Nelíbí se jí v autě

131
26.11.12 15:53

Nelibi se ji v autě

Ahoj maminky mam 10 mesicni holcicku a uz od narozeni se ji nelibi v aute poradne se sni nikam nedostanu maximalne 20 km a to ji musim porad zabavovat a stejne se vsteka. Nemate nejake rady jak to udelat, aby se ji v aute libilo??? Vyplakat bych ji nikdy nenechala to mi prosim nepiste. Moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9577
26.11.12 16:00

Ahoj, my máme malého 15 měsíců a taky se mu nelíbí v autě:-) manžel si na mobil stáhnul nějaké dětské písničky a malý je normálně potichu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
26.11.12 16:04

Řekla bych, že je to tak trošku normální, mám to podobné, malé bude rok a vždy když s ní někam jedu, tak se snažím v čase, kdy spí. Pokaždé to samozřejmě nejde, takže pokud je to nějaká krátká trasa, tak se chvilku zabaví něčím sama, ale pokud se jede dýl, většinou řev, musím zastavovat a dávat jí hračky, křupky atd.. (vozím jí stále ve vajíčku vzadu) Po novým roce budem teprv dávat do větší sedačku, tak třeba až bude po směru jízdy, bude to lepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
26.11.12 16:12

Náš se taky kolem toho 10. měsíce. Zabrala posměrná sedačka, ve vajíčku se mu totiž po zavedení příkrmů dělalo špatně. Tak to dával najevo brekem. Došlo mi to až když pozvracel.

• Citovat
  • Upravit
131
26.11.12 16:20

Dekuji za odpovedi jak ja holky kazdymu zavidim jak jezdijou s prckama a bez problemu myslela jsem, ze jsme snad jediny nidko me nechape, ze se ji tam nelibi a nemuzem jet delsi trasu. Manzel ma rodice 100km od nas a vubec se tam nemuzem dostat a oni me nechapou. Furt rikaji, tak ji nechte plakat ona s toho usne na toto jsem primo alergicka, protoze nase holcicka trpela silenejma kolikama a naplakala se az moc a uz ji plakat nikdy nenecham. A poslouchat ji v aute jak breci az se s toho davi teda nervy nemam nenechala bych ji trapit. Rikam si jak budem jezdit na vylety atd. Ach jo snad to prejde nekdy. Koupili jsme ji i novou autosedacku, aby videla treba ven a byla vis, ale ani to nepomohlo :( Jinak je taky porad otocena proti smeru jizdy jeste musime vydrzet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
26.11.12 16:25

Jo a jeste jsem zapomela napsat v aute mi taky nikdy neusne to bude asi moje chyba naucila jsem si ji uspavat v naruci jak mela ty koliky a jinak proste neusne o bolesti zad ani nemluvim :( A to ma zatim 8500kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
26.11.12 16:51

Ja nemůžu ani řídit kvůuli tomu. Potřebuji za volantem klid, mír a žádné vzruchy, takže řídí jen manžel nebo mhd :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
26.11.12 17:28

Ahoj,
a co si s ní sednout dozadu a nějak zabavovat, podávat dudlíka atd. Ale zkusila bych ji dát normálně po směru, třeba se jí v protismětu dělá zle. Já bych tak vydržela asi 5 minut, dýl ne. V podstatě mám štěstí, že za mě autosedačkyx ještě nebyly, protože v protisměrné bych zvracela každou jízdu autem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
26.11.12 23:02

Dik za rady. Sedim sni v zadu porad vozim plnou tasku hracek, ale ani to nepomaha. Uz fakt nevim. Ja myslela ze do smeru jizdy musi mit 12kg jinak musi byt proti smeru. A nebo se pletu? Rada bych to zkusila, protoze me taky napadlo jestli ji neni spatne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
26.11.12 23:06

@Janinka F musí mít 9 kg, 9 měsíců a samostatný sed, jestli si to dobře pamatuju.

• Citovat
  • Upravit
nepřihl. mili
26.11.12 23:09
@Janinka F píše:
Dik za rady. Sedim sni v zadu porad vozim plnou tasku hracek, ale ani to nepomaha. Uz fakt nevim. Ja myslela ze do smeru jizdy musi mit 12kg jinak musi byt proti smeru. A nebo se pletu? Rada bych to zkusila, protoze me taky napadlo jestli ji neni spatne.

Tak určitě je nejbezpečnější protisměr, o tom není pcchyb, ale do posměrné sedačky 9-18 kg může dítě, které splnuje všechny 3 podmínky a to, dosáhlo min. 9 kg, SAMOSTATNÝ SED!!! (nikoliv, že je posazen), a min. 9 měsíců.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix