejsi tak tech deset. Snad to ted nepletu.

nezalezi jen frekvenci mezi stahy, to by melo byt pravidelne, ale taky na sile a kvalite kontrakce, spravna kontrakce vedouci k porodu by mela vizualne vypadat jako rip, pozvolny nastup, plosinka bolesti a dolu…taky ma trvat nejakou dobu (45s - 1 minutu).

v praxi to je ale dost tezky poznat, zvlastne kdyz rodis prvne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky