Focení miminka na pas

11117
21.11.12 17:28

Foceni miminka na pas

Budeme pro naseho 3-mesicniho vyrizovat pas a vzhledem k tomu, ze se foti primo tam na urade, tak z toho uz mam lehce nervy 8o Nedokazu si predstavit, jak to nase zive ditko primejem divat se do objektivu, mit hlavu rovne, mit otevrene oci a nemachat ruckama! :zed: Pokud si pamatuju, tak kdyz fotili na pas me, tak ten fotak (spis cocka) byl napevno pridelany a vubec nevim, jak ho v tak vzprimene poloze udrzim, abych na te fotce nebyla videt…
Dejte vedet, jake s tim mate zkusenosti, jak to probiha? Pripadne ejstli mate nejakeho tipa, jak to zvladnout :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13119
21.11.12 17:32

Os. zkušenost nemám, ale když jsem si vyřizovala pas, tak tam měli pro tak malé miminka polohovací jídelní židličku a v tom je fotili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
21.11.12 17:34

Trvá to chvíličku, vemeš si mimino na klín, opřeš si ho o sebe, o hruď-tři měsiční do židličky určitě nedáš, přez hlavu ti hodí bílou plachtu, cvak a hotovo ;) neboj, katastrofa to nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
21.11.12 17:37

Já fotila dceru asi v deviti mesicich a bylo to celkem v pohode - sice se ji to taky moc nelibilo, ale proste nejak to cvaklo a ukazalo se ze to vyslo na prvni pokus ;) Mela jsem dceru pred sebou na kline, a v pohode se to vyfotilo. Ja myslim, ze nejlepsi finty uz ted znaji samy ty urednice ;) takze bych se nebala, ze to nezvladnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
21.11.12 17:38

Já byla s malou na focení na pas někdy vloni touhle dobou, čili jí bylo už cca 2 a čtvrt roku, ale byla to teda poměrně vtipná záležitost na asi 3/4 hodiny. Paní úřednice malou fotila snad dvacetkrát, než jí program jednu fotku schroupnul, jinak jí to pořád hlásilo error - zavřené oči, pohled jinam, otevřená pusa, stíny v pozadí… Fotilo se v kabince, malá seděla v erár jídelní židličce, která v podstatě vyplnila kabinku beze zbytku, takže jsem musela jít vždycky ven a zavřít dveře, jinak jsem házela stíny (error!). Nakonec je výsledkem fotka, na které moje krásná dcera vypadá, že je buď retardovaná, nebo zrovna kadí. 8o
Třeba budeš mít na vašem úřadě větší štěstí nebo už třeba trochu vychytali ten program, ve kterém se fotky zpraocvávají, ale my jsme si to s malou fakt užily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
21.11.12 17:48

@Bersaba
no toho se prave obavam, ze tam stravime hodinu nebo muset dokonce jit vickrat.
maly totiz bud zurive drzi dudlik nebo si zuzla ruku, kdyz mu oboji vemu, tak breci a kdyz nebreci tak spi :P takze to bude asi dost vtipne. doufala jsem, ze se pani urednici mimina zzeli a veme nejakou trochu slusnou fotku, ale jestli to posuzuje program, tak potes koste, protoze naposled fotili natrikrat i me 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
21.11.12 17:50

neboj..oni v tom maji uz praxi…vetsina decek tam stejne rve takze necekej ze bude na fotce jak modelka ale v pohode to zvladnete ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
21.11.12 17:54

My jsme nechali fotit taky brzo, ja mela dceru na kline a mezi ni a me dali nejakou desku. Netrvalo to nijak dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
21.11.12 17:54

Ahoj, fotila jsem takhle malé mimčo na OP a úplně v pohodě :kytka: oni tim foťákem sjedou dolu, ty si sedneš na tu židličku, prtě vezmeš normálně pod zadečkem a za zádíčky, ukloníš se stranou, aby tě nebylo vidět a ukážeš ho na foťák. Malej byl tak zaujat vším okolo, že vyvalil oči a vyfotil se na poprvé. Pani říkala, že to tak maji skoro všechny děti. A to jsem s sebou ještě měla dvouletou a ta se fotila taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
21.11.12 17:55

@mikitaa
vzhledem k tomu, jak blbe vypadam na vsech pasovych fotkach je, jsem smirena s jakymkoliv vysledkem :D
hlavne kdyz mi daji ten pas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
21.11.12 17:57

@Ali-Ali jo posuzuje to program a musi to byt presny. My jsme zrizovali pas v zahranici, na velvyslanectvi to nefoti, musime do fotolabu a pak si to oskenuji, taky jim to ten program nechtel vzit a ja tam musela jit znovu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
21.11.12 17:59

@suik
tak to jsem rada, ze to aspon foti u nas primo na tech uradech, predstava, ze pobiham s miminem mezi fotolabem a uradem a zkousim, jakou fotku to veme a jakou ne, to musi byt zazitek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
21.11.12 18:01

Neboj, bude to v pohodě. Já tam byla s 2 leťákem a 4 měsíčňákem, a oba dva fotky hned napoprvý..děti se většinou fotí na klíně, a maminka zakryje prostěradlem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
21.11.12 18:03

@Ali-Ali jo to jo, taky to je pekne drahy. letos musme delat pasy dva, pac si dcera uz podle me neni moc podobna, tak asi to zkusime tady, jen nevim jak si ho vyzvedneme :nevim:, jak dlouho to vlastne trva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
21.11.12 18:03

Ja byla dvoutydenni dcerou…nemohla sem ji probudit, a tak ma na pase foto se zavrenyma ocima :P :mrgreen: :lol:,takze vpohode…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí