Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Liduš88 píše:
My dostávali při nástupu nemocniční košili,v té se rodilo.A pak už jsme museli mít svoji.A mnažel dostal oblek co dávají v každé porodnici.Pod tím byl oblečený normálně triko a rifle
Já rodila normálně v noční košili ![]()
V každé porodnici obleček pro manžela ??
Ve Vrchlabí tedy ne. Manžel byl normálně v civilu - tričko, džíny.
ja pri prvnim porodu ani nevim, asi naha protoze jsem byla nejdriv ve vane ![]()
po druhe v manzelove policejnim tricku, spala jsem v nem doma, a kdyz me to chytlo, prislo mi zbytecny se prevlekat. na zaver naha v bazenu
Rodila jsem v porodnickým andělíčku.. na císaře jsem byla nahá
Co bylo pak si nepamatuju ![]()
Manžel dostal erár kalhoty a triko ![]()
Příspěvek upraven 10.10.11 v 17:43
Při prvním porodu v andílku a při druhém to byl císař tak nahá-to je jasný a před sebou jsem měla plentu a lékaře jen slyšela a upřímně mi to bylo jedno v čem rodím
lumáťa píše:Liduš88 píše:
My dostávali při nástupu nemocniční košili,v té se rodilo.A pak už jsme museli mít svoji.A mnažel dostal oblek co dávají v každé porodnici.Pod tím byl oblečený normálně triko a rifleJá rodila normálně v noční košili
V každé porodnici obleček pro manžela ??Ve Vrchlabí tedy ne. Manžel byl normálně v civilu - tričko, džíny.
Tak to čumím teda,manžel to nechtěl na sebe a sestra machrovala,že to musí být v každý porodnici
No ale zase je fakt že to asi bude hygieničtější v tom obleku nevim no ![]()
Tak ja si svoje zbalila ale stejne mi tam navlikli jejich.. Ale kdybych rekla že chci svoji tak bych si ji vzit mohla. Ale neviděla jsem duvod. Bylo mi to nějak jedno. Neměla jsem potřebu řešit kosili kdyz jsem prave zacinala rodit
Přitel taky dostal ten nemocnicní oblek ![]()
A v podoli zadnej oblecek nebyl, Lukas byl v riflich a svetru a ja jeho metalove triko na sobe:D
v nemocniční košili ![]()
a manžel měl na sobě triko a kraťasy a přes to ten nemocniční obleček - doporučuju něco „lehkého“, protože je tam teplo a to jednorázové oblečení pro tatínky je (aspoň u nás) vcelku neprodyšné…
Ahoj, měla jsem s sebou pánskou starou košili a tričko XXL, nakonec jsem rodila nahatá
neustále jsem běhala do sprchy a hlavně mě to vyloženě rozčilovalo ![]()
Manžel měl triko a kalhoty a nakonec dostal jejich jednorázový hábit…
Rodila jsem před měsícem v Podolí
Příspěvek upraven 10.10.11 v 18:10
marmelada78 píše:
Ahojte, zase řeším ptákovinyK tomu ještě začínám balit tašku do porodnice .. A tak mě zajímá, v čem jste rodily? Chápu že mi to ve finále bude asi šumafuk, spíš jde o to, jestli si mám třeba nabalit nějaké dlouhé triko nebo tak něco? A v čem tam byl Váš manžel - přítel?
můj měl krásný fialový erární obleček a já erární košili.. bylo mi líto na tuto „špinavou“ práci zničit něco z vlastního šatníku…
Sice se řekne řešíte kravinu, ale tak prvorodička, co neví, do čeho jde to vidí asik jinak
Já rodím za 14 dní a řeším teda pořádný blbiny … ![]()
Taky se chystám rodit, do vany. Ale zas nechci být úplně nahá, tak možná nějaký krátký tílko, páč vršek od plavek neobleču.
v čem jste rodily do vody? ![]()
V porodnici mi dali na příjmu jejich erární košili, ty jsem pak fasovala v dostatečném množství celou dobu. Když jsem se chtěla trochu ‚oháknout‘ před návštěvou, měla jsem svoji košili z domu, co jsem si koupila přímo na kojení…
Manžel dostal jejich zelený obleček, který si pak odvezl domů ![]()