Ven při teplotě kvůli růstu zubů

392
1.12.11 19:34

Ven při teplotě kvůli růstu zubů

Může se chodit ven při zvýšené teplotě, když důvod je růst zubů? Syn má 11 měsíců, právě se mu klubou čtyřky, má zvýšenou teplotu okolo 37,2 už asi týden. Potřebovala bych do města, být to v létě, nedělala bych si starosti, ale teď, když je hnusně, mi to připadá nevhodné. Jak jste to dělaly vy, když měly děti dlouho teplotu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3513
1.12.11 19:39

Já bych šla v pohodě. Tohle není žádná teplota. Ještě nepíšeš jestli před odečtem nebo po.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
1.12.11 19:41

TO jenom lehce zvýšená teplota.Já bych s nim ven šla.

• Citovat
  • Upravit
457
1.12.11 19:43

Ven bych šla, tohle ani jako teplotu neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
1.12.11 19:51

Jak píšou holky, šla bych klidně ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
1.12.11 19:52

Předpokládám, že na kočáře - myslím, že mu to udělá jedině dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
1.12.11 19:55

Dcerka taky měla teď asi týden zvýšenou teplotu.A ven jsme chodili,ne nijak dlouho.Ale na hodinu na procházku jsem ji vzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
1.12.11 19:57

Já bych takovou teplotu ani nezjistila. Měřím, až když dítě na dotek pálí. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
1.12.11 19:58

určitě je doma taky nevrlý, takže přiměřeně obléci, né zase moc navléct a tradá ven, my taky chodíme ven :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
1.12.11 20:01

Ano, je to po odečtu. Tak dobře, zkusím krátkou vycházku, co to udělá. Jinak vypadá zdravý, krom těch oteklých zubů. Asi před třemi týdny měl šestou dětskou nemoc, to byly jiné horečky - ještě má trochu hrubou kůži na nožičkách po těch pupínkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
1.12.11 20:09

tu měl malý taky, týden zpátky a už chodíme ven, teplotu neměřím a taky nás pěkně potrápily zoubky a průjem :zed: :zed: :zed:
tak ať je brzy po teplotách :hug: :hug: :hug: ale to, co píšeš ty, to bych u dětí vůbec neřešila, takovou teplotu bych taky asi nepoznala a ani na ni nepřišla :oops: :oops: :oops: :oops: u té šesté malý hořel jako kamínka, 40,2 bez odečtu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
1.12.11 20:11

Já to poznala, protože měl horkou hlavičku a vždycky se u kojení hrozně potí (on nechce jíst jídlo, ppořád se sápe na prsa, tak doktorka řekla, ať ho klidně kojím, když nechce jíst)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9709
1.12.11 20:32
Alpaka píše:
Já bych takovou teplotu ani nezjistila. Měřím, až když dítě na dotek pálí. :mrgreen: :mrgreen:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
patlamatlaxy
8.11.13 12:31

Syn měl ještě včera odpoledne teplotu, po odečtu přes 38 (den před tím také). Přes noc se to srovnalo. Důvodem jsou zoubky. Teď jsme ho orientačmě měřili a má 37,1. Manžel chtěl jít do restaurace, nakoupit v OBI a jet autem celkem asi 2 hodiny jízdy. Myslíte, že by to mohlo dítě absovovat, nebo raději ne, když ještě včera měl teplotu?

• Citovat
  • Upravit
17007
8.11.13 12:41

Zrovna dnes jsem byla s horečkou u lékařky (je možné, že to má ze zubů..) a říkala, že jakmile jsou horečky nebo teploty, držet doma..Navíc teď je prý hodně viróz..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí