V čem jste rodily?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15225
10.10.11 21:16

Jo a manžel měl svoje oblečení, až se schylovalo k samotnému porodu tak se musel oblíct do modrého mundúru, co vyfasoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
10.10.11 21:20

Tak prve málem nahá :mrgreen:(Byla jsem ve sprše) V rychlosti na mě hodili nějakou tu košili a musím teda říct,že by mi to v ten moment snad bylo i jedno,kdybych z tý sprchy na sál běžela jen tak bez ničeho :lol:

A podruhý v modrý proužkatý noční košili s žirafou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
10.10.11 21:30

V erární košili a úžasně růžových podkolenkách. Už doma jsem klepala kosu a v porodce jsem si je vyprosila že si je můžu navléct.
Myslím že doktor se velice bavil. Já je dostala k vánocům říkala jsem si že ty teda nosit nebudu a jak se hodili šli natáhnout až nad kolena :palec:
Po porodu na mě hodili 2 peřiny abych se zahřála.
Jako vyšetrování a slova doktora uvolněte se když vám drkotají na těle všechny součástky a do toho kontrakce je chuťovka :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
10.10.11 22:14
doriang píše:
Muzu se jeste zeptat kde se u nas da opravdu porodit do vody??? Ja mam totiz pocit, ze to vsude jako nabizi, ale nikde nakonec nedelaji.

Ve Vrchlabí určitě, ale to tě asi nepřekvapí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
11.10.11 18:39

Erár, i potom na pokoji. Košile pořád pocintaná mlíkem, to bych svých neměla dost a ani jsem je nevytáhla stejně jako župan. Bylo mi to úplně fuk. I když ty jejich košile některý byly tak jetý, že měly díry v podpaží a chybějící knoflíky.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
12.10.11 09:45

Doriang - v Podoli muzes taky rodit do vody, kdyz na tebe vyjde sal s vanou a nemas pichlej epidural…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
12.10.11 20:02

tak mě před pár dny na předporodním kurzu říkali, že na porod je ideální nějaké staré triko, případně erár, že je škoda ničit si nějakou božihodovou noční košili, tu si máme když tak nechat až na šestinedělí (ale i tam nabízí erár, a já ho teda využiju, protože si mlíkem a krví nechci cintat svoje)
a partner prý vyfasuje takový ten modrý mundůr.

jinak mám v plánu co nejvíc času strávit asi ve sprše nebo vaně (nabízí obojí), takže nakonec možná budu rodit hambatá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
12.10.11 20:06

nahá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1012
13.10.11 21:14

na začátku jsem měla košili,ale postupně jsem trávila víc a víc času ve vodě tak nakonec i porod nahá a bylo mi to úplně šumák.Navíc když by jsi si ten vršek namočila ,při tlačení na koze nebo kdekoliv mimo vodu by ti byla pěkná kosa,to mně byla po prodou i tak a tak vím příště s sebou hoodně teplý ponožky na nožky.Na šestinedělí jsem byla sedm dní a byla šťastná,že mají erární košile měnila jsem dva až třikrát denně,nevím kde bych jich tolik svojich brala:-))manžel také dostal erární obleček:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1012
13.10.11 21:14

na začátku jsem měla košili,ale postupně jsem trávila víc a víc času ve vodě tak nakonec i porod nahá a bylo mi to úplně šumák.Navíc když by jsi si ten vršek namočila ,při tlačení na koze nebo kdekoliv mimo vodu by ti byla pěkná kosa,to mně byla po prodou i tak a tak vím příště s sebou hoodně teplý ponožky na nožky.Na šestinedělí jsem byla sedm dní a byla šťastná,že mají erární košile měnila jsem dva až třikrát denně,nevím kde bych jich tolik svojich brala:-))manžel také dostal erární obleček:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
28.10.11 17:35

rodila jsem v nemocnicni kosili bez knofliku :mrgreen: a pritel dostal na sebe nejaky zeleny oblek ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
28.10.11 17:36

rodila jsem ve svem dlouhem triku a manzel byl u porodu v tom v cem prisel

• Citovat
  • Upravit
24837
28.10.11 17:45

POkaždé v erární bílé košili s polovinou knoflíků a muž dostal slušivý zelený obleček :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
28.10.11 17:54

Já rodila ve svojí výnovo modré košily s žirafou :-) Partner dostal přes svoje oblečení zelený mundúr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
28.10.11 22:08
Kaaata píše:
Já rodila ve svojí výnovo modré košily s žirafou :-) Partner dostal přes svoje oblečení zelený mundúr

Asi moc nepiješ víno a už vůbec ne v košili, že:-) Pardon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí