Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojte, zase řeším ptákoviny
K tomu ještě začínám balit tašku do porodnice .. A tak mě zajímá, v čem jste rodily? Chápu že mi to ve finále bude asi šumafuk, spíš jde o to, jestli si mám třeba nabalit nějaké dlouhé triko nebo tak něco? A v čem tam byl Váš manžel - přítel?
Rodila jsem v noční košili ( krásný, proužkatý z Markse
) a manželovi dali papírovej oblek a gumový boty
to se asi fasuje všude. Oblek si pak mohl odnést domu na památku ![]()
Já teda dostala nemocniční košili a manžela taky oblíkli.
Bý tebou tak taky používám ty nemocniční košile, já měla dost velkou spotřebu, co jsem neušpinila od krve, jsem totálně propotila ![]()
Nahata
..jelikoz jsem travila vetsinu casu ve vane a jen vylezla na monitor.Pak jsem vylezla naposled a uprime mi bylo uplne u ritky,ze na sobe nic nemam a cumi na me regiment lidi
.
Obleceni u porodu resis ted,ale ver,ze pri samotnym porodu ti to bude pripadat jako ta nejvetsi malichernost na svete ![]()
Pritel byl v oblecku,ve kterym musej tatinci byt,takovej ten jednorazovej oblecek ![]()
Nejdříve jsem měla nemocniční košilku, po pár hodinách jsem byla jenom v podprdě (lezla jsem furt do sprchy) a bylo mi to teda fakt jedno ![]()
Barča
My dostávali při nástupu nemocniční košili,v té se rodilo.A pak už jsme museli mít svoji.A mnažel dostal oblek co dávají v každé porodnici.Pod tím byl oblečený normálně triko a rifle ![]()
No to tedy řešíš
já rodila ve své noční košili, protože jsem byla už v nemocnici a chystala se spát. Místo spaní se šlo rodit a to tak rychle, že mi nestihli přípravu ani převlečení. Chlap přilít ani nevím v čem, ale dostal jejich mundůr a ten tu je někde „uklizený“
Po porodu mi dávali teprve jejich košili a tu mojí nesl chlap domů ![]()
Rodila jsem v nejaky erarni kosili, lezla jsem po zdi, kdyz jsem si to navlikala, tak ani nevim, co to poradne bylo ![]()
Manzel u toho nebyl.
Ahojda,
tak já rodila v Podolí a rodila jsem ve své noční košilce a na konci jsem byla nahatá, abych si mola užít přítomnosti syna na sobě.
Jinak tatínek byl normálně oblečen, ani nikdo nechtěl, aby si oblékl nějaký návlek či něco podobného ![]()
Také jsem to řešila když jsem byla těhotná a je to skutečně malichernost
, ale chápu, že je dobré to vědět a být připravená
![]()
Hodně štěstí a zdravíčka mamince i miminku
![]()
Opravdu řešíš capinu
Já rodila v nemocniční košili, měla jsem s sebou sice svou košilku na spaní, tu jsem ale využila až na šestinedělí, dobře se mi z ní kojilo a do těch nemocničních bych se vlezla čtyřikrát. Na sále bych si ji ale na sebe nevzala, zejména proto, že tu krev bych z toho prala já. Takhle jim ta zasviněná košile zůstane pěkně v nemocnici
Přítel dostal andělíčka
Erární noční košile a používala jsem erární prádlo po celou dobu pobytu v porodnici..
Vůbec mi to nevadilo, necítila jsem se nijak nepohodlně, košile měly velký výstřih, byly k dispozici v dostatečném množství, mohla jsem si ji vyměnit, kdykoliv jsem chtěla..
Takže mi doma odpadla starost s praním krví potřísněného prádla..
Na nohou jsem měla většinou ponožky, bylo mi zima..
Dcera je narozená v zimním období, po jejím porodu jsem pod nemocniční košilí měla své pyžamové kalhoty..Prostě mi bylo zima..
Ahojky,
tak Matyho jsem rodila v „erární“ noční košili…sice jsem měla svou, ale tak nějak automaticky mi dali nemocniční. Neřešila jsem to (porod ve Zlíně).
U Berunky jsem měla svou noční košili - od krku až dolů na knoflíky (naprosto vyhovovala). Nevím, jestli se v Podolí běžně rodí ve svým nebo v eráru, protože já v noční košili přišla už na porodní box - v porodnici jsem totiž ležela 2 dny předem…
![]()
Tak rodila jsem obe ve stejne kupovane kosili prozkovane,cerveno-cerna ![]()
Poprve priteli nechali tak jak prijel,takze v dzinach a mikine,podruhe mu dali zeleny plast a cepici na hlavu
já byla úplně nahá páč mi bylo děsný vedro!A manžel byl v tom v čem přijel…
Nejdřív nahatá ve vaně a na 5.5 hodinové finále jsem si vzala košili. Manžel měl na civilu nějaké gumové oblečení…