Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jo a manžel měl svoje oblečení, až se schylovalo k samotnému porodu tak se musel oblíct do modrého mundúru, co vyfasoval.
Tak prve málem nahá
(Byla jsem ve sprše) V rychlosti na mě hodili nějakou tu košili a musím teda říct,že by mi to v ten moment snad bylo i jedno,kdybych z tý sprchy na sál běžela jen tak bez ničeho ![]()
A podruhý v modrý proužkatý noční košili s žirafou ![]()
V erární košili a úžasně růžových podkolenkách. Už doma jsem klepala kosu a v porodce jsem si je vyprosila že si je můžu navléct.
Myslím že doktor se velice bavil. Já je dostala k vánocům říkala jsem si že ty teda nosit nebudu a jak se hodili šli natáhnout až nad kolena ![]()
Po porodu na mě hodili 2 peřiny abych se zahřála.
Jako vyšetrování a slova doktora uvolněte se když vám drkotají na těle všechny součástky a do toho kontrakce je chuťovka ![]()
doriang píše:
Muzu se jeste zeptat kde se u nas da opravdu porodit do vody??? Ja mam totiz pocit, ze to vsude jako nabizi, ale nikde nakonec nedelaji.
Ve Vrchlabí určitě, ale to tě asi nepřekvapí.
Erár, i potom na pokoji. Košile pořád pocintaná mlíkem, to bych svých neměla dost a ani jsem je nevytáhla stejně jako župan. Bylo mi to úplně fuk. I když ty jejich košile některý byly tak jetý, že měly díry v podpaží a chybějící knoflíky.-)
Doriang - v Podoli muzes taky rodit do vody, kdyz na tebe vyjde sal s vanou a nemas pichlej epidural…
tak mě před pár dny na předporodním kurzu říkali, že na porod je ideální nějaké staré triko, případně erár, že je škoda ničit si nějakou božihodovou noční košili, tu si máme když tak nechat až na šestinedělí (ale i tam nabízí erár, a já ho teda využiju, protože si mlíkem a krví nechci cintat svoje)
a partner prý vyfasuje takový ten modrý mundůr.
jinak mám v plánu co nejvíc času strávit asi ve sprše nebo vaně (nabízí obojí), takže nakonec možná budu rodit hambatá ![]()
na začátku jsem měla košili,ale postupně jsem trávila víc a víc času ve vodě tak nakonec i porod nahá a bylo mi to úplně šumák.Navíc když by jsi si ten vršek namočila ,při tlačení na koze nebo kdekoliv mimo vodu by ti byla pěkná kosa,to mně byla po prodou i tak a tak vím příště s sebou hoodně teplý ponožky na nožky.Na šestinedělí jsem byla sedm dní a byla šťastná,že mají erární košile měnila jsem dva až třikrát denně,nevím kde bych jich tolik svojich brala:-))manžel také dostal erární obleček:-))
na začátku jsem měla košili,ale postupně jsem trávila víc a víc času ve vodě tak nakonec i porod nahá a bylo mi to úplně šumák.Navíc když by jsi si ten vršek namočila ,při tlačení na koze nebo kdekoliv mimo vodu by ti byla pěkná kosa,to mně byla po prodou i tak a tak vím příště s sebou hoodně teplý ponožky na nožky.Na šestinedělí jsem byla sedm dní a byla šťastná,že mají erární košile měnila jsem dva až třikrát denně,nevím kde bych jich tolik svojich brala:-))manžel také dostal erární obleček:-))
rodila jsem v nemocnicni kosili bez knofliku
a pritel dostal na sebe nejaky zeleny oblek ..
rodila jsem ve svem dlouhem triku a manzel byl u porodu v tom v cem prisel
POkaždé v erární bílé košili s polovinou knoflíků a muž dostal slušivý zelený obleček ![]()
Já rodila ve svojí výnovo modré košily s žirafou
Partner dostal přes svoje oblečení zelený mundúr
Kaaata píše:
Já rodila ve svojí výnovo modré košily s žirafouPartner dostal přes svoje oblečení zelený mundúr
Asi moc nepiješ víno a už vůbec ne v košili, že:-) Pardon.