Nástřih hráze, jiný tvar, křivě sešité

saminomimino
9.10.11 14:05

nástřih hráze,jiný tvar,křivě sešité

Maminky po porodu syna (vex) jsem byla dost šitá,nic méně to bylo jinak bez problému,už v porodnici jsem si všimla že ji mám jaksi nakřivo,trošku se to po zahojení srovnalo,nicméně,mám na pravé straně jaksi více kůže,od stydkého pysku, a na levé méně,skoro žádnou,což je velmi nepříjemné u sexu,táhne to,a druhý den je to bolestivé,taky mi ta přebývající kůže na druhé straně zavazí,není to na pohled až tak hrozné ale pocitově je to nepříjemné,nemáte někdo podobný problém,jak jste to řešili??
Mně se to teď po druhém porodu nezlepšilo ba naopak,chystám se k dr ale není mi to 2× příjemné
Moc díky za rady!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4194
9.10.11 14:12

tak nemám stejný problém ani si ten tvůj nedokážu moc představit, ale budu držet palce, aby ti to opravili, pokud to půjde.

Já mám z prvního porodu nástřih + šití vnitřku + šití natrženýho vnitřního pysku. Akorát nevím proč, ten steh pysku mi udělali taky nějak divně, tak ho mám jakoby na 2 půlky. Dost mi trvalo než jsem se s tím sžila - při každým utírání jsem to pořád natrhávala, i když jsem si dávala bacha. Teď už to teda nebolí, ale štve mě to taky :zed:
Při druhým porodu mě nestihli nastřihnout, tak jsem měla slušnou prasklinu. Doufám, že po třetím už nic dalšího nebude, protože co si budem vykládat, sex nic moc :-?

Každopádně jsem zvědavá, jestli lze špatný šití nějak opravovat a jestli to má nějaký smysl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saminomimino
9.10.11 14:20

no tak sis taky „užila“ jako mě to doteď nevadilo,není to příjemné ale nebylo to tak horzné a naučila jsem se s tím žít,ale teď jsme s mužem najeli na normální fkekvenci sexu po druhém porodu a jsem nepoužitelná,poprvé to jde ale podruhé je to zatrest :cry: šili mně i podruhé ale snad 4 mini stehy a jen povrchová kůže z porodnice jsme šla zahojená,poprvé to bylo hluboké ale stejě mi příjde že mě to táhne víc,chystám se jí k dr,ale představa že mě to znova nastřihnou bůh ví jak moc a zase se hojit a ten sex potom je děsný :roll: :roll: :roll: :-? ale asi to jinak nepůjde jen doufám že to to zpravit jde,kdysi jsem mluvila s platických chirurgem a ten říkal že to opravit půjde ale radil mi počkat po druhém porodu,taky si říkám že možná bude i třetí dítě ale né dřív jak za 4 roky a stímhle žít 4 roky,nevím nevím ale aby mi to pak zase porod nepochroumal,no je to ale situace :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
4194
9.10.11 14:32

tak já už třetí čekám, tak uvidím. Každopádně je fakt, že z porodu mám hrůzu už teď :mrgreen:
Já jsem to řešila po prvním s gyndařem. Celkově se mně to špatně hojilo a dělaly se mně něco jako vředy, kde zůstával hnis. Šlo to hodně pomalu, jak toho šití bylo hodně, tak se to nějak nestíhalo hojit. Musel mně ten hnis vymačkat (skrz konečník :roll: ). Měla jsem pak hrozně dlouho hrůzu ze styku, dokonce i z vyšetření zrcadlama :roll: Bolelo to jak čert. Ale dr. mě ujišťoval, že jinak než tréninkem se to nezlepší. Tak jsem vždycky zaťala pěsti a doufala, že to jednou povolí. Musím uznat, že se to lepšilo, ale hodně jsem trpěla na záněty. Vždycky ty jizvy po styku nějak popraskaly. Tak to byl takovej zamotanej kruh. Teď už je to o hodně lepší. Myslím, že po tom druhým porodu se to mírně zlepšilo. No, tak uvidím jak to bude po třetím.
Asi bych potřebovala poradit, jak zařídit, aby mělo miminko max 3,5kg :mrgreen: Další 4 kilový mimino, který pak šíleně zhubne, už nechci :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saminomimino
9.10.11 14:50

jé,tak to gratuluji,já třetí tedy zatím rozhodně neplánuji,ale je i možné že nebude pač muž už nechce,ale ten o tom nerozhoduje že :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Když slyším tvůj problém,taky jsi tedy měla velké trápení,ještě že ti druhý porod trochu pomohl,u mě naopak,minimálně je to stejné :-?

No věřím že před větším zranením mě uchránili dceřiny 3050g :-? za to syn byl skoro 4 kilový a ještě vex :cry: :cry:

u mě je prostě problém že se to musí roztřihnout a srovnat samo to nepovolí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3352
9.10.11 15:44

No já mám zase na zadku uzel, šití hráze, ze vnitř pochvy, a taky šitej zadek.

Každý den po velké mne to bolí, a doktor říkal, že to lepší nebude, že musím cvičit, pánevní dno, cvičím denně a je to v pohodě do té doby než jdu na velkou, jsem s tím smířená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
9.10.11 16:18

Holky tak jsem čekala, že se dozvím něco příjemnějšího a nepotěšili jste mě. Taky jsem pěkné blbě sešitá a když jsem byla na gyndě, tak mi bylo řečeno, že jsem vevnitř sedřená a že týden bez sexu to napraví, houby - 2m bez sexu, sex a jsem zpět, kde jsem byla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
9.10.11 18:59

vex

Taky jsem po vexu křivě šitá. A šestinedělí už mám 9 měsíců :-( , pořád mě to na tý straně tlačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saminomimino
9.10.11 21:35

luska

jako tlačí tě to pořád nebo je při styku??

• Citovat
  • Upravit
saminomimino
9.10.11 21:36

luska

a budeš to nějak řešit?

• Citovat
  • Upravit
saminomimino
9.10.11 21:37

klára

ježíš,tak to máš teda nepříjemné,obdivuju tě že jsi s tím smířená,ale co zbude že když se to nedá řešit,nebo dá,můžu vědět proč si tak moc byla šitá?? :think:

• Citovat
  • Upravit
saminomimino
9.10.11 21:39

nikita

no není to žádný med,kdyby nebyl prvně vex a jen běžný nástřih je to v pohodě,jako teď u druhé porodu,jenže to mega šití po vexu udělá svý :-? a u tebe se to nedá nějak řešit byla si s tím někde??

• Citovat
  • Upravit
3352
9.10.11 22:02
saminomimino píše:
ježíš,tak to máš teda nepříjemné,obdivuju tě že jsi s tím smířená,ale co zbude že když se to nedá řešit,nebo dá,můžu vědět proč si tak moc byla šitá?? :think:

První porod byl dlouhý - 16 hodin, roztrhla jsem se, ale naštěstí šití bylo malé, Alenka měla jen něco málo přes tři kila a poporodní bolesti žádné - žádné komplikace.

Druhý porod byl vyvolávaný dvěma tabletami, přenášela jsem 14 dní, a byl překotný, trval 4 hodiny, byl to fofr, a dcerka měla něco málo přes 4 kila, jenže se mi roztrhla hráz tam kde po prvním porodu, včetně zadku a zůstaly mi tam její nožičky a ty udělaly svoje, cítila jsem je tam ještě dva měsíce po porodu. Dnes 7 měsíců, stále problémy s velkou a mým uzlem. No bohužel řešit se mi to ani nechce, myslím jako u dr., stydím se a bolí mne to při sezení. při dotyku při styku natož aby mne tam ještě někdo sahal dovnitř :poblion: No a nástřih hráze mi nikdo ani nenabízel natož prováděl, samotnou mne to v ten den fakt nenapadlo.

Nevím jestli to někdy budu řešit, uvidím, ale nyní nemám chuť ani sílu.

Třetí dítě bych chtěla, ale chlap nikoliv, kvůli financim a já ho chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
9.10.11 22:17

Já jsem rodila taky vexem před 3 měsíci,jizva bolela pěkně,ale už je zahojená :palec: a není poznat,že jsem byla nastřižená,i když mě nastříhnul 3×.Při sexu mě to bolelo taky,ale teď při posledním styku jsem zjistila,že u některé polohy to bolí méně,než u jiné a táhlo mě to taky.Ale čím dýl sex trval,tím to bolelo méně a ta jizva uplně změkla.Dr mi poradil,že tu jizvu můžu masírovat i vibrátorem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
9.10.11 22:26

Samino já to právě řešila a dr. říkala, že to zmizí a nevím jestli to nechám teď plynout. Nemám chlapa a tudiž ani sex, takže když čas od času dojede jeden kamarád, který je tak na pokec a pobavení tak se to dá. Asi kdybych měla trvalý vztah, tak pak. Ale dost mě to štve, protože vím, že kdyby to začalo zase pravidelně, tak pak se ani nevyčůrám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí