Genitální opar u kojence?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.11.11 15:36

Genitální opar u kojence?

Ahojte, malé (9 mesicu) se objevilo na pipině něco, co na začátku vypadalo jako opruzenina, příp. ekzém. Po předchozích dobrých zkušenostech jsem to promazávala a když bylo skoro vyléčeno, strávila v pokaděný plíně minimálně půl noci (bohužel je schopná někdy s touhle náloží i spát) a začal masakr. Pipina jí zrudla a přímo ta postižená místa už vypadala spíš jako popálenina. Den nato jsem jí tam našla celkem velký tekutinou nalitý puchýř, jakoby opar, co znám od sebe, co se dělá na rtu. Puchýř nepraskám, pochopitelně, ale praská to samo. Občas jsem našla už jen kůžičku. CO TO JE? Napadá vás něco? Jinak nebrečí, nezdá se, že by jí to nějak bolelo, na dotek nijak negatině nereaguje. Snažím se jí nechávat hodně bez plíny, ale taky to nejde pořád. Každý další kontakt s močí nebo stolicí to pochopitelně zase zhorší. Díky za nápady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hodaka
30.11.11 15:51

Dojít k dr?

• Citovat
  • Upravit
29577
30.11.11 15:59

neřeš tady,běž k dr. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.11 16:00

Jasan, chtěla jsem jen vědět, jestli na to některá nepoznáte. Sama nevím jestli to je opar nebo ne, takže popádím rovnou :-) Díky

• Citovat
  • Upravit
Hodaka
30.11.11 16:07
Anonymní píše:
Jasan, chtěla jsem jen vědět, jestli na to některá nepoznáte. Sama nevím jestli to je opar nebo ne, takže popádím rovnou :-) Díky

to je snad jedno ne :zed: něco co tam nemá být tam je.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.11 16:11

Hodaka, já už se takhle naběhala zcela zbytečně, už kolikrát se z velblouda vyklubal komár, tož na vysvětlenou. A kdyby se tu našla dobrá duše, co by navrhla vyzkoušet třeba kalciovku nebo co já vim. No to je jedno.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.11 16:12
valkil píše:
Tipla bych to spíš na nějakou mega opruzeninu, ale doktorka bude vědět, a může něco předepsat.

valkil, děkuju za názor. Aspoň někdo. Přesto se odeberu do ordinace.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.11 16:26

no právě no… ale zkusila jsem na základě tvého odhadu prolézt diskuze na téma mokvající opruzenina a je tam dost užitečných tipů a hlavně si myslím, že to je ono, podle popisů. Tak uvidíme.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA