Porod do vody - kdy do porodnice?

Anonymní
11.10.11 16:38

porod do vody - kdy do porodnice?

Ahojky, chci se zeptat těch, které máte zkušenost s porodem do vody, kdy jste vyrazily do porodnice?

Mám termín co nevidět, v porodnici mi teda při prohlídce PA řekla, že musíme přijet zavčasu. (aby se se stihl klystýr a tak), což sice doma budu mít i yal gel, pro případ „co kdyby náhodou“. Doktor řekl, že jsem otevřená docela dost, aby jsme tam stihli dojet (1 hodina cesty od domova.)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14856
11.10.11 17:25

já do vody rodila, ale vyplynulo to ze situace. Porod do vody se taky úplně nedá naplánovat, často to prostě z různých důvodů nevyjde.....to se prostě stane. Ale je super, že máš tu možnost, mě se to moc líbilo :palec: .

Mě ale praskla voda, tak jsem byla v porodnici cca 24 hodin před samotným porodem. Klystýr jsem vůbec neměla. Ani mi ho nenabídli a já se nepídila.

rodila jsem ale v zahraničí a tady je praxe jiná.

podle mě do vody můžeš kdykoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
11.10.11 17:42

Až to na tebe přijde, tak volej do porodnice. Popiš jim příznaky a oni ti řeknou.

Většinou porody nebývají tak rychlé. Až na mou kamarádku, ta včera porodila už podruhé v autě 8-o A to má porodnici 10-12minut od baráku :mrgreen:

Já taky jela do porodnice dál - 150km.
Kde budeš rodit ? :-D Ve Vrchlabí, kde se dělají porody do vody klystýr nedělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.11 17:45
lumáťa píše:
Až to na tebe přijde, tak volej do porodnice. Popiš jim příznaky a oni ti řeknou.

Většinou porody nebývají tak rychlé. Až na mou kamarádku, ta včera porodila už podruhé v autě 8-o A to má porodnici 10-12minut od baráku :mrgreen:

Kde budeš rodit ? :-D Ve Vrchlabí, kde se dělají porody do vody klystýr nedělají.

Budu rodit v Krnově. Mám prvně zavolat, to mi taky řekli. :)V autě snad rodit nebudem :-)

• Citovat
  • Upravit
2803
11.10.11 18:13
Anonymní píše:
lumáťa píše:

Budu rodit v Krnově. Mám prvně zavolat, to mi taky řekli. :)V autě snad rodit nebudem :-)

Tak přeju hodně štěstí !!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.11 20:24

Taky jsem rodila v Krnově a taky jsem původně chtěla do vody, ale bohužel jak jsme dojeli, nikdo se mě na nic neptal a šopli mě rovnou na sál, takže ani ty blbé dotazníčky, co jsem vypisovala nepomohly a mé přání šlo naraz bokem, ale i tak, jsem porodila překrásného a zdravého chlapečka :palec: Takže přeji hodně sil a mnoho štěstí :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.10.11 20:33
Anonymní píše:
Taky jsem rodila v Krnově a taky jsem původně chtěla do vody, ale bohužel jak jsme dojeli, nikdo se mě na nic neptal a šopli mě rovnou na sál, takže ani ty blbé dotazníčky, co jsem vypisovala nepomohly a mé přání šlo naraz bokem, ale i tak, jsem porodila překrásného a zdravého chlapečka :palec: Takže přeji hodně sil a mnoho štěstí :kytka:

Fakt? To já už dopředu poslala vrchní sestře na konzultaci porodní plán a přišla mi kladná odezva. Pokud nebudou komplikace budu si stát za tím, že do vody rodit chci. Mám ráda teplou vodu a myslím, že se mi uleví. :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.10.11 20:45

Tak já ho dopředu nikam teda neposílala, ale původně mělo stačit, že ho budu mít sebou :think: Když přišlo na věc, tak jsem to ani nijak neřešila a možná jsemnakonec mohla být i ráda, že jsem rodila normálně, protože by mě nejspíš z té vany stejně tahali ven, malej měl omotanou šňůru kolem krku, takže na mě ve finále doktor zkočil a bylo po všem :palec: Ale nestěžuju si i tak to byl celkem rychlý porod a personál v pohodě, až na jednu sestru to šlo :palec: Myslím, že se nemáš čeho obávat a pokud to máš přislíbeno, určitě ti vyhoví :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.10.11 20:51
Anonymní píše:
Tak já ho dopředu nikam teda neposílala, ale původně mělo stačit, že ho budu mít sebou :think: Když přišlo na věc, tak jsem to ani nijak neřešila a možná jsemnakonec mohla být i ráda, že jsem rodila normálně, protože by mě nejspíš z té vany stejně tahali ven, malej měl omotanou šňůru kolem krku, takže na mě ve finále doktor zkočil a bylo po všem :palec: Ale nestěžuju si i tak to byl celkem rychlý porod a personál v pohodě, až na jednu sestru to šlo :palec: Myslím, že se nemáš čeho obávat a pokud to máš přislíbeno, určitě ti vyhoví :palec:

Tak uvidím, taky mi jde hlavně o to, aby mimi bylo v poho 8-) Ono to stejnak nejde dopředu nijak naplánovat … :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.10.11 20:53

Bude, uvidíš :kytka: :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení