Nekonečný kašel u batolete

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
502
2.12.11 11:51

Nekonečný kašel u batolete

Dobrý den, už jsem fakt zoufalá! Náš malej (27 měsíců) už od konce října kašle. Nejdřív to bylo s teplotama, velká rýma. To jsme přeléčili sirupama a sprejem do nosu. Ale zůstal mu kašel. Přes den kolikrát ani nezakašle, ale večer když usíná a nad ránem to je šílený. Pomůže mu že se napije, ale třeba dneska prokašlal skoro celou noc. Doktorka nás děsí alergií, ale mě se to nezdá, protože opravdu kašle jen v noci a sem tam 1-2× za den. Co myslíte? Nějaké zkušenosti? Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1649
2.12.11 11:58

Taky zrovna léčíme kašel a rýmu. Na kašel nám dala Mucosolvan, ale zdá se mi, že moc nezabírá.
Na noc nám napsala kapky Tusin. Máme klid celou noc. Začene vždy kašlat až nad ránem ale v noci nic. Ale nejsem si jistá, jestli se ty kapky dají koupit bez receptu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
2.12.11 11:59

Mám pozátěžové astma a to mě bere většinou v noci a zjistila sem to když jsem se z nachlazení nemohla dostat z kašle a tak mudr vyslala na plicní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
2.12.11 12:02

Taky jsme řešili, MUDr. nás dokonce posílala na alergologii a na nic se nepřišlo. Syn taky po několika nachlazeních kašlal v noci šíleně :zed:

I kdyby to byla alergie, tak by se aspoň vědělo, od čeho to je a řešilo by se to. Neboj :hug:

Jinak Tussin je volně prodejný. My dáváme Ditustat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21990
2.12.11 12:03

Zakladatelko, a co mu na ten kašel dáváš? Poradila doktorka něco?

Kašel nebývá záležitost pár dnů, může se táhnout, i u dospělých… Samozřejmostí by mělo být zvlhčování vzduchu, používání eukalyptového oleje a vyšší polštář pod hlavou (nebo zvednutá matrace), ale to určitě děláš…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
2.12.11 12:14

Už je to teda pár let co měla dcera něco podobného. Bylo jí tehdy něco přes rok. Vím že ten kašel měla asi pět týdnů, takový spíš dráždivý, v noci skoro nespala, pořád záchvaty kašle. Zkoušeli jsme kde co. Nakonec jí doktorka půjčila takové foukátko, něco jako mají astmatici a takovou masku s tím že ráno a večer dva až tři dny po sobě fouknout. Už druhý den spala bez kašlání. Od té doby už to neměla (jsou jí 4).

• Citovat
  • Upravit
502
2.12.11 12:17

Dávali jsme Stoptusin a hedelix…to nám teda poradila doktorka, ale už týden mu ho nedáváme, zase jsme mu to dávali víc jak 14 dní…ale polčtář, vyvětráno a vlký vzfu, to všechno máme…ještě mu na polštář stříkáme takový sprej od justu (eukaliptus plus něco)…mě spíš nejde do hlavy, jaktože teď týden v noci ani nezakašlal a na dnešek to byl horor…no chystám se dneska k doktorce…snad něco poradí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
2.12.11 12:25

Ahoj, máme stejný problém, už od konce října se nás neustále drží kašel i rýma a nic nepomáhá, už jsem taky zoufalá :zed: Doktor nám doporučil ACC sirup, ale byl k ničemu, předtím jsme měli stoptussin a taky nic a teď už týden nic nedávám, jen obklady na hruď, konečně začal vykašlávat, ale v noci na dnešek to bylo strašný, jak se malej dusil a nevím co s tím :,( Do toho jsme dostali nějakou střevní virozu, takže průjmujem, soplíme a strašně kašleme. Tak nevím co s tím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
2.12.11 13:05

Zkusila bych vyloucit alergii.Me syn vic jak pul roku kaslal a zvracel snedl snad vsechny prasky na svete a nakonec to byla alergie na roztoce a chodil na injekce a ty zabraly dnes je bez alergie.
Vim ze to tak byt nemusi ale za zkousku nic nedas ale rvat do nej leky kdyz to nezabira ,ja se pak mlatila do hlavy ze jsem mela jit driv.A taky me to nenadlo protoze to vsechno vyplynulo z laringytidy(nevim jak se to pise) :nevim: Brzo se uzdravte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancic
2.12.11 13:38

Mě když jsem byla malá, tak mi takhle přišli na alergii. Kašlala jsem se a dokonce pak už i dusila - jen v noci. Důvod byl péřový polštář … U vás by to třeba alergie mohla být, na peří, nebo na roztoče, co jsou v postýlce, nemoc mohla být prostě spouštěcí. Proto bych asi taky pro jistotu zašla na alergologii …

• Citovat
  • Upravit
13503
2.12.11 13:42

ahoj
mala ma to stejne, kasle uz dele nez mesic, porad se to vraci, uz nevim co s tim :nevim:
Pouzivala Mucosolvan, ditustat, erdomed, mazeme hrudnik a zada eukalyptovou masti a porad stejne :(
Dnes behem 10ti minut dokonce horecka na 38.8C.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
2.12.11 13:50

Doporučuji tymiánový krém http://www.justnahrin.cz/…_kremy/k5142, je super a na rýmu taky. Kdo by měl zájem, pisněte SZ, poradím.
A Eucasol je taky dobrý, lépe se dítěti dýchá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
2.12.11 14:02
teereka píše:
Dobrý den, už jsem fakt zoufalá! Náš malej (27 měsíců) už od konce října kašle. Nejdřív to bylo s teplotama, velká rýma. To jsme přeléčili sirupama a sprejem do nosu. Ale zůstal mu kašel. Přes den kolikrát ani nezakašle, ale večer když usíná a nad ránem to je šílený. Pomůže mu že se napije, ale třeba dneska prokašlal skoro celou noc. Doktorka nás děsí alergií, ale mě se to nezdá, protože opravdu kašle jen v noci a sem tam 1-2× za den. Co myslíte? Nějaké zkušenosti? Díky moc

měly jsme to loni, malá kolem 18 měsíců, vracející se rýma a k tomu ošklivý kašel snad nepřetržitě 2 měsíce. Bylo to děsné, střídali jsme různé sirupy. ani doktorka už nevěděla co s námi. Naštěstí vždy poslechla, průdušky byly čisté. Ptala jsem se taky na alergii a tak nám zkusila dát sirup aerius a ten kupodivu zabral. Na jaře ale ani letos už to nebylo potřeba :nevim: Bylo mi řečeno že i kdyby to alergie nebyla tak to ničemu neuškodí. Už jsem z toho byla tak otrávená že jsem to neřešila a byla ráda, že něco zabralo.

Hodně dobře nám pak zabírala a dodnes zabírá ještě kaloba. Jinak jsem dávala cibulovou šťávu s medem, vše možné i nemožné ale byl to boj. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
2.12.11 14:17

Tak jsme doma od doktorky. Dostali jsme kapky Sinupret a kapsle Broncho-Vaxom-ty jsou prý na posílení imunity při dýchacích infekcích…Taky Zodac-antihistaminikum a pošle nás v lednu na alergologii…že prý u takhle malých dětí se většinou nic nepozná, ale zkusit to můžem…no alergie je strašák…Já se s ní potýkám od 3 let, kdy mi ji zjistili…takže bych se ani nedivila, kdyby byl malej taky na něco alrgickej :( bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
2.12.11 16:42

Ahojky,
tak já na kašel holkám dávám cibuli s medem a k tomu homeopatika. Behem čtyř dnů jsme bez kašle a rýmy.
S alergií zkušenosti nemáme. Přejeme at jste brzy zdraví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+