Kdy mám jet do porodnice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
28.5.13 22:18
@Tůmička píše:
@wildcherry Hele však já už si připadám jak blázen.. ale fakt jsem doma i v nemocnici měla bolesti jak hovado. Kroutila jsem se jak žižala, lezla po čtyřech, funěla.. Nemyslím si, že bych nějak přeháněla. Včera ráno dr říkal, že na tři, v nemocnici mi řekli na dva a v papírech mám napsáno na jeden :D ale mám napsáno 1 cm, 2 prsty, a od svého dr hrdlo volné pro 3 prsty. tak nevím teda :D ale říkal, že je to nález k porodu (jako k příjmu) tak babo raď :D

neboj, uz brzo :mrgreen:.Strasne ti zavidim :andel: i kdyz si myslis, ze neni co :lol:,taky jednou budes vzpominat 8).hlavne, si hezky,,nacata,, :lol:..To uz priste(zitra :mrgreen: )musi vyjit. Delali ti hmat? Kde vlastne rodis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12692
28.5.13 22:28

@wildcherry Rodím v Ústí nad Labem.. nedělali mi nic, protože jsem „teprve“ :zed: 37.tt. Já se těším, že to už budu mít brzo za sebou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
28.5.13 22:51
@Tůmička píše:
@wildcherry Rodím v Ústí nad Labem.. nedělali mi nic, protože jsem „teprve“ :zed: 37.tt. Já se těším, že to už budu mít brzo za sebou..

Tam je prej dobra porodnice:-).Nebooooj, fakt se dockas, verim tomu, ze to u tebe pujde jak po masle, poslicci jsou svina.Uz jsi pripravena, cvicis? Zkus skakat, co babske rady? Brisni tance jsou super:-).Zkus tomu pomoci, treba to pomuze. I kdyz ty tvoreckove presne vi, kdy se narodit.Vet co jsem nesnasela, uzivej si posledni chvilky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
897
25.12.13 19:40

Ahoj chci se zeptat jestli vás taky bolel spodek a jeli jste do porodky dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
4.1.14 19:57

Já už si tak nevím rady.. mám divný píchání do spodku ale myslím si že je to vceklu asi normální.. jenom stále nevím co mám čekat až opravdu přijde porod.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12692
4.1.14 19:58

@telezska až to přijde, tak to poznáš ;) to nebude jen píchání. Ale pokud máš termín, tak bych měla zabalenou tašku a neboj, ono se miminko přihlásí a ty to poznáš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
4.1.14 20:01

Termín mám za 10 dní… A ted už ty poslední asi 3 dny si připadám jak důůchodce.. :D sotva se zvednu bolesti do zad kolikrát mi to střílí až k zadku a o podbříšku ani nemluvím.. :( nejhorší je to když ležím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
4.1.14 20:16

Ahoj holky prosím vás možná to bude znít jako hloupy dotaz ale zajímalo by mě zdali mate nějaka rada nebo metodu jak po kojení nepřijít o velikost prsu:-/ já normálně mám tak nulky a ted dvoječky což mi vyhovuje ale po prvním porodu a ukončeném kojení jsem o ta prsa přišla. a ted jak kojím podruhe tak bych radši aby mi nějaká zustala…to asi neovlivním že jestli zustanou nebo ne že? :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
4.1.14 20:31

@kamilka 23 neovlivníš, jedině snad přibrat ale to asi žádná z nás nechce :) Já jsem neměla nikdy žádný prsa, při kojení jsem měla dvojky a byla jsem za ně ráda. A teď nekojím něco přes půl roku a prsa mám ještě menší, než před otěhotněním :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
4.1.14 20:51
@Verca1989 píše:
@kamilka 23 neovlivníš, jedině snad přibrat ale to asi žádná z nás nechce :) Já jsem neměla nikdy žádný prsa, při kojení jsem měla dvojky a byla jsem za ně ráda. A teď nekojím něco přes půl roku a prsa mám ještě menší, než před otěhotněním :pocitac:

tak to máš uplně stejne jako já po prvním dítěti.:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
4.1.14 20:55

@kamilka 23 teď to vypadá, že bude druhé dítko, tak to asi na čas zase bude lepší ale děsím se toho co bude, až dokojím (pokud se kojení zadaří)…dost reálně do budoucna uvažuju nad zvětšením, mindráky jsem měla vždy a teď 2× tolik :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
4.1.14 21:01
@Verca1989 píše:
@kamilka 23 teď to vypadá, že bude druhé dítko, tak to asi na čas zase bude lepší ale děsím se toho co bude, až dokojím (pokud se kojení zadaří)…dost reálně do budoucna uvažuju nad zvětšením, mindráky jsem měla vždy a teď 2× tolik :think:

taky jsme se s manželem o tom bavili. i když on mi říká že se mu ta prsa libila i když byla mala, ale já si připadala vždycky blbě a vadilo mi to.tak kdoví jestli neskončíme stejně :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2234
1.2.14 00:01

@Tůmička Tak já tu hltám tuhle nejnapínavější diskuzi, co jsem kdy četla a nakonec přijdu o ten závěr?? :jazyk: Nééééé, prosííím. Napsala bys, jak to nakonec dopadlo, kdy jsi jela a jaký si měla porod? ;) Mě to čeká nejdéle do čtyř týdnů a s obavami začínám číst diskuze, co a jak, protože se bojím, abych nejela moc brzy nebo naopak moc pozdě… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12692
1.2.14 22:23

@gabousek Nakonec jsem jela 13.6. s prasklou vodou :) Praskla mi ve 23:30 a malý se ve 4:06 14.6. narodil. Porod byl fuška :D malý měl víc, než jsem byla schopná porodit (mám úzkou pánev), takže mi po břiše skákaly dvě sestry, nastřihli mě, a ještě jsem se natrhla až na záda :D ale já tohle moc nevnímala. Hlavně, že byl malý i já v pořádku. Poslíčci mě trápili hodně dlouho. Ty poslední týdny byly skoro za trest. Na každém monitoru mi skákaly kontrakce jak blázen, otevřená jsem byla dva měsíce na 2 prsty, čípek skoro žádný, ale rodila jsem v termínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12692
1.2.14 22:26
@wildcherry píše: :-D, priste uz ti neuverim :lol:.Hele, jsi na tri ze? Uz ti davam max dva dny :mrgreen: (i s porodem :cert: ).Asi budes mit uzasne hodny ditko co ti to dava vyzrat ted, nebo soudim podle moji prvorozene, ze te chysta na krusne mesice az vyleze :mrgreen:

Tohle si teď čtu a tlemím se jak debílek, protože jsi to vystihla naprosto přesně :D ano, krušné čas :D to těhotenství byl teprve začátek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí