V čem jste rodily?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4486
10.10.11 18:27

Měla jsem ústavní košili. A ta šla na fázi tlačení dolů, nesnesla jsem nic na sobě. :lol: Manžel měl tenké kalhoty a tričko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
10.10.11 18:31

me taky pak dali toho klasickyho andela a litala sem furt mezi sprchou,zachodem,posteli a vanou a jelikoz na ten zachod a sprchu sem musela jakoby pres chodbu tak me zkraje bylo trapny s holou prdeli :-D to teda jako bylo za dverma od haly kde normalka byly navstevy a tak ale sem tam kdyz sla naka sestra tak mi mozna nekdo zahlid no ale i to mi pak bylo sumak,spis me pak asi pekne slyseli rvat :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
10.10.11 18:53

Rodila jsem v erární nemocniční košili, svou jsem měla, ale kvůli znečištění jsem si vzala jejich. Přítel dostal taky nemocniční erár, máme ho doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
10.10.11 19:01

Měla jsem nemocniční košili (na porod i poté celý pobyt), měnit jsme mohly 2× denně pokud jsme chtěly. Manžela na porod navlékli do jejich halenky (ale u posledního byl normál v civilu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
10.10.11 19:16

nejpraktičtější mi přišlo triko větších rozměrů. měla jsem ho u obou porodu, a bylo velmi pohodlné.
nepřijde mi to až tak blbý dotaz- kdybych sebou nic neměla, musela bych se v obou případech dožadovat nějakého jejich eráru- asi - nic mi tedy na sebe nenabízeli.

manžel měl u obou na sobě kalhoty a triko - proč by to mělo být nehygienické? - oblečení bylo čisté, zatímco personál tam pochopitelně chodil v hadrech které měl na sobě od začátku směny :) To mužovo mohlo být klidně čistší než jejich - rodila jsem ve dvou porodnicích a v obou to bylo stejné- žádné plastové mundůry :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
10.10.11 19:23

První nahatá - akorát jsem na tlačení vylezla ze sprchy, kde mám košili mi bylo úplně šumák, podruhé v erární košili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
10.10.11 19:30
Novire píše:
První nahatá - akorát jsem na tlačení vylezla ze sprchy, kde mám košili mi bylo úplně šumák, podruhé v erární košili.

měla sem to stejné, do poslední chvíle sem byla ve sprše a přítel mi pak cpal při tlačení v nejhorších kontrakcích přes hlavu košili,že se přece musím obléct, abych tam nebyla jen tak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: zrovna v tu chvíli mi to bylo uplně jedno :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
10.10.11 19:45

První porod nahatá :mrgreen: totálně jsem porod nezvládala,po několika hodinách bolestí jsem se nasrala,strhla ze sebe košili,pošlapala ji :mrgreen: a řvala jak tygr :mrgreen: Při druhém porodu jsem rodila v andělovi,slíbíla jsem si,že ta ostuda jako při prvním porodu se prostě NESMÍ opakovat :zed: :zed: :zed: Manža měl při obou takový modrý mundůr.Svoji košili jsem tam měla jen jednou při návštěvě holek z práce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
10.10.11 19:45

Rodila jsem v nemocničním andělovi :) ale pak jsem šla na sekci,takze nahata a prekryta rouskama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
10.10.11 19:47

Protože jsem rodila předčasně, tak na mě PA jen navlíkla erární košili :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
10.10.11 19:51

Já rodila v nemocniční noční košili a i pobyt na šestinedělí jsem trávila v tomto eráru… Košili jsem měnila 3 až 5 krát za den, tak mi to vyhovovalo. Přítel byl u porodu v normálním oblečení, pouze přezůvky vyfasoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
10.10.11 21:03

dostala jsem krasnou erarni kosili se čtyřlístkama :lol: :lol: nakonec mě na porod tahali rychle z vany a rodila jsem uplně nahá, bylo mi to úplně jedno, jen mi po porodu byla zima, tak mi pred šitím donesli dokonce perinu abych se zahrala :palec:

manžel byl v civilu, jen se musel přezout do přezuvek co si donesl

• Citovat
  • Upravit
5579
10.10.11 21:08

Muzu se jeste zeptat kde se u nas da opravdu porodit do vody??? Ja mam totiz pocit, ze to vsude jako nabizi, ale nikde nakonec nedelaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kockodanka
10.10.11 21:12

Nahata, jak jsem vylezla ze sprchy. Pak na me v nejakym momente narvali pres mou nevoli erarni kosili. Asi se stydeli. Ja ne :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15225
10.10.11 21:15

Já ve své noční košili, která spíš vypadá jako šaty, z pružného materiálu, takže moc pohodlná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí